🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 580
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Другата България
Аз още не проумявам как този човек отстрани Цоньо.

# 1 081
Пламен ако не беше залитнал за Теодора си е сигурен победител на Фермата, сега обаче като излиза инфо, че е с нея.. блякс.. само губи.
Наистина ли са заедно?!
Нали бяха ред сълзи, ред сополи, та мъж, та дете , та голяма любов в Чикаго?!
/ тресе ме чисто женско любопитство Joy /

Мъжа й си е махнал фотките с нея и не я следва в ИГ. Уж е била видяна в Ябланица, което може да си е чиста измислица. Но пък тя, Пацо, Любо и Лора са били заедно на гости на Фермата 6 тези дни. Принципно не вярвам в спекулации, ама пък бая съвпадения има.

# 1 082
Аз още не проумявам как този човек отстрани Цоньо.

Цоньо го бяха изтормозили две поредни седмици, а по време на дуела водещите много открито подкрепяха Коцето, докато с Цоньо се държаха презрително.

# 1 083
  • Пловдив
По неадекватната реакция на Теодора, когато стана проблема с кодираната бележка, ми стана ясно накъде ще тръгнат нещата. Гузен негонен бяга е казал народа. Тя така гузно реагира тогава, че отвсякъде стана ясно, че има интерес към Пацо. Сърби я, то се видя.
Жалко за хубавото момче. С тая хипер емоционална досадница не го виждам.

# 1 084
  • София
Забравих, че днес започва по-рано и изтървах първия половин час, но дуелът беше скучен. Пипи беше с несравнимо превъзходство. Жалко, че не влезе в дуел с по-равнопоставен съперник! Коцьо беше като малоумен на стената с топчето, направо ми беше неудобно да го гледам как се мъчи на игрите.
Вчера страшно много ми хареса трибюта на Георги, много неща направи този човек и наистина остави душа и сърце в свършеното. А Кари с каква любов го посрещна, много трогателно беше! Heart

# 1 085
Дорето не рИва за мъжа си, а баш за Пацо. Театрото беше гузен негонен бяга.

# 1 086
  • София

Фермата - сезон 7   епизод 79 (11.12.2021)

.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:05 от Mari_Mar

# 1 087
От промото за понеделник - Ваня празнува рожден ден, без Галена, танцува с Кирил.😀 Влизат отпадналите фермери.

# 1 088
От промото за понеделник - Ваня празнува рожден ден, без Галена, танцува с Кирил.😀 Влизат отпадналите фермери.
“Честна”, както винаги. Или както винаги, когато е в стратегия.
Живка според мен беше честна относно мотивите си  и паричната награда. Каза, че е голям фен на фермата и е следила играта през всички сезони  и най-вече поведението на играчите, което я провокира да играе и надскочи грешките на другите.  А и за шофьор в Австрия сумата  от 100 хил. са 10-11 месечни заплати. Добре дошли са , но не са основна причина за тримесечно излагане ( хипотетично, аз мисля че тя добре се представи) .

# 1 089
  • Sunshine state
Радвам се, че Коцьо отпадна най-после. Много неприятно човече. Кога е финалът? Сори за глупавия въпрос,ни наистина не помня.

# 1 090
Радвам се, че Коцьо отпадна най-после. Много неприятно човече. Кога е финалът? Сори за глупавия въпрос,ни наистина не помня.
На 18ти

# 1 091
  • София
Може би най-неравностойния дуел, който съм гледал някога във Фермата. Заедно с Ваня и Цвети.
Иван и Андрей, от такива дуели няма никакъв смисъл. Направете нещо по въпроса или подбирайте по-качествени атлети или направете нещата по-изненадващи и гъвкави, а не да гледаме такива пародии броени дни преди финала.

Животът зад Фермата.
Епизод 40: Неизлъчвани моменти от дуела между Пламен и Коцето

Промото за понеделник

Влизат всички фермери (явно ще раздават звездите)
Ваня и Киро танцуват? 😏

# 1 092
  • София
Коцето се изложи здраво, ама трябваше накрая да се прави на голям българин, че си е решил екзистенциалната криза. Нищо не е решил, ще му мине след Нова година най-късно като слегне славата.

# 1 093
Да, бе! Като почнат да се правят на големи българи стават жалки. Що не си седят в България, ами някои от тях отричат всичко българско, като Любо. Или Ивчо, който като свършили паричките и къде, къде - пак в България. Още една от причините да харесвам Живка. Честно и отковено си казва, че нищо добро не е видяла тук и не иска да се връща. Ама няма аз съм българка и ред сълзи и сополи на Облаче ле бяло и после бам - не наемам българи и децата ми не могат да кажат “успех, тате, обичам те” на български. Та това псевдо припознаване на родината, от която са избягали е смешно. Няма лошо всеки да си търси късмета, където реши, обаче да застане честно зад избора си. Кажи си - еди къде си е по-хубаво и толкоз.

# 1 094
  • Разпиляна във въображението
Казах ви аз, че може чудото да са Ваня и Кирил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт