Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 19

• 61 625
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Любоптно ми е защо кръвта се сгъстява. И моята ми се видя така.

# 661
  • Замък сред облаците
Ако са ви правени изследвания за тромбофилия и имате мутации, обикновено това играе роля. Отделно повишеният прогестерон при бременност също сгъстява кръвта, но при жени без девиации в гените това обикновено не води до проблеми. А синтетичния прогестерон, ако се приема като медикамент, също ина сгъстяващ ефект.

# 662
Момичета става последните пъте в който си бия фраксипарин теква кръв дори онзи ден  текна спря и сред няколко часа пак текна на някой случвало ли се е мн се притеснявам дали не излиза и лекарства с тази кръв... защото понякога ми се и случвало и като бия една две капки да излезе от лекарството ...
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 663
  • Замък сред облаците
Случва се понякога. Слагаш памуче с риванол и лепенка и избягваш мястото няколко дни.

# 664
Ако някой има клексан 0.6, да ми пише...извинете, че пиша директно, ама пак не откривам лесно.

# 665
проверете в аптеки медея, имаше преди дни. Пред мен купиха.

# 666
В Марешки няма ли?

# 667
Благодаря, момичета, намерих. Интересното е, че досега не ми искаха рецепта, но в софармаси поискаха.

# 668
Благодаря, момичета, намерих. Интересното е, че досега не ми искаха рецепта, но в софармаси поискаха.
При нас(Софармаси) задължително се изисква рецепта, в повечето случаи дори пишем точно колко инжекции са закупени и датата.

# 669
Да затова не взимам от там. Да ми ударят 4 печата и трябва да взимам нова рецепта защото няма място…а понякога не мога.

# 670
Пак че намирате в Софармаси Joy в това, което ми е на 5мин пеша никога няма :/

# 671
Момичета може ли някой да ми кажи как се казва турския фраксипарин и как може да се  закупи трябва ли ми турска рецепта за да отида да си го купя ....

# 672
  • Замък сред облаците
В Турция не предлагат алтернатива на фраксипарин със състав nadroparin calcium. Предлага се алтернатива на клексан със състав enoxaparine sodium под имената Енокс, Оксапар, Аксепарин (Enox, Oksapar, Axeparine). В групите за пазаруване от Одрин съдействат доста, май и не искат винаги рецепта, но на мен веднъж ми донесе позната от Турция, не съм поръчвала през груюи. После взимах клексан от гръцката аптека Промахон с поръчка по вайбър и плащане с карта онлайн.

# 673
https://ilacabak.com/etkengoster.php?Id=664

Според този сайт има фраксипарин в Турция?!

# 674
  • Замък сред облаците
Сигурно има колкото и у нас имаше последната година. Цяла бременност изкарах и следях по групите, никой не беше внесъл фраксипарин от Турция, само еквивалентите на клексан

Общи условия

Активация на акаунт