🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 010
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 360
Писах, но го изстрих. Ако аз имах фирма като Фермата, досега да са ме оглозгали и от Охрана на труда, и от Здравното министерство, и от Защитниците на животните, и от Защитниците на жените, и от Светия синод даже. Предполагам и Херо Мустафа щеше да ме сложи в някакъв списък. Трябва сигурно някой да умре в това предаване преди онея галфони да ги наритат. Ама телевизията си гризка процентчето, Ицо праща балъците да си дават паричките и супермаркета си прави реклама с една кошница на седмица след някакви абсурдни световно неизвестни факти, които никой никога няма повече да срещне в живота си. 50 % от населението не знаят кой е Левски те ще питат коя била етърва на вуйна му. До оня ден си мерихме топките с Румъния, сега като вече не им виждаме и пушека ще се мерим с Македония. И те ако ни отсвирят ще се мерим с оня остров до Шри Ланка дето живеят някакви още с лъкове и стрели.
Пак писах, обаче не ми се пише.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 05:03 от Abuto

# 361
Време е това предаване да бъде спряно,ако трябва и принудително от СЕМ !
 Опасно е за здравето и живота на участниците  !!!
После с най-голямата си наглост обвиняват тях,че не са си сложили наколенки.Ебати идиотите !!!
А и се нагледахме на манипулации и на не можене, как трябва да се прави едно предаване.
Стига вече.Изчерпа се.С други продуценти и сценаристи да,но с тези категорично НЕ
НЕ СТАВАТ !

# 362
  • Sunshine state
За съжаление и аз смятам, че им е време за почивка. Фермата заприлича на Squid Game. Просто прекалиха отвсякъде.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 06:37 от Pupitka

# 363
Къде сте виждали "закрита" Ферма? В сънищата си може би. Да бяха им дали да играят шах или табла, че е малко по-безопасно, а и по една пижама, може би. И без това понадебеляха доста хора там, що да се мъчат да тичат и да скачат.

# 364
Разбирам негодуванието, много, ама страшно много съжалявам за Жорката, исках да го видя на финала, но оставам с впечатлението, че хората не са работили с договори. Не могат да ги пипнат, особено ако е отказал каска и наколенки.
За Ивайло - там спряха, защото и той спря. Жоро скочи и продължи, каза добре съм. Гледам доста професионални спортове и там е така - ако продължи, не влиза лекар. Чааак съвсем скоро почнаха да изкарват футболистите след удар в главата и те пак влизат, но поне ги поглежда лекар.
Моралното е различно от правното. Бъркат се понятията, а често се и изопачават в полза на харесваните участници. Двоен аршин в темата, а в същото време се очаква участниците да са някакви ангели небесни.

Това е честната страна на нещата - дали ми харесва, ами не, не ми харесва. Моето мнение е, че не трябва да се играе на дъжд и толкоз. Също, каските и наколенките не са по желание, а задължителни.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:07 от Iseis

# 365
Как къде сме видяли закрита арена? Миналата година нали я гледахме ?
Беше много хубава и интересно направена , според мен. И дори в " живота зад Фермата" имаше снимана самата арена , кой я е направил, каква в , що е. И как вали отстрани, а те са си на сухо. Тази година , като цяло, времето беше ужасно и огромен риск е било това с откритата арена

# 366
  • Асеновград
Много лошо за Георги , много ме е яд .Добре че не стана и по лошо , че от високо падна човека.
Тази Живка не мога да е слушам,  АЗ,Аз,Аз.....ужас. Било най хубавият ден за нея.....Куха лейка.
Смятам че екипа на формата , трябва в движение да преценят кога да спрат дадена игра , дали заради времето или заради контузия, падане ...и.т.н. На участник.
Кученцето как тъжеше и чакаше ....много жал ме хвана.
Разбира се че сме гледали закрита арена. Няма нужда от пижами , шах ,..... Но Няма нужда и да се пребият участниците.

# 367
И на мен не ми харесва концепцията "фермерка" която не може на вързано куче (т.е. на вързана овца) хляб да даде, да печели всички битки. Но жената си е физически подготвена и яка. А Георги не е, сори. Искаш сто хиляди лева получаваш сто хиляди лева, нали...

# 368
Къде сте виждали "закрита" Ферма? В сънищата си може би. Да бяха им дали да играят шах или табла, че е малко по-безопасно, а и по една пижама, може би. И без това понадебеляха доста хора там, що да се мъчат да тичат и да скачат.
Понадебеляха, даа, сигурно е от режима, хапват обилно няколко пъти на ден.
Не "закрита" ферма, а закрита арена , както миналата година. Те пак могат да се претрепят, но поне няма да са на дъжда и в калта, на вятър.

# 369
Явно за първи път гледате Фермата.Всички арени досега са били закрити с навес.Отворени,да! Но винаги е имало покрив

# 370
Явно участниците са подписали всичко необходимо за да освободят опосомите от отговорност. И ако някой ги съди въпреки това, те могат да си позволят по-скъпи и добри адвокати .
И явно обмислянето и подсигуряването на игрите е скъпа екстра, която са си спестили.
Ясно, че са недосегаеми и човешката гледна точка не им е важна.
Знам, че колкото и да са подсигурени участниците, пак се случват травми. Но не е толкова зловещо, ако знаеш , че подходящ екип се е погрижил за безопасността . И водещия да не говори с подхилване и насмешка, когато някой падне от високо.
Георги можеше и да не се изпусне от гредата горе, ако тя беше суха.
Отново грозна реакция от Иванушка, язък, че го мислех за по-свестния от опосумите.

# 371
FB678777.. Според мен искаше да каже, че фермите изобщо по света са си едно открито място. Не визира предаването Фермата, а фермата като място за обработка на земя и отглеждане на животни.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:18 от "Ти нормална ли си?!?"

# 372
  • Вестерос
И на мен не ми харесва концепцията "фермерка" която не може на вързано куче (т.е. на вързана овца) хляб да даде, да печели всички битки. Но жената си е физически подготвена и яка. А Георги не е, сори. Искаш сто хиляди лева получаваш сто хиляди лева, нали...
Айц 🤣🤣 голямо очерняне на Ваня, не, ние сме слепи и не виждаме, че и тя бачка. Аман от такива, които ни насаждат какво виждаме. Живка ли си, някой от принцовете ли си, не се знае, ама баста.

Като казах Живка, тя вчера не пропусна да каже, че и Пламен го мързи. Само тя работяга, брей.... Вижда се с чека вече

# 373
Дам, определено се усеща, че идва финала. Още някой ще дойде ли да ни каже какви виждаме и какво не? Rolling Eyes

# 374
  • гр.София
Мартина го каза това за Пламен, не Живка

Общи условия

Активация на акаунт