Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 214
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
https://www.aboutyou.bg/p/fli-papigu/prehodno-yake-old-boys-6910956

Пълнеж: 100% Полиуретан, 60% Найлон, 40% Полиестер, 94% Полиестер, 6% Еластан, 100% Найлон, 100% Полиестер

# 406

За почитателите на марката с 20. % код е супер

# 407
Поръчах на ММ  боти на Тimberland и мисля, че това е 20%намаление , което виждам .
Завършвам поръчката и изненада ,още намаление.
Не бях пазарувала с такъв код досега и незнаех че в количката смъква още от цената при финализиране.
Много съм доволна.
Сега само да му станат.
Отговарят ли си на номера ?
Не съм купувала досега от тази марка.

# 408
  • пустинята Гоби
Отговарят си, здрави и удобни обувки/ боти/ сандали са. Даже в момента съм с такива Blush .

# 409
Skechers, отговарят ли на размера, за дамските питам. Или са уголемени, умалени. Няма моя размер има по- малкия и по- големия и се чудя дали да рискувам?

# 410
Ех направо си умрях от яд ,че ги изпуснах...

# 411
  • Пловдив
Skechers, отговарят ли на размера, за дамските питам. Или са уголемени, умалени. Няма моя размер има по- малкия и по- големия и се чудя дали да рискувам?
уголемени с номер са...

# 412
Skechers са уголемени. От всичко взимам 41, само от тях 40 са ми перфектно точни.

# 413
  • София

Удобни ли са? Не съм поръчвала нищо на тази марка.

# 414
И аз потвърждавам, че са уголемени Скечърс, но според мен с 3/4 номер. 40 са ми големи, 39 аха-аха да ми станат, но ми опират на пръстите. Затова не бих казала, че са с цял номер, но може и до модел да е.

# 415
  • Sofia
На Ted Baker имам чанти, рокли, палто - много качествено изработени от естествени материали. Предполагам,  че и обувките си заслужават.

# 416
Ted Baker имам чанти, но обувки не ще напиша отзив като дойдат

# 417
Някой купувал ли се е зимно яке от този сайт? Искам дълго и дебело яке. Досега не съм имала късмет да си намеря... Сега се спрях на Superdry Fuji. Не знам стават ли като марка.
Някакви активни кодове за отстъпки има ли към момента от инфлуенсъри също? Мерси!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 12:20 от Анонимен

# 418
  • София
Все си мисля че скоро трябва да пуснат и код за якета. Аз продължавам да си чакам. Тези които бях харесала изобщо не ги намалиха, даже днес вече са изчерпани. Аз също търся дебело и по-дълго.

# 419
Все си мисля че скоро трябва да пуснат и код за якета. Аз продължавам да си чакам. Тези които бях харесала изобщо не ги намалиха, даже днес вече са изчерпани. Аз също търся дебело и по-дълго.

Скоро имаше само за якета намаление

Общи условия

Активация на акаунт