Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно участието на децата в олимпиади?
Как участниците реагират на тестването на учениците?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно участието на децата в олимпиади?
-
Как участниците реагират на тестването на учениците?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как участниците реагират на училищните проблеми?
-
Какви са основните опасения и страхове на родителите?
с материала, ама като не ме искат, ще видим. Там има лек проблем. Имаше деца,които много ги хвалят. 3,4 момичета, отличничките. Ние само с една похвала по химия, но слава богу нямаше оплаквания за дисциплина ,поведение, че там са се разпуснали доста, еле моята..не е незабележима. За децата на орес ,казаха че ще ги изпитват присъствено . Заповед имало. На училището ли ,не разбрах, но трябвало да идват за контролни и класни. Даже отделно щели да ги изпитват, да не ги мешат с другите , ако ги е страх. Тест със слюнка и айде класното и си тръгват. Включи се чак зам директорката .Обясни, че трябвало равни условия за всички.Вкъщи, дори и с камера не били сигурни какво се случва и че винаги можело някой да подсказва. В нашият клас доста не идват,не всички са на орес, с декларация, не знам.Осигурили са лаптоп към дъската да слушат уроците в реално време. Предлагат консултации всички, изобщо не им е лесно. Имаме карантинират 6 ти клас, заради болно дете и имам чувството, че тоя ад няма да свърши скоро. Като че ли и самите учители искат вече всичко да е по старому, умориха се и те.Казват, че присъственото е много по- добре за децата. Много по- добре възприемат.