🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 909
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 750
Не можеш да сравняваш Владо Николов с Кирил. Просто няма как. Все едно да сравняваш Мерцедес и Лада.
Няма значение кой какъв е. Ако ще и Хитлер да беше, а не Киро .Важното е, че явно за Яни позволиха подарена победа, а сега не

# 751
Живка е единствената, която си позволява да мисли критично.😀 И аз затова я харесвам. Като нея виждам ситуацията.

# 752
Живка успява да направи много добра оценка на случващото. И тя знае кой от двата варианта е истинския.

# 753
Божеее, що за нелепа постановк беше това... Мнгоо ме е яд, че Любо отпадна, защото исках Киро да се разкара...
Иначе Любо излиза горе-долу с някакъв позитивен имидж. Признавам и в темата са съм писала като коментирахме кой е дарителя, не вярвах, че е Любо. Изненадана съм, но браво! Дано тези пари наистина да помогнат на манатстира и наистина манастира да заживее нов живот. Хареса ми, че Любо беше усмихнат и въпреки всичките му схеми, наистина смятам, че си тръгва щастлив.
А на Киро жалкия опит дори не знам как да го коментирам... Лесно е като знаеш, че Любо няма да се съгласи, да подаряваш победи.. Като искаше Любо да остане, да беше си тръгнал Киро още след падането на Жоро. Или да го беше оставил да победи.. много слабо представление, мноооогооо.

# 754
Не можеш да сравняваш Владо Николов с Кирил. Просто няма как. Все едно да сравняваш Мерцедес и Лада.
Няма значение кой какъв е. Ако ще и Хитлер да беше, а не Киро .Важното е, че явно за Яни позволиха подарена победа, а сега не

Сравнението е много неуместно най-малкото заради различните договорни условия, при които са влезли Владо Николов и Кирил.

# 755
  • ново
me_for_president, поискай обяснение от продукцията, тук и да се тръшкаш няма да получиш отговор Simple Smile

# 756
  • Другата България
Ти му говориш, говориш, то ти приказва, приказва.....чукча писател, наистина.
Статутът на Владо Николов беше друг, ако изобщо си гледал онзи сезон, той дори не остана до края на сезона, беше един вид гост звезда - ако може така да се изразя.
Как изобщо можеш да правиш паралел между двамата, акъла му не го побира.
И едно и също, едно и също......
Вероятно нямаше да го пишеш през пост ако в ролята на Любо беше Ваня? Или Живка?
Пак ли щеше да питаш "ама защо не може, ама защо пък, ама за Яни можеше, ама искам пък, ама защо да не може...."

# 757
Аз малко извън дневния ред, ама като гледам на парче, все нещо пропускам. Може ли някоя добра душа да ми каже защо деня, в който се контузи Жоро, е най-хубавият ден в живота на Живка? Може би детето ѝ има рожден ден тогава или?

# 758
И една смешка. Мъжът в семейството не гледа, но днес по случайност погледна малко. Започва прочувственият момент на Кирил и чувам - "А бе, ти просто закова един мост, бе, нашия" и виждам изумената физиономия до мен. 🤣

# 759
Доколкото аз разбрах дъщеря и е имала рожден ден. Освен това им бяха пуснали музика и се забавляваха вечерта.

# 760
За мен най-голямата мистерия ще остане как това грубо препечено на солариум същество Мартина така ги овъртя всички около нея. Продъни леглата от лежане, изтърка кьошетата да наговаря хора зад гърба на други... майката на Фермата - евала на тая жена.

# 761
Чесно, и аз не вярвах много Любо да е дарител. Но ето на, опроверга ни. Браво. Но той е истински вярващ, има го и дядото свещеник. Малко грандомански изхвърляния имаше, но я няма у него тази чиста злоба, която е в излишък у много други.
Бившата му жена също му пожела успех, което показва, че уважението е останало, което е страхотно.

# 762
  • ново
Не харесвам Любо, но.... Може би ако беше попаднал в обкръжението на други хора щеше да се покаже в друга светлина.

# 763
Само Любо не съм изкоментирала. Чудесна постъпка за дарението - много щедро и благородно. И все пак вярвам, че тия неща е хубаво да се правят тихо. Иначе буди някакви съмнения за мотивацията да бъде направено.

Да, Любо е добряк. Но е и едно голямо клише. Пълен с крилати фрази, животинско ръмжене и т.н Писмото му също беше клише - цитати от Ботев за падналия за свобода, поговорки. И извинете, ама някакъв паралел със стихотворението на Ботев ли си направи тоз чиляк? Не просто е нелепо, минава в графата гавра вече.

# 764
За мен най-голямата мистерия ще остане как това грубо препечено на солариум същество Мартина така ги овъртя всички около нея. Продъни леглата от лежане, изтърка кьошетата да наговаря хора зад гърба на други... майката на Фермата - евала на тая жена.
Оф, жестока си, хиля се с глас
Права си , талант някакъв, феромони, усет за манипулация ,....знам ли....
Ако не приличаше на вожд , не изглеждаше мъжка, и не говореше като мутра, щях да й завидя за таланта да завладява хората. Кашпировски един вид ( за който помни ).

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 22:10 от dany_nik

Общи условия

Активация на акаунт