Безсъние

• 52 172
  • 638
  •   2
Отговори
# 630
Благодаря, била съм конкретно за шумовете на отоневролог, невролог и унг, имам доста изследвания (рентген на шия, доплер, замерване на слуха и тн), но не се открива функционална причина за звуците. Съответно ми беше казано да свиквам и че не се лекува. За безсънието не са казвали нищо, не е било обект на разговор и терапия. На вече стана нетърпимо. Ще потърся психиатър. Все пак ще се радвам, ако някоя от вас сподели имала ли е подобни шумове и дали приложената терапия ги е повлияла.
Шумът в ушите без открита функционална причина може да бъде свързан с редица невидими или субективни фактори, които не се установяват лесно чрез стандартни изследвания. Сред тях и стрес, тревожност или депресия, соматоформни разстройства — когато тялото реагира на психични състояния с физически симптоми. Отиди и при психиатъра.

# 631
Здравейте, майка ми има шум в ушите и мина през много изследвания. За щастие няма нищо сериозно. Но и изписаха селинодин и още някакво лекарство с рецепта, не помня какво. Има подобрение.

# 632
  • Washington,USA
Само като дайте време за сън ми става лошо. Дано тая вечер е добра. Дай боже. Да не драматизирам, но имам чувството, че ще умра. Ходих на тази предишна докторка, която ми изписа тритикото. Тя пак смята, че имам някакво тревожно разтройство. Не нямам в момента нищо. Само безсъние

# 633
Само като дайте време за сън ми става лошо. Дано тая вечер е добра. Дай боже. Да не драматизирам, но имам чувството, че ще умра. Ходих на тази предишна докторка, която ми изписа тритикото. Тя пак смята, че имам някакво тревожно разтройство. Не нямам в момента нищо. Само безсъние

Ох, тритико е истинско бедствие......

# 634
Това, че имаш чувство, че ще умреш, трябва да споделиш с психиатъра. Тритико никога не ми е помагало да заспя и всичките лекарства от групата му. Може би, и при теб то не върши работа. Самото безсъние вече е психически проблем и лекуват го психиатри. Всеки от нас тук бих ти посъветвал, какво да пиеш според това, какво му помага. Но на теб ти е нужен психиатър.

# 635
  • Washington,USA
Тя само с тритико се завимава сякаш. Днес пък заспах от самосебе си. До сега. Но звам какво да правя вече.
Тук няколко мили съфорумки писали, че тритико пържел мозъка... 😭

Имам чувството, че ще умра защото ми се появи мозъчна мъгла, която не знам как да лекувам.
Тя ме паникьосва.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 05:07 от Bundyrose

# 636
Тя само с тритико се завимава сякаш. Днес пък заспах от самосебе си. До сега. Но звам какво да правя вече.
Тук няколко мили съфорумки писали, че тритико пържел мозъка... 😭

Имам чувството, че ще умра защото ми се появи мозъчна мъгла, която не знам как да лекувам.
Тя ме паникьосва.
Тритико не пържи мозъка.... за мен е безполезен, а може би и за теб, защото не ти става по-спокойно...

# 637
  • Washington,USA
Хора, ще ходя по доктори, но нещо се случва с мен... С извинение запомня и да повръщам и да изпитвам и диария...

https://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_insomnia

Намерих едно заболяване наречено фатална инсомния, което е ужасно... Мисля, че го имам. Днес съм на невролог, психиатър, ще ми правят и скенер, но много се плаша.

# 638
Bundyrose, не си измисляй болести.... Психиката се разболя и толкова е.

Общи условия

Активация на акаунт