🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 967
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 660

Разбирам че всеки си има предпочитания и пристрастие към някого.Визирам Мартина.Харесваш Любо и Кирил.Ок! Криво ти е че един от двамата ще отпадне.Ок! Но защо обиждаш останалите? Дори и да не ти харесват.Мишки,помияри, олигофрени..... Защо? Коя си ти ? Това че определен човек не ти допада,не го прави помияр.След две седмици ще се разделите и ще го забрави......

# 661
  • Варна
Георги се качи едно стъпало нагоре по моята стълбица с интервюто си.
Ако Ванчето успее да отстрани която и да е от двете си съпернички, ще ми достави огромно удоволствие.
Искам и Киро да е на финал. И най-малък вот за него ... това би било справедливост за мен.

# 662
От мъжете нямам фаворит за финалист, да не говорим за победител. Ако от мен зависеше, бих пратила и трите жени на финала. Ваня заради резултатите, Живка заради второто фермерство и изобщо като ратай, а Мартина - за да има напрежение за зрителите в игрите.

# 663
Разбира се, че е доста относително това с работливостта. То и на работа ако питам колегата Х как оценява труда на колегата Y, ще каже - " мани го тоя бе, той по цял ден нищо не прави". И обратно.
Като цяло хората имат навика да омаловажават чуждия труд.
Те даже си го казаха във Фермата, не знам Любо ли беше или някой друг, че готвенето и доенето не го считат за работа. Те и грънците на Ралица ги смят за нищо, дето жената и ръцете и сърцето си влага в тях. Яд ги е, че си е в зоната на комфорт с тях. Не че и иначе всеки не прави това, което най-много му се отдава
Кому е нужно да слагат Ваня или друг да върши някаква работа, дето само ще бави процесите там, защото не й се отдава? Явно на тези, жадни за конфликт.
Но то не пречи и много да бачкаш и да се скъсваш от барабска работа, и пак да си трън в очите. Тогава пък много се натягаш.
Нури като работеше като вол, харесваха ли го? На работливия Боби също търсеха кусури. Ама и той като стана ратай и трябваше да мие чинии, не се изкефи. Също като Пацо сега. Просто това не е неговото нещо. Което не значи, че е мързелив.
Единствено Стефан в моите очи е туткав и отнесен, което ако бях там, щеше да ме дразни. Особено на фона на цялото му философстване. Той като започне да говори, ръкомаха с ръце и работата остава да втасва.

# 664
  • София
Киро също не си е излизал от зоната на комфорт. Работил е каквото е умеел. И да е научил нещо ново, то пак е свързано със строително-ремонтните работи. Не е месил хляб например, както някои други мъже.

# 665
Кирил направо опроверга, че “трудът краси човека”. Иначе той и Жоро като себестойност на положения труд могат да гонят сумата, която Любо е дарил. Любо пък отделно от дарението също работеше. Съвсем искрено ще кажа, че в сравнение с миналия сезон всички сега работиха и дори Стефан не ме е подразнил (дори се смях) като се скатава - на фона на гимнастиката по носия и почти без гащи на Антония и доста пиещия Петър. Определено Лора и Цвети ми беше драго да ги гледам в обора, Лора и в кухнята. Нито мрънкаха, нито се гримираха с часове.

# 666
Киро също не си е излизал от зоната на комфорт. Работил е каквото е умеел. И да е научил нещо ново, то пак е свързано със строително-ремонтните работи. Не е месил хляб например, както някои други мъже.
И обор не е помирисвал. Той единствен си работеше само това, което умее, ни ратай, ни дуел.

# 667
Ако Продукцията бе малко по-умна,Георги трябваше да е служебно на финал. 4+1(служебен) .До финала той ще се възстанови и ще може да у-ва в битки там.
В момента срещу него има огромна ДИСКРИМИНАЦИЯ .Той иска да продължи,но поради медицински причини не може.И за тези медицински причини ни най-малко е виновен той,а виновна е само и единствено продукцията. Все пак човека даде много,пък го извъртяха да си иде като парцал .

# 668
За това не споря. И факт, държането на Кирил е главната причина, Ваня да събира толкова позитиви.
Да, на мнението на Георги по принцип може да се вярва, но все пак си остава само едно мнение. А и той си има симпатии към Ваня. Е, не както към Ралица, но от останалите във формата е напълно разбираемо да е за нея.

