🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 022
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 180
Не съм казала, че се е изложила, а само, че не й стиска. Трябва да прояви малко характер, ако иска симпатиите към нея да не са само от съжаление, като жертва на тормоз

Все си мисля,че има голяма вероятност точно това да е целта на занятието. Ония полуусмивки докато нейните хора й даваха акъл по време на първото фермерство не ми дават мира и все в тая посока отивам,че умишлено ги дразни. Преди няколко дни Кирил я пита съвсем човешки как може докато е ратай да е нормална и приятна за разговори, а после да става съвсем различна. Така ,че за мен лично Кирил не е толкова черен колкото изглежда през повечето време

# 181
Мислех, че няма кой да бие Шопски по противност за мен, но воала, появи се киро Grinning
Подкрепя, Шопски ряпа да яде пред Киро! Даже вече ми е симпатичен Simple Smile
Да бе, Киро не  е черен Laughing. То ми е достатъчно да видя другите как гледат отегчено, когато Киро заговори за Ванчето хаха. Ох, много ме дразни Киро, просто мога да пиша за него с часове... Не знам как има дори фенове, ама различни хора!

# 182
Аз негови фенове не виждам,просто не забравям че не виждаме всичко и гледам да съм обективна

# 183
Шопски последно време ми излиза навсякъде - във Фейсбук, във фермата пак се появи преди няколко седмици, вчера пък в БТВ репортерите, в инстаграм някакво рекламно видео. Само от кенефа дето не е изскочил. Само мога да се надявам, че с Кирил няма да стане същото, щото когато и да му видя лицето за последен път, все ще е прекалено късно.

# 184
  • при късмета
Киро, че е черен, черен е, това изобщо не подлежи на съмнение. Но това не прави Ваня автоматично нещо повече, от това което е в действителност. Аз няма начин да харесам пианката, само защото не съм фен на Ваня

# 185
Кои мислите, че ще са в петък на дуел? Сега ще смятам цяла нощ като Стефан...

# 186
Предполагам Пламен и може би Коце като лесна мишена е. Така си го мисля...

# 187
На Стефчо колко лошо му стана, като разбра, че ще е ратай 😄😁
Хвалеше се как бил познал на всички вота и стратегиите, съжаляваше, че не  е записал анализа си с видеокамерата, а накрая нещо му се объркаха големите сметки😁😁

# 188
  • Варна
На Стефчо колко лошо му стана, като разбра, че ще е ратай 😄😁
Хвалеше се как бил познал на всички вота и стратегиите, съжаляваше, че не  е записал анализа си с видеокамерата, а накрая нещо му се объркаха големите сметки😁😁
Не му се объркаха сметките, просто докато "пресметне" че няма да му е изгодно да е ратай, вече беше станал ратай.
Върви малко след събитията Стефчо.

# 189
  • Sunshine state
Не гледах днешния епизод, но като ви чета, няма и на запис да си го пусна. Тоя Киро изобщо не ща да го слушам повече.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 04:34 от Pupitka

# 190
Е, Ванчето иска мирно фермерство, да. Тя нарежда - другите изпълняват. Wink
Не съм очаквала останалите да изправят Киро на другарски съд по две причини - фермата е състезание, в което всеки гледа себе си и второ, защото никой не подкрепя Ваня на 100%. Смятам, че вътре Киро има повече хора, които го харесват от Ваня. Вчера Живка и Мартина я сложиха в малкия си джоб с показно как да си фермер. Ще се радвам една от тях да спечели.
Стефко голяма мисъл вложи в сметките, ама то сметките без кръчмар накрая излизат криви. Пламен, тоя човек е, като малките деца. От дума не разбира. Но ми е приятен да го гледам, смешен ми е, има чувство за самоирония, престилката добре му седи… Вчера разведриха епизода с Живка и Мартина.

# 191
  • Пловдив
Пламен има "лек" характер и затова повечето му симпатизират.
Според мен в края на седмицата дуелът ще е между Стефан и Коце.
Много се надявам Жоро да се стегне и да елиминира Кирчо.

# 192
Да, лек. Той сам си каза, че е лесно манипулируем - малко внимание, няколко комплимента и е готов. С такива хора наоколо е много леко да се живее, ако имаш подход можеш да ги накараш да направят всичко за теб. Както и всеки друг със същия подход Joy

Не ми се гледа Киро-Жоро двубой тази седмица. Имам чувството, че нещата ще се развият зле за този, който трябва да спечели. Някак ще се извърти развитието на битките, така си мисля пък дано не съм права. Любчо трябваше да е на мястото на Жорката, ама не му излиза късмета. Но пък така има шанс за редовния двубой и фермер на деня следващия понеделник.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 08:40 от Iseis

# 193
  • София
Аз съм 92 набор и от първи до 4 клас учихме религия по желание. Първо ни преходаваше съпруга на свещеник, а после тя забременя и дойде и самият свещеник. 😀 Спомените ми са по-скоро, че беше интересно, със сигурност уроците не са ме превърнали в особено релегиозна. 😀

# 194
  • София
И ние имахме, не беше по желание, казваше се Богословие и беше много интересно. Водеше си се от учител, не беше религиозно, но който желаеше после можеше да влезе и в параклиса. Историите бяха като приказки в тогавашното ми съзнание. Беше преразказана библията в детски вариант.

Общи условия

Активация на акаунт