🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 978
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 585
Аз пак гледах с едно око, та не разбрах - сменили са битките ли? Не са ли същите, които бяха за дуела с Жоро? Имам спомен, че    Стефан му даваше съвети за битката с въжето предния ден.

# 586
Дават Жоро в "Преди обед" в момента.

# 587
  • Другата България
Според промото, днес ще обявят кой е дарителя.
Blush
Какво "съвпадение" с вероятното му отпадане, нали?
На дарителя имам предвид.
Любо.

# 588
  • Варна
Киро - какво благородство! Сън не ме хвана, че не прие жалката възможност да спечели единствения си дуел до момента заради отпадане на противника след цяла минута игра!
И ако влезе човек в тона на сценаристите ... малко ще и е на Ваня само да няма глас при избора на дуелист. Драмата трябва да е по-голяма. Не е като при самия избор да се каже както досега - едикойси наруши правилата, няма да гласува и да продължат с процедурата, вниманието да се измести веднага. Не, пише се писмо от предната вечер, да си имат време да си я обсъдят и темата да е поне в два епизода. И след различния подход следва и различно наказание ... аз бих я наказала да е първи дуелист в последния женски дуел. Айде де, някакъв си шемет ще бърка сметките на този и онзи.
Не ми харесва промяната на правила в движение последните сезони. От това формата не печели.

# 589
Според промото, днес ще обявят кой е дарителя.
Щом ще е днес, значи е Любо наистина и ще си ходи.

# 590
Аз също подозирам, че наказанието ще бъде много сурово. Прикрито зад думи от сорта на “това е финална седмица, играта е на такъв сериозен етап, че ние не можем да допуснем подобен род вмешателство…”

# 591
  • София
Още нещо да добавя, тези битки със сечене и рязане всъщност са и силови и много изморяват, така че тук трябва и издръжливост. Печелившата комбинация е техника и издръжливост.
Ако не вали следващите дни в редовния дуел през уикенда може и да видим пак игри тип 'Трасето на Фермата' но сега нямаше как, най-малкото и след инцидента с Георги от продукцията дадоха на задна.
Сами са си виновни с избора на открита Арена. То и Август да ги карат да се морят на +35 градуса пак не беше много добре... Явно много скъпо ще излезе да построят голяма закрита Арена, която ще я има само 3 месеца. Но това е положението. Или по-малката закрита Арена или голяма такава, но покрита. За второто ще трябват по-големи разходи, които при тези рейтинги едва ли ще им отпуснат, но трябва да рискуват и да го направят, това е верния ход за мен.

за Жоро и Киро какво показва статистиката дотук:
1) Един дуел, който беше спечелен с 3:2 битки/игри от Кирил. Но този дуел не беше елиминационен, защото беше първия за сезона. А беше определящ за това кой ще спи в къщата на шампионите.
2) Битка за имунитет от дуел между тях двамата и Пламен.
Поделена победа между Киро и Жоро. Пламен водеше с крехка преднина пред Киро, а Жоро беше трети. И дойде коването в което и двамата отвяха Пламен и така Киро беше първи, Жоро втори и Пацо трети след трите силови елемента (цепене, рязане и коване). На частта със запомняне на места от България, Жоро изравни Кико, а за Пацо не стигна времето за повече.
3) Битка за имунитет от ратайство.
Кирил беше с Красимира, а Жоро беше с Ралица. Реално Кирил сам спечели битката, защото и в трите изиграни битки беше по-добър от Георги, но с Красимира му беше трудно, защото тя беше много зле. Все пак успяха да бият с 2:1 битки, но във всеки един елемент, Киро трупаше преднина на своя пост пред Жоро.
4) Битката с фаталното падане на Жоро. Нея не я броим.

Това са фактите, навсякъде Киро има лека преднина. Така че не знам откъде идва тази увереност тук, че Жоро щял да размаже Кирил...
Аз виждах един оспорван дуел с обрати и победа с 4:3 за Кирил. 60 на 40 или 55:45, така бил заложил ако имаше коефициенти.

