Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 216
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък една рокля следя от месеци. Имаше много добра цена един ден, но не успях с поръчката.
От известно време цената се е вдигнала и никакъв код или разпродажба не го докарва до онази сума. Но ще си я гледам, може пък по-нататък да решат да си я намалят.

# 391
Да се похваля с "бижуто" , което пристигна днес. Скоро не си бях поръчвала нещо, което така да ме кефи Blush

# 392
  • Пловдив
Много е симпатично! Честито!

# 393
Много е симпатично! Честито!
Благодаря 💐

# 394
Много готино яке!

# 395
Супер е якето! Естествена кожа ли е?

# 396
  • Пловдив
Да помоля за линк.
И какъв номер поръчахте спрямо вашите мерки?

# 397
  • Sofia
За сайта на factcool - бях харесала доста неща преди време, но после прочетох отзивите им във фейсбук. Явно е някакво страхотно менте и е цяло чудо,ако нещо пристигне.

Поръчвала съм няколко пъти, не е менте, всичко си пристигна. Недостатък е допълнителната такса при плащане с наложен платеж, бавната доставка, както и неудобното връщане на някакъв адрес някъде (което май не беше безплатно). Иначе ми върнаха сумата, та сайтът си е реален.

# 398
  • София
factcool  са бавни и връщането е за лична сметка, но е нещо от сорта на 4-5-6лв. Иначе са точни.

# 399
  • Варна
Някой с впечатления от марката More&more?

# 400
Да се похваля с "бижуто" , което пристигна днес. Скоро не си бях поръчвала нещо, което така да ме кефи Blush
Това и аз бях на косъм да го поръчам, но се отказах. Сега да съжалявам ли...
Но ме чака това в Еконт - после ще дам инфо за палтенцето.

# 401
При връщане на 1 артикул от поръчката отбелязвам ли по някакъв начин кое връщам?

# 402
Аз не съм отбелязва, не е имало проблем.

# 403
Да помоля за линк.
И какъв номер поръчахте спрямо вашите мерки?
не знам как да ти остава линк, защото го поръчах през приложението и вече ми излиза като изчерпано. 160 съм около 59 кг и поръчах S. От вътре е с кадифена вата. Не зная дали е естествена кожа, но е много добро изпълнение и докато успея да поръчам и за сестра ми бяха изчерпани всички номера.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:41 от Dobriana32

# 404
  • пустинята Гоби
На тази цена едва ли е естествена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт