Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 209
  • 759
  •   2
Отговори
# 420
  • Сливен
Ако не е спешно,с две ръце препоръчвам това яке

В момента е изчерпано.
Много топли,спира вятъра и дъжда.За ръст 163см ми е около 10 см под коляното.

# 421
Палтенцето ( пост 400) е супер.Просто е прекрасно, в този червен цвят изглежда убийствено модела.
Обаче на снимката ми изглеждаше , че кройката е по тялото, а някак си вместо да ми е по кръста то си е широчко там и не ми харесва крайният резултат как ми стои отпред.Та ще му се почудя дали да го върна.Хем е страхотно , хем пък нещо не е както си го представях да ми стои.🤦‍♀️

Тия кецове Ted Baker ги изпуснах и добре че , защото никак не ми трябваха, а само като ги видях веднага щях да ги поръчам.

Дали да не изтрия това приложение и да се опитам да забравя, че съществува?😃🤷‍♀️

# 422
Кецовете на Ted Baker наистина са чудни! Понякога и на мен ми идва да изтрия приложението Joy
Понеже вече са изчерпани в About you, а много ми харесаха, се разрових и ги намерих в Obuvki.bg (пак са намалени, но са над 100 лв).
Препоръчвам този халат/дреха за вкъщи на Etam - не е много дебел, но за пролет/есен мисля, че е доста подходящ. Приятно е на допир, мекичко Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 14:06 от Marina12

# 423
  • Пловдив
Обувките на Ted Baker са с много добра изработка. Както и другите продукти. Пипнати. Включително и спортните обувки, кецове. Дразнят ме само китките на някои модели, които са им отличителна черта. Една раница не мога да скъсам вече 4-5 години, а я ползвах за “силно натоварени дни”, кожата е като нова, но ципа се развали и то защото последните пъти я прах в пералнята. Не ми се занимаваше с нея.

# 424
А като размер как са? По таблицата в обувки.бг излиза, че трябва да взема 40, а не 41, ама нещо не им вярвам много...

# 425
оф аз изпуснах намалението понеже имах ковид а ми трябваха някакви боти сега са на двойна цена ... много ме е яд
По-лошото е че ще трябва да купя някакви от магазиная до нас ...
Може ли да ми препоръчате хубава марка зимно яке от сайта понеже не следя марките изобщо не мога да се ориентирам Simple Smile

# 426
Тед Бейкър и естествени материали? Аз мисля, че всичко е изкуствено там. Рокли съм имала само де.

# 427
Палтенцето ( пост 400) е супер.Просто е прекрасно, в този червен цвят изглежда убийствено модела.
О
Скрит текст:
баче на снимката ми изглеждаше , че кройката е по тялото, а някак си вместо да ми е по кръста то си е широчко там и не ми харесва крайният резултат как ми стои отпред.Та ще му се почудя дали да го върна.Хем е страхотно , хем пък нещо не е както си го представях да ми стои.🤦‍♀️

Тия кецове Ted Baker ги изпуснах и добре че , защото никак не ми трябваха, а само като ги видях веднага щях да ги поръчам.

Дали да не изтрия това приложение и да се опитам да забравя, че съществува?😃🤷‍♀️
[/spoiler]
Да попитам за якенцето на Navahoo , че и аз се чудя на черното от половин месец , как е дебело ли е тежко ли е , до къде е дължината най-вече ме интересува

# 428
  • Варна
оф аз изпуснах намалението понеже имах ковид а ми трябваха някакви боти сега са на двойна цена ... много ме е яд
По-лошото е че ще трябва да купя някакви от магазиная до нас ...
Може ли да ми препоръчате хубава марка зимно яке от сайта понеже не следя марките изобщо не мога да се ориентирам Simple Smile
До края на днешния ден има допълнителен код за отстъпка на всички обувки.
20extra

Не за всички, но пробвай.

# 429
ПРИ ВАС ИДВАТ ЛИ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ 🤮?

# 430
Иван., не ми се е случвало подобно нещо.

# 431
  • Варна
Само дрехи съм поръчвала от сайта.
Обувки до сега не.
Но се чудя на едни боти panama jack

# 432
  • пустинята Гоби
Аз едни пантофи (всъщност чехли) поръчах за моя мъж. Изпадна в див възторг от тях. Изненада ме, не очаквах.

# 433
  • Сливен
Пиши им,прати снимките и ги върни.

# 434
Пиши им,прати снимките и ги върни.

Писах и пратих снимки в месенджър казаха ми че не виждат снимки ми пратиха линк към сайта им там да ги пратя.
Опитах се и не можах явно трябва в друг формат или нещо като pdf в крайна сметка ми казаха да изпратя обувките и ще ми възтановят сумата +код за отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт