Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 180
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Получих това яке, но не е това, което очаквах. Първо, че мислех, че е хубаво дебело зимно яке, а то тънко. Може би за есента. И второ, доста торбесто и широко. Не знам дали 34 размер няма да ми е по-добре, но това е ужасно размъкнато. А като си помисля, че бях готова да си го поръчам за 120 лв Smiling Imp

# 466
20% на всичко от раздел промоции.
Скрит текст:
На мен такива неща, защото не ми излизат? 😁
В приложението не го изписва, имейл получих.
И аз имам имейл.
Но сега е вече  видим в приложението.

# 467
  • Пловдив
В рамките на колко дни възстановяват сумата на върнати артикули?
Като цяло коректни ли са относно връщането?

# 468
Коректни са с връщането. Получаваш мейли кога и къде, са ти върнатите неща. До две седмици превеждат сумата.

# 469
  • Сливен
Май до седмица след като съм връщала.Никога не съм имала проблем с връщането на пари.
И да питам за тези Легеро

Има ли шанс да са малко уголемени,трябва ми стелка 25см.От както родих преди повече от 4 години нося и 38 ,и 39 номер.

# 470
Според мен марката е за тесен крак и не мисля, че е уголемена. Дори една идея умалена я намирам.

Вчера върнах ботите, днес вече имам имейл

# 471
  • Пловдив
Азалия, по куриер или в офис на еконт върнахте ботите?

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:03 от Seaa

# 472
# 473
Май до седмица след като съм връщала.Никога не съм имала проблем с връщането на пари.
И да питам за тези Легеро

Има ли шанс да са малко уголемени,трябва ми стелка 25см.От както родих преди повече от 4 години нося и 38 ,и 39 номер.

Конкретно този модел е леко уголемен, мисля, че ще ви пасне добре. Но биха стояли добре на тесен крак, на по-широк стоят като плавници, на мен лично не ми харесва как ми стоят. Много са леки и удобни, аз много харесвам Легеро, но не са за моя крак.

# 474
  • Пловдив
На мен ми изпратиха код за 10% като извинение, че ми забавиха връщането на пари с един ден.

# 475
Те и на мен ми изпратиха код за рожден ден, само че явно нито този код, нито който и да е друг важи за Mango... Много гадно.

# 476
  • Sofia
Те и на мен ми изпратиха код за рожден ден, само че явно нито този код, нито който и да е друг важи за Mango... Много гадно.

Mango пазарувам от answear.bg, цените са по-добри и може да си ползваш клубните точки.

# 477

Mango пазарувам от answear.bg, цените са по-добри и може да си ползваш клубните точки.

Да, само че съм хвърлила око на едно палтенце, което го има само в about you в момента, и, разбира се, в официалния сайт на Манго Disappointed

# 478
  • София
Здравейте, някой има ви код за поне 20% който  няма да ползва. Трябва ми за 1 яке което не е намалено, а сега се появи 1 бр. Предполагам че до няколко дни ще пуснат код и за ненамалени, но дотогава надали ще остане.

# 479
И аз за активен код,какъвто има, благодаря Simple Smile
А къде намирате на инфлуенсъри кодове? Следите ги в Инстаграм?

Общи условия

Активация на акаунт