С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 602
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
ММ е работохолик. Заедно сме от почти 20 години, имаме прекрасно дете, бяхме години в чужбина, но вече детето влезе в "забавните години", а ние се пре-фокусираме върху себе си.
Не се дразним, не се караме, не се обиждаме, няма ядове ... но няма любов, тръпка, искра. Като сестра и брат сме, като отдавам това ни състояние на това, че се взехме прекалено млади, заради натискане от страна на "бабите и дядовците".
Май ще гледаме и караме още 2-3 години така, докато младежът не стане пълнолетен, пък после всеки по пътя си.

# 151
И ще тръгнете да търсите тръпката, понеже я няма? Нормално да я няма след 20 години брак. Не знам какво очаквате, след като нямате проблеми в брака си. Може би си създайте 1-2, за да не ви е скучно в тази ситуация. Не ми се вярва да няма пък никаква любов, иначе семейство не би се запазило толкова време. Ако пък сте се пренебрегвала 20 години себе си, заради други хора, разбирания и прочие, ми се вижда супер мазохистично.. Без любов, заради родителски натиск..

# 152
Geri звучиш много тъжно и примиренчески, извинявай , но ти дори и да хванеш пътя на какво чудо се надяваш след едни определени години?! Една връзка, един брак е от / за двама и е отговорност/ усилия /зависи от двама. Оцени това , което имаш и разръчкай огъня да се разгори - понякога много малко трябва. Идват празници пожелавам ти семейно щастие и възродена любов🙂

# 153

Не се дразним, не се караме, не се обиждаме, няма ядове ... но няма любов, тръпка, искра. Като сестра и брат сме,
  А разговаряли ли сте? Има ли желание от двете страни за промяна? Все пак за огън и страст трябва и малко да се понапънете, да се потрудите. Те не идват от някъде. Особено след толкова години заедно.

Като човек с раздяла след многогодишен брак - ти казвам и това не е страхотно. Лишаваш се от много. И двете ситуации си имат + и -. Да не стане "От трън та на глок, че е по-висок"?
   ТМ знае ли за тези ти размисли или ще му дойде като гръм от ясно небе?

# 154
Аз не бих си развалила спокойствието /казваш без караници, разбирате се/ на 50 години, за да тръгна да търся нови тръпки и любови. То и без това старостта и менопаузата чукат на вратата защо да не ги прекараш с човек, който ти е приятел и с който си споделил младините си в тръпки и любови. След 20-30 години съвместен живот, е нормално да остане приятелството и уважението. Даже би ми било много хубаво с мъжа ми да достигнем до такъв етап. Пък развлечения пак може да си намирате заедно като детето се изнесе. Я екскурзии, общи хобита и тн. Добре е да имаш другар на стари години да си споделяш миговете, след като иначе всичко ви е наред в отношенията. Моите родители са на 60+, да, нямат младежка страст, но се разбират и си споделят, помагат, радват се на внуче и така. Според мен, накрая, след страстта, любовта и тръпката и отгледаните деца, идва обичта и другаруването, ако така мога да се изразя. Моя мнение, де, не искам да го натрапвам, просто размишлявам по поста.

# 155
  • София
Аз пък ще дам малко различна перспектива, защото от описано ми се струва, че жената никога не е имала любов и тръпка, а 20 години е била във връзка по навик и удобство.

След като си се отчел със семейство, отгледал си си децата, и можеш да си стъпваш на твоите крака, смятам е време да помислиш за себе си. Защо да тлее докато съвсем изгасне? Нека потърси това, от което цял живот се е лишавала. Че да не стане, тя да си остане от страх да не загуби питомното, а накрая мъжът да духне с някоя 20 годишна да си търси неговата тръпка. Аз бих помислила по въпроса, бих седнала да проведа един сериозен разговор с мъжа за общото ни или не бъдеще, и бих направила своя избор.

# 156
Ще чакала до 18-тата година. Що не до 17 или още сега? Защото не си готова да си оставиш мъжа, затова. А и те тръпките или  падат от небето, или ги търсим с фенера, пък като ги намерим…то не било каквото си мислим.
Тръпката, уважаема си е в теб, или я носиш, и не, мъжът може да ти бъде споделящ. Не всеки, разбира се.
Въздържах се да пиша, но попаднах на тема, в която разведени жени се самоуспокояват, че нямали нужда от мъж. И винаги се стига до “не знам как за се доверя пак на мъж”. Може да си за там.

# 157
В друга тема една потребителка постоянно се оплакваше от мъжа си и тягостните им отношения,  и все обясняваше, че ще изчака децата да завършат учебната година, че едното било седми, а другото 12 клас, та да не си провалят матурите заради развода. Е, завършиха, лятото мина, дойде друга учебна година, още си е с него. Ама защо ги хвърляше тези фишеци не знам.

# 158
А вие им държите сметка Joy!

# 159
И какъв ли е шансът на +50 години да зарежеш мъжа си и да си намериш нова тръпка? Тоест свестен мъж за свястна връзка и освен това да си пасвате и да се разбирате не само в леглото? А и той да те хареса? И това да продължи дълго, а не едно лято? За мен шансът е минимален, още повече един нов мъж ще те оглежда навсякъде и ще те сравнява по всичко с по-младите опции.

# 160
Има една моя любима приказка " гъз глава затрива".
Това ще кажа и ще си замълча. Би могло да описва ситуацията на дамата, предвид, че всичко друго й е 6 +, или поне по така представеното.
Та, "гъз глава затрива". При нея още не, но да видим, знае ли се..

# 161
  • София
А нужно ли е да намери нов мъж, или сериозна връзка? Може просто да си поживее свободно.

# 162
Вероятно е нужно. Защото тя се оплаква от липсата на страст и тръпка в брака. А страст и тръпка трудно ще усети човек, когато е сингъл Simple Smile Поне за такъв вид страст и тръпка.

# 163
Е тя в момента така си живее😉с другарче без проблеми. Важното е да се изясни( или ако имат желание да се изяснят) какво , кога и как.

# 164
А нужно ли е да намери нов мъж, или сериозна връзка? Може просто да си поживее свободно.

Нали и липсвала тръпка, поне така разбрах. Затова реших, че това търси. Иначе не схващам от какво да бяга.

Общи условия

Активация на акаунт