Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 223
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Едното е вътрешната, другото външната част на обувката, така че и двете са верни

Скрит текст:

# 361
Някакво кодче?

# 362
Темата стана банална от последните 2 , ако не и повече страници .
Само кодове за отстъпки се искат 😐

# 363
  • БГ
Здравейте,
голяма съм муня... върнах  на 15.01. едни боти като залепих етикета който беше в кутията за връщане, но с цялата си простотия не си записах товарителницата, а от еконт не ми дадоха никаква бележка.. Влязох преди малко в профила си, за да видя дали няма да има някаква товарителница за връщане - има, но статуса е, че очаква предаване към Еконт... Писах им, ех.. ще си сърбам попарата. Мерси за вниманието.

# 364
Не се актуализират навреме, споко, всичко е наред.

# 365
  • БГ
Благодаря за надеждата Simple Smile

# 366
  • София
Здравейте,
голяма съм муня... върнах  на 15.01. едни боти като залепих етикета който беше в кутията за връщане, но с цялата си простотия не си записах товарителницата, а от еконт не ми дадоха никаква бележка.. Влязох преди малко в профила си, за да видя дали няма да има някаква товарителница за връщане - има, но статуса е, че очаква предаване към Еконт... Писах им, ех.. ще си сърбам попарата. Мерси за вниманието.
Тази товарителница, която си видяла е току-що генерирана. Твоята е друга. Ако имаш номера на товарителницата, с която си получила пратката, можеш да пробваш да проследиш същия номер+1. Често са последователни номера.  Или много близък номер, който се различава само по последната цифра.

И аз мисля, че няма проблем. На 14-ти върнах едно яке и днес дойде имейл, че са го приели и ми връщат парите.

# 367
Темата стана банална от последните 2 , ако не и повече страници .
Само кодове за отстъпки се искат 😐

Какъв е проблема?

# 368
  • Варна
Само на мен ли като вляза в приложението продължава да ми излиза реклама, че намалението до 60% продължава?
Някои от нещата, които следя не са с променени цени, тоест не са вдигнати  защото намалението вчера приключи.

# 369
Така рекламират  в момента до 60% намаление.

До вчера беше продукт - например с 60%, допълнителни 10% + 5% от код за поръчка над 100лв.Това разчитам от поръчките, които пуснах

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 22:53 от Щефи

# 370
Якето на Navahoо го върнах. Ядски тежко плюс все едно умряла лисица мъкнеш на гърба си с тази качулка. Изкуствен косъм е, но не ми хареса.

Допълнително - материята е като брезент. Струва ми се, че няма да се изпира добре.

Пътува наобратно.

# 371
  • София
Е, то това в пералня няма са се изпере особенно с тоя естествен косъм.

# 372
Здравейте реших да си купя обувки - Adidas OZWEEGO. Погледнах ги и в About you и във Footshop. Сравних двата модела и се разочаровах малко, имат разлика. Кажете ми на кой сайт са се доверя???
Ако сте ги взела за под 100лв ще е добре иначе не си заслужава.
Намирал съм ги по 100 120лв намалени

# 373
Допълнително 20% на дънки и панталони

# 374
Кифла, мерси, че сподели. Поръчах ги онези дънки, макар и не толкова евтини, колкото ги видях на рекламата. По принцип много ми е трудно с панталоните, да видим какво ще дойде и дали съм уцелила размера.

Общи условия

Активация на акаунт