С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 472
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
  • Mediterraneo
Няма начин да го изтърпя ова цъкане без слушалки, ама никакъв начин няма! Ние имаме и тв в спалнята, но който гледа( ако не гледаме заедно), е със слушалки, защото другият чете. А нефелните мелодийки от тик- ток просто няма как да ме накара да слушам. Това е нещо, което ужасно мразя- несъобразяването.

# 16
Ние въведохме правилото от преди много години никакви медии в спалнята. Телевизор нямаме, телефоните са на самолетем режим щом ще си лягаме.
И на двамата това ни е любимото време да си говорим.
Иначе се оплаквам от моя мъж, че пак е забравил се разбере със съседите за паркирането събота, че ще ни идват гости и те трябва да си преместят колата от общата част, която смятат за тяхна вече.
С тях все на мен остава да се разбирам. Неприятни му били. На мен все едно са много симпатични.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:27 от Threemafan

# 17
Да, да, въпросът ми беше с друг смисъл. Превъртания на Тик тоци в леглото някак не го свързвам с мъж. Инфантилността в наши дни явно продължава до по-късни години?!?

Аз отдавна спрях да си задавам този въпрос.
За мой късмет е крайно отговорен и съобразителен за всичко останало. Иначе наистина не знам какво щях да правя.
Не ми пречи да гледа TikTok, но да не ме занимава мен.

# 18
Тик Ток Joy ама верно ли има хора на 30+ които гледат подобни тъпотии Joy аз по бих се притеснила за умствения му капацитет, а не за шума... Ние си заспиваме на сериал. Не мога да си представя да нямам ТВ в спалнята. Какво ще гледам докато заспя Flushed

# 19
Как са заспивали хората едни 30 години по-назад? За един приятел питам Simple Smile

# 20
Преди да се съберем с мм обичах да си чета и гледам тв в леглото. Той си ляга доста рано и става много рано примерно и оттогава забравих вече какво е да гледаш тв в леглото.

Аз не мога да заспя на звуци и светлина също, така че абсурд някой да гледа телефон/ тв или да му свети лампа да чете до мен.

Който му се гледа тв или чете книга е в хола или в другата свободна спалня, ако пише и чете нещо е в офиса с компа, а в спалнята е тихо, хладно и тъмно и другите мигат да спят необезпокоявани.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 15:46 от Анонимен

# 21
Ние живеем тук и сега. Какво е било и какво ще бъде няма какво да го мислим.

# 22
Ама поне спят до вас.
Гадта не иска,въртял се,не знам си какво...
Изобщо не може да спи с друг човек на едно легло.

Пробва ли ли сте с отделни завивки? Помага.

# 23
Пчеличке, винаги е добре да се мисли, особено ако се произнасяме за умствен капацитет и то чужд.
За добър сън от спалнята е желателно да липсват всякакви устройства ххх

# 24
  • Бургас
Ама поне спят до вас.

Да
Той е нервен стар ерген, по-голям е от мен.
И не е свикнал да спи в една стая с никого,все нещо му пречи.
И мърморясва.

# 25
Ама поне спят до вас.

Да
И мърморясва.
И за какво ти е такъв мъж казваш?

# 26
Имах аз подобен мъж. Взе да слага възглавници помежду нас, да не ме ритал и ръчкал. Цял месец време му дадох да се опомни и го напуснах. Разговаряхме след време как сме прецакали връзката си, беше изненадан да разбере, че именно възглавниците ме накараха да взема решение.

# 27
  • София
Ама поне спят до вас.

Да
И мърморясва.

Че има ли по-хубаво от това? Моят мъж, като си легнем, ме гушка с две ръце и крака си мята отгоре ми. Имам чувството, че ще вземе да се обърне на октопод и да ми закрие въздуха с всичките си пипала. Най обичам да си спя в отделна стая и никой да не ми хърка и да ми пречи на съня. Само котките може до мен.

# 28
Мм не хърка и не си представям да спим в отделни спални. Това ще е началото на края ако се случи.

Имаме огромно легло и никой не дърпа заеивките на другия, но предполагам с две отделни завивки може да се редуцира този проблем описан по- горе.

# 29

Иначе се оплаквам от моя мъж, че пак е забравил се разбере със съседите за паркирането събота, че ще ни идват гости и те трябва да си преместят колата от общата част, която смятат за тяхна вече.
С тях все на мен остава да се разбирам. Неприятни му били. На мен все едно са много симпатични.

За твое успокоение, на мен се падна да решавам кофти казус с общи части в момент, в който отсъства. Пак ми помага, какво, макар и в whatsApp - като разследващ журналист си, вика😂
Не го приемай като прехвърляне на топката, те понякога наистина не се справят така добре, когато иде реч за дипломатичност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт