🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 960
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз наистина не разбирам какво печели Ваня,ако Стефко излезе на дуел? Още 3 дни във фермата?

# 631
Любо сам си е виновен, че Коце още е в играта, а той е на път да си тръгне. Като го пази толкова седмици, какво очакваше да стане?

Коцето си е заслужил да е в играта, участва в повече дуели от същите, които ни обясняват как нямал място в играта. Любо през цялото време твърдеше, че му се играе, а сега след първи дуел е довиждане. Коцето има повече победи от него Smiley

# 632
И какво сега, имало не един и двама по-мързеливи от Ваня, начело с Ревла, но са били от готините и Киро и Иво не са ги забелязвали.

# 633
Ееее, айде стига де,Живка не била казала на Ваня да млъкне.Ваня да не е на 5 години?!Ако Живка имаше вина за ситуацията с Киро край джакузито,сега няма.Пък и Стефан каза на Ваня, че не иска да слуша , Живка го подкрепи,но Светлината така се увлече....Чак и  танц имаше на края.Играта е в такъв етап вече,че всеки гаф от конкурентите е добре дошъл за всеки.Самата Ваня край печката каза, че я кефи играта.Еми на,кефи се.Да видим какво ще е наказанието.

# 634
  • гр.София
Аз не чух Ваня да е казала за кой ще гласува. Само каза нещо от сорта на "тук сме три гласа", но не чух да казва "за Стефан". Може и да съм пропуснала нещо.

# 635
Коментар от фейсбука  на  Фермата , под снимка на Киро , Любо и Гуньо.
"От тримата ,  Гуньо е най-големия мъж "  Satisfied

😭😭

# 636
Ееее, айде стига де,Живка не била казала на Ваня да млъкне.Ваня да не е на 5 години?!Ако Живка имаше вина за ситуацията с Киро край джакузито,сега няма.Пък и Стефан каза на Ваня, че не иска да слуша , Живка го подкрепи,но Светлината така се увлече....Чак и  танц имаше на края.Играта е в такъв етап вече,че всеки гаф от конкурентите е добре дошъл за всеки.Самата Ваня край печката каза, че я кефи играта.Еми на,кефи се.Да видим какво ще е наказанието.
Едва ли ще е като на Мартина в идентичния случай - без право на гласуване. Трябва да е нещо много сурово, все пак става въпрос за Ваня, не кой да е. Пък и без право на глас ще ощети само Стефан, който съвсем не й е първа дружка.

# 637
  • София
За съжаление следващата игра ще е "Коване на мост", а Любо вече показа, че това не му е сила. Ясно е, че Любо ще напусне играта.

Тц, май го бъркаш с Пламен.
Любо кове много и работи много. Няма уменията на Кирил, Жоро и Виктор, но е много близо до тях, освен това е по-млад и бивш спортист, би трябвало да има лека преднина в бързината. Играта е тегава, пак трябва техника, но и издръжливост.

Относно Жоро и думите му за Ваня. А защо трябва да им се вярва на 100%? Или каквото каже Георги е канон вече?
За това, че Ваня е мързелива съм го чувал от много други хора, не само от недолюбващите я Иво и Киро.
Самият Жоро на два пъти в предаването също се изказа за нея, че не работи, сега съвсем друго говори.

# 638
Кои други хора? Живка, която има голяма полза да очерня Ваня пред зрителите, или Стефан, на който също всички се подиграват колко нищо не прави и иска да отклони вниманието от своя мързел?
Ама наистина Жоро как може да развали работата, не са ли го инструктирали от продукцията, че трябва да очерня Ваня и да не се отклонява от сюжетната линия.

# 639
Три сезона гледам, но в предните два чак такива сметкаджии не е имало. Тия се опияняват и без алкохол от мисълта за схеми и стратигии, безсъние ги тресе да го докопат тоя пуст финал. И не, не били за парите. Вярно някой писа този сезон е като Squid Game, оная камбана де виси на дървото все едно е топката с пари и всеки всякак гледа да се докопа до нея. Камбанарията монасите да си я строят.

# 640
  • София
Живка, Жоро и Стефан + противниковия лагер (всичките)
Само от Ралица не съм чул лоша дума за Ваня, май имаше един момент когато Живка я нареждаше как нищо не прави и Ралица кимаше тогава, ама това по-скоро за мен значеше следното: 'спри да говориш, че се уморих' и кимаше колкото да има какво да прави. Можеше да я защити де, ама няма значение, за мен си остава единствената.

# 641
  • София
Дяволо, нарочно ли се правиш на неразбрал или просто пропускаш фокуса на казаното от Георги, което реално е, че Ваня не е най-мързеливата там, а именно това е твърдението на групата на “готините”, начело с Кирил. Има и други по-мързеливи, но разбираемо - за тях се мълчи!

# 642
Кои други са говорили, че Ваня не работи? Наистина, нямам спомен. Сетих се само още за Пламен, но и той като Стефан насочва вниманието към друг скатаващ се. Вчера Живка или Мартина го описа как за всяка работа, която му се възложи, започва да се пазари и оспорва, пък и как трябвало да му се каже.

# 643
  • София
Това е лично мнение на един участник.
Не значи, че наистина е така. Може да се каже, според Георги Ваня не е най-мързеливата. Но да се приема за чиста монета и едва ли не да се пуска като постулат не е приемливо за мен.
Когато поне 5 човека го кажат може и да стане факт.

# 644
  • Бургас
Дали пък наказанието на Ваня няма да е едно служебно пращане на последното женско дуелче

Общи условия

Активация на акаунт