# 592
Не вярвах че ще го кажа, но взех да приемам Георги, а той взе че пострада.Съжалявам, трябваше продължи напред.Ако не беше паднал  щеше да свие сърмите на Кирил. И аз го съжалявам този треторазряден нереализирал се човек. И смятам, че е лош човек ,и злобен, и циничен,и прост.Жал ми е за жена му.
   Не му разбрах тактиката в играта с въжето - хилеше се истерично, като че ли искаше да я даде на Любо тази игра.Грам съвет не прие, грам мисъл не вложи.Ако се е опитал да я подари на Любо,много жалко.Това е обидно , а уж са приятели. Другите му подсказваха, той се прави на велик,не приема съвети. Колкото и да му чистят имиджа ИиА той толкова се оклепа сам,че всички други ми бледнеят. Дори и да победи Любо, за мен тази победа е равна на нула.
    Мартинка кво се пъне и тя - от голямото пазене на Коци ето им резултатът.Иначе тогава всички пееха в един хор.
  Ванчето и тя се направи на голямата работа.Имало защо да не я харесвам тази женичка.

# 593
Дарителя нали щяха да го разкрият, само ако смаият той разреши. Т.е. дарителят е решил да блесне с делото си. Хубаво е да се дава такъв пример, но не съм сигурна за подбудите.

# 594
Дарителя нали щяха да го разкрият, само ако смаият той разреши. Т.е. дарителят е решил да блесне с делото си. Хубаво е да се дава такъв пример, но не съм сигурна за подбудите.
Какъв по-подходящ момент от отпадането му. Да вземе да блесне човека, та да не го питат по интервютата “що падна от киро?”, ами да го четкат колко благородно е постъпил с дарението.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 13:52 от Butterfly_🦋

# 595
Ако днес отпадне Любо, това обяснява и защо Теди е казала, че е за Киро да спечели парите. Просто е по-напред с информацията за финалистите и се е издала.

# 596
  • София
На Георги жена му страшно младее. Направо изглежда като сестра на децата си.

# 597
  • София
Нещо не разбрах за дарителя, аха, в промото. Аз не гледам промота преди битки.
Ами мдам, то си е направо спойлер... Киро няма толкова пари, за да дари. Тц тц, защо ги правят така тези малоумни промота. 😫

Ами ако наистина е Любо, евала. Много достойна постъпка която много малко хора биха направили. Това не са малко пари.
Ами внук на свещеник, син на учителка по български език и литература. Добър ген има Любо.
Жалко, че не можа да си разгърне играта. Избра неправилния подход, малко тип Гуспата в сезон 1. А и двамата можеха да спечелят формата при един по-различен подход, макар че Гуспата участва в няколко епични дуела за разлика от Любо. Таман започна да ми харесва Любо (от две седмици насам) и то ще си ходи явно.

Играчите трябва да разберат, че колкото по-рано излязат на Арената, толкова по-добре, защото в началото има много плява и ако си наистина добър ще запишеш победа от което идва и повече самочувствие и респект у другите. Даваш си шанс и фермер на седмицата да бъдеш и т.н. И най-важното, не си объркваш играта на финала на сезона.
Фактите от историята са следните: всеки който е кроял някакви сметки се е наигравал сам, защото няма как да предвидиш всички неизвестни, съдбата, случайността, а и не на последно място, продукцията.
Не се скатавай в началото и не влизай в сложни схемаджийства. Остави стратегиите за по-напреднал етап. Това е за мен разковничето.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 10:27 от Diavolo

# 598
Много " мъжко " било, че Кирчо не прие да е победител в дуела с Жоро😁
Смях.
Мъжко е вероятно за няколко човека : жена му, Ивчо, Иван и Андрей,  и Дяволо.  
За останалите това е единственото честно решение .
 'Щото Кирчо реално не можа да победи, Жоро се самоелиминира.
А и Кирчо се сети, че има и зрителски вот , ама късно.
 А може и да разчита, че опосумите ще излъчват само готините му моменти, а пък те го изпържиха за рейтинг. Бая разговори с дървета и " мъжки " постъпки ще трябват за да позамажат.

# 599
Дарението е много личен акт и само от волята на дарителя зависи дали да остава анонимно или не. Нищо лошо не виждам, че ще се обяви. Важен е резултатът и се надявам примерът да е заразителен и за други хора с възможности, а също и за победителя в този сезон.
Когато Деси излезе, хвърляше по разни предавания предизвикателство към Любо, ако победи, да дари наградата. А ето, че и без награда можело да се направи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт