Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 184
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
На мен за закъснение от 4 дни - 0% 😂😂😂

# 451
На мен повече от 10% не са ми изпращали. Не ми вършат работа, така че все тая.

# 452
  • София
20% на всичко от раздел промоции.
Скрит текст:

# 453

20% ме устроиха 😀😀😀

# 454
  • Пловдив
И аз оползотворих кода. Благодаря, yovanka! Супер кодче.

# 455
Скрит текст:
На мен такива неща, защото не ми излизат? 😁

# 456
  • София
Скрит текст:
В приложението не го изписва, имейл получих.

# 457
Скрит текст:
В приложението не го изписва, имейл получих.
И там нямах нищо явно не ме имат сериозен клиент 🤣
Благодаря все пак възползвах се

# 458
  • София
Момичета, за колко време получавате поръчките си? Трябва ми рокля за повод в четвъртък. Дали ще дойде до тогава?

# 459
Момичета, за колко време получавате поръчките си? Трябва ми рокля за повод в четвъртък. Дали ще дойде до тогава?
по-скоро няма да дойде

# 460
  • Сливен
Със сигурност няма да дойде.Чакам на 2.02 поръчка пусната на 27.01

# 461
  • София
Няма да рискувам. Ясно. Благодаря ви!

# 462
Взех едни обувки, днес го носих навън, оказаха се адски неудобни,  имам рани. Мога ли да ги върна? Досега съм връщала само чисто нови.

# 463
Аз върнах и двата чифта боти! 😐 Такава греда до сега не съм имала. Що обувки съм накупила от къде ли не и чужбински сайтове, такова нещо не ми се е случвало и с два чифта наведнъж.
Тамариса - странен модел... Леко умалени, ниски някак, притискат ходилото отгоре, просто мястото за пръстите е тясно на височина. Но и на ширина, за тясно стъпало са и тънко. Обаче пък на петата и около глезена широки! Дори на мен ми бяха хлабави. Все едно са сглобени от две ширини боти - предницата тясна и тънка, задната част - широка. Сега като гледам, това и на снимката си личи. Малко като китайските обувчици за лотосови крачета - с широка пета и тесни пръсти. Направи ми впечатление като ги харесах, но... реших, че е от снимката и няма да е проблем. Е, проблем е. А и кожата тънка, само цветът беше хубав. Бяха изчерпани, сега, гледам са налични. Май и друг е връщал...
Другите боти - Apple of Eden, уж прилични на вид, но... малко на гумени ботуши приличат. Ластиците отстрани толкова стегнати и конча толкова тесен, че не можах да ги обуя! 🙄 Аз имам сравнително широко стъпало, но не е нещо извънредно, минава за нормално даже, сводът ми е малко по-висок, но пък глезените са ми тънки. До сега боти без цип не съм имала проблеми да обуя. Даже имам ботуши с нахлузване. Нито с обувалка, нито никак не можах да се вмъкна в тези. Пътуват обратно и съм разочарована!

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 07:23 от Анонимен

# 464
  • Варна
За да се ориентираш, слагаш продукта в кошницата и горе вдясно над снимката ще ти изпише кога се очаква доставката.
При мен винаги идват в последния ден от посочения период, че и закъсняват, че и ваучер за отстъпка, заради закъснението не ми дават.

Общи условия

Активация на акаунт