Иначе аз мнението си за Ваня съм го написал, След 4 спечелени дуела и 2 звезди като фермер заслужава да е на финал. Че и на тапет съм я направил. Но сляп фен няма как да и стана.

пусната е нова анкета.

Ех, Дяволе, Дяволе, сляп фен ти само на жени като Цветка можеш да си. 😃

# 669
От мъжете нямам фаворит за финалист, да не говорим за победител. Ако от мен зависеше, бих пратила и трите жени на финала. Ваня заради резултатите, Живка заради второто фермерство и изобщо като ратай, а Мартина - за да има напрежение за зрителите в игрите.
И да вземе Мартина най ниския вот

# 670
И да вземе Мартина най ниския вот

Ами щом не можа да се хареса на публиката - да. Иначе аз я харесах малко повече от Живка, но да кажем, че съм с по-особен вкус, а и в друг формат съм виждала вече живкината стратегия 🙂 Ако Мартина беше излизала на арената през сезона, сигурно щеше да е друго, но тя и фермерство, и ратайство проспа. Ваня изнесе половината сезон на гърба си, а не е наполовина подготвена като Мартина и Живка.
Ако има all stars, мечтая за дуел Вили (сезон 5) срещу Мартина.

# 671
  • при късмета
Съвсем искрено ще кажа, че в сравнение с миналия сезон всички сега работиха и дори Стефан не ме е подразнил (дори се смях) като се скатава - на фона на гимнастиката по носия и почти без гащи на Антония и доста пиещия Петър. Определено Лора и Цвети ми беше драго да ги гледам в обора, Лора и в кухнята. Нито мрънкаха, нито се гримираха с часове.
Това го оцених след първите епизоди още.
Ваня не знам колко реално е работила, но ако трябва да сме честни, не приказките на другите докараха това мнение у зрителите. Или поне у мен. Директния и категоричен отказ на Ваня да върши определени задачи (чорапите дето щяла да купи, вместо да изплете. Грозно беше, даже мъжете се постараха), тръшкането на чистенето на листата и демонстрациите и мълчаливото съгласие на укора, че 1 хляб не е направила за фермерите (даже едни Лора и сега Пламен се научиха, с малко желание). Това е което ме убеди, че Ваня я понамързява, не приказките на пиянката

# 672
Мама xxl, би ли споделила повече за стратегията на Живка, на кого я опреличаваш?🙂 На някой от Сървайвър ли?👀

# 673
Съвсем искрено ще кажа, че в сравнение с миналия сезон всички сега работиха и дори Стефан не ме е подразнил (дори се смях) като се скатава - на фона на гимнастиката по носия и почти без гащи на Антония и доста пиещия Петър. Определено Лора и Цвети ми беше драго да ги гледам в обора, Лора и в кухнята. Нито мрънкаха, нито се гримираха с часове.
Това го оцених след първите епизоди още.
Ваня не знам колко реално е работила, но ако трябва да сме честни, не приказките на другите докараха това мнение у зрителите. Или поне у мен. Директния и категоричен отказ на Ваня да върши определени задачи (чорапите дето щяла да купи, вместо да изплете. Грозно беше, даже мъжете се постараха), тръшкането на чистенето на листата и демонстрациите и мълчаливото съгласие на укора, че 1 хляб не е направила за фермерите (даже едни Лора и сега Пламен се научиха, с малко желание). Това е което ме убеди, че Ваня я понамързява, не приказките на пиянката
Това за чорапите не й е било поставена задача, а мижитурката Стефан го подхвърли, за да я злепостави. И тук никой не твърди, че Ваня е била най-работна, а че не е най-мързеливата, както всяка вечер ни внушаваха от екрана. Теодора също не е омесила едни хляб, нито е готвила, нито чинии е мила, нито в обор е влизала, но тя нали е от готините, нея никой не я коментира.

# 674
На Миглена Ангелова в брадъра. Същата психическа стабилност, игра, която прави зрителите съпричастни на нейния успех, привличането на своя страна на играчите, изолирани от голямата група, а също и изтъкването на чуждите грешки плюс внушенията, че са недостойни по някакъв начин.
Дописвам - честото повтаряне, че държи личния си живот настрана от играта и съзнанието, че е в игра.

Общи условия

Активация на акаунт