🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 904
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 795
Ако Киро или Любо бяха избрали Коце, мненията тук щяха да са различни.  Няма смисъл да ме цитирате и отричате. Ясно е .

# 796
  • Другата България
Пацо:
"След като си тръгна Теодора, се затворих в тоалетната, ревах един час, след това излязох и едва тогава започнах да играя играта истински".......
Спрете Земята, искам да сляза!
Един не остана, когото ей така, за адет да подкрепя, всичкото това вътре шкарт след шкарт, ще почна да симпатизирам на Мартина вече поне до финала, не на него, ако стигне на него. Поне изглежда да има топки, за разлика от много "мъже" там.

# 797
Оф, ще се гръмна с тази Мартина.
“Надявам се Пламен да избере Стефан, за да играят един равностоен дуел.”
Иначе преди това: “Как може някой от вас двамата (Кирил и Любо) да си тръгне докато тук още има такива недостойни хора, бля-бля.”

Добре, тези недостойните как трябва да отпаднат, бе??? Коцето да стане и да им каже: “Амии, много съм слаб и недостоен, за това мисля да напусна, защото хич не ми е мястото тук.”
Нали някой трябва да го отстрани, а като е толкова недостоен избор за всеки мъж вътре, как да стане?
Много ми е интересно Любо да беше на мястото Пламен и да трябваше да избира втори дуелист измежду - Кирил и Коцето, например, и беше избрал Коцето, дали пак щеше да е немъжкарско.
Това с достойните/недостойните избори най-много ме дразни от всичко.
Мартина иска Коце да е десерт за Кирил. Е, не можаха да го накъсат на парчета Коцето, а така им се искаше. Няма да гледам дуела, но съм за Коце. Неговата победа би ми оправила настроението след всички досадни кроежи на мишковците.
Мъжете в тази ферма ме загубиха отдавна, абсолютно безразлично ми е кой от тях ще е на финал. Но ако може и не е неудобно, Кирил да не е там сепак. Grin Мислех, че ще е добре да е там и да загуби с нисък вот от публиката, но явно смърфовете са извадили белината за оклепания му с петна имидж и ще търкат здраво.

# 798
Нямах време да изчета последните 10тина страници, но искам да споделя нещо, което си мисля от доста време. Когато се направи дарението от 50 000 лв, беше в началото на фермерската седмица и тогава Ваня и Любо играха за фермер. Не знам дали ви направи впечатление, но не се излъчи самият куиз и само показаха как Любо става фермер. Още тогава първата ми мисъл беше, че той е дарителят и затова така тихомълком изведнъж го направиха фермер. И сега си мисля, че точно за него говори Иван.
Куизът беше качен на видео в сайта.

# 799
Ако Киро или Любо бяха избрали Коце, мненията тук щяха да са различни.  Няма смисъл да ме цитирате и отричате. Ясно е .

Амчи тооо и на МарЧина реакцията щеше да е различна. 😉 Мутротерминологията нямаше да присъства хич.

# 800
Няма лошо да изберат Коце.Лошото е, когато се бият в гърдите какви са мъжкари, а накрая обиждат и унижват Ваня или Ралица...или друга жена.Мъжкарското не е да унижиш и унищожиш слабия...Гледам по навик, вече ми е все едно за печалба и награда.Показаха, че няма Хора, че може да се манипулира зрителя и насилника Кирил да получи ореол и евентуално чек...

# 801
Мартин/а щот се скъса от дуели, ръка я боля, после Лора я озори. Само скача и се перчи като петел.

# 802
  • София
Най- ми хареса Пламен като каза, че на финала нямало да има шанс срещу Кирил. Сладури...🤣🤣🤣

# 803
Все е имало манипулация, ама като този епизод не е било! Изкараха Живка най-черната, заради уместно критично мислене, а Пламен - страхливец, че си е избрал Коцето, който е пълноправен участник, мъж на 40, че и с две победи на всичко отгоре. Обаче не може да им се отрече на продукцията - успяха да направят паралел между две ситуации, които нямат нищо общо, но им беше необходимо да напомнят отново за великодушието на Кирил да се съгласи все пак да изиграе поне един дуел.

Между другото, Жоро доста щеше да озори Киро. На битките им досега Кирил беше една идея по-добър, но Жоро отслабна много, от излишно тегло, и със сигурност щеше да е по-бърз от преди.

# 804
  • Другата България
Най- ми хареса Пламен като каза, че на финала нямало да има шанс срещу Кирил. Сладури...🤣🤣🤣
Мислех, че само аз съм обърнала внимание на това......Joy

И в тази връзка - как една продукция може да манипулира зрителите с изрязани и монтирани "подходящи" кадри за даден участник, подпомагана от гласът зад камера, спестявайки едни, а наблягайки на други моменти, все неща, които аз със сигурност съм писала тук, и със сигурност съм чела. Та - истината за Ралица, благодарение на съфорумка. Изгледайте го, 15 минути е, много неща казва жената.
https://www.youtube.com/watch?v=VdBoaWKJV80&ab_channel=%D0%A … D1%80%D0%B5%D1%81

# 805
  • при късмета
Единственото ясно беше, че Любо точно затова си пазеше Коцето. Обаче хем го няма, хем му го отмъкнаха, друга сметка си правеше

От останалите мъже, Пламен ми е най-приемлив за финал.

Театър беше епизода, пианката да се изкарва светец беше пародия. Браво на Любо за дарението. Кусура му в сезона беше, че на думи най-силния, биеше се в гърдите, а падна от по-стар от него пияница. Затова и си пазеше Коце, ама поне да си беше спестил изхвърлянето. Иначе не ми беше от най-дразнещите в сезона.
Мартина все повече изпростява. То от начало не блести с ум де, но вече идва в повече. Живка и тя дрънка повече от нужната, но поне е логично и премерено

# 806
Живка и Пламен под ръка се бутнаха към финала.
Тази година можеха да спестят от глас зад кадър и Живка да покрие щата. С толкова време за нея плюс Надя Иванова, целекупният патос и приказки на едро ме натоварва. Добре че Теодора си излезе, защото трите тотално щяха да ме побъркат.  За плача на Пламен в кенефа, дори да не е лъжа, беше редно да си замълчи, почвам да го виждам все повече като използвач.

# 807
Чест, мъжество...И даже величие😁
Пооляхте се, продукцията, голям резил 😁

Надето ще бере срам, докато обяснява зад кадър за мъжеството на Кирил, и особено как ни вдъхновява 😁

# 808
Е то и аз като говорех за сценарий и наклон в създаването на симпатии, ми се отговори, че в това предаване таквиз работи са невъзможни.

Не мога да разбера защо се обвинява Надя. Тя чете, каквото й е написано от сценаристите.

# 809
Не я обвинявам, натоварва ме интонацията. Това споделям.

Общи условия

Активация на акаунт