С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 600
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
Айде сега отивам да кажа на мъжа ми, че в бг мама ме убедиха и го повеждам към гражданското Joy
Нека всеки има правото на собствено виждане по въпроса, моля. Аз не съм тръгнала да ви обяснявам да не се омъжвате. Единствено казах, че не виждам някакъв проблем за детето ако родителите нямат брак, но е припознато.
Който иска да се омъжва, който не иска не се. Живеем в свободен свят, все още.

# 136
Нали знаеш - винаги се гледа кой ще умре по-напред и се разиграва така, че мъжът е с предимство 😂

# 137
Всъщност дамите, които са съгласни на съжителство без брак също държат да докажат правотата си и настояват, че ситуацията им е ОК.
Темата е с какво ви дразнят мъжете и ако някоя дама се дразни, че не й предлагат брак си е съвсем за тук. Обратното, да се хвалят мъжете по-скоро не е за темата.
Няма лошо да сте доволни от вашите мъже. И аз съм доволна.
Чета за обща култура и от скука дето се вика.

# 138
И аз съм доволна, обаче ми вдига кръвното на моменти Grinning

# 139
Това е полезно, да не приемаме доброто отношение като даденост Sweat Smile

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 12:17 от NOVA NADEJDA

# 140
На моменти... А нащо не пада. И първи на опашката при Свети Петър.

# 141
На моменти... А нащо не пада. И първи на опашката при Свети Петър.

Значи, ако на един мъж, не му поддържаш адреналина и формата, поне с един скандал по телефона и един за вечеря, преди аперитива,  то каква жена си? Никога не губя форма,

# 142
Изяжда наведнъж всички шоколадови изделия вкъщи! Аз ако не си взема на момента, после няма и да има. Няма шанс да останат бонбони или шоколад за след няколко дни, или пък още повече за гости.

# 143
😄😄😄развалят се- така ми отговаря и за това ги изяжда ММ .

# 144
Изяжда наведнъж всички шоколадови изделия вкъщи! Аз ако не си взема на момента, после няма и да има. Няма шанс да останат бонбони или шоколад за след няколко дни, или пък още повече за гости.

И у нас е така. Не съм се научила да крия от хубаво. 😂😂После почва да "охка"(същото онова охкане когато е болен) защото не знае къде да търси 😂😂

# 145
Аз така съм срамувала пред гости. Бяхме общо 5 човека, беше оставил 2 парчета . Не знаел, човека, че сладкиша е за гостите 🤦‍♀️

# 146
Ооо, имам няколко скрити шоколада от типа "мерси", всяко в целуфанче. Ако ги намери преди да съм ги изяла тайно и ще има семеен скандал😂
Подариха ми шоколад и бонбони на работа, донесох ги и той веднага ги огледа и си ги сложи зад гърба, да ги яде уж тайно от мен, но го направи показно, да ми прави смях и да предупреди, че яла, каквото яла, повече няма да ги видя 😂 И като правя шоколадов тарт и прекалява с него и после се е разложил на дивана и пъшка.. Толкова ли е трудно да се контролира, като знае, че ще му е зле.. 🙄

# 147
За всяка болежка си имаме "охкане ",за всяко преяждане си имаме "пъшкане"😂
Толкова много шум за нищо! 😂😂

# 148
Аз така избестявам с буркана с течен шоколад. Имахме веднъж и гости с преспиване и на закуска установих, ще нямаме шоколад за палачинките. Миналата седмица го пратих за масло по спешност, защото го беше изял с печени филийки. Купувах си преди един пакет чипс за черни дни и го оставях в шкафа да има, когато озверея и ми се дояде. Ей, големи скандали бяха като си го търсех и нямаше. Сега вече купува като го изяде.
Сладкиш няма да пипне, ако е цял и не го поканя изрично. Мисли, че е за колегите и не пипа.

# 149
Аз така съм срамувала пред гости. Бяхме общо 5 човека, беше оставил 2 парчета . Не знаел, човека, че сладкиша е за гостите 🤦♀

Ей, спомних си - аз, дете, майка ми пече сладкиши за банкетите им, и все викаше - не яж! И оставяше изрезките. Много правеше и за нас, но въпросът е принципен.
Затуй сега пека милинки за цял клас, предлгам меню в няколко варианта - както за децата, така и за мъжа. Мъжът ми пък не понася (полу)празен хладилник по свои си причини, и много бързо му свикнах, щото си е дразнещо. И така.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт