С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 531
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
Че и парите му завещава. Толкоз ѝ бил гневът, или акълът. 😂

Нали. И той в този момент си мисли "Мамка му! А можеше постоянно да й късам нервите!" Joy

# 526
Ей това грам не ми дойде на ума Simple Smile
Вместо да ги похарчи, нали?

# 527
  • някъде в орбита...
Плюс че зарад нервите ще пукне явно преди него... Grin

# 528
Това може да е само малка част от парите, останалите да ги е похарчила.
Ако ѝ е късал нервите всеки ден, може и милион да е натрупала.
Ще взема да се разровя в гардероба на ММ, като нищо досега е направил четвърт милион от плетене на кукли. 😊😉😀

# 529
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени. На всичкото отгоре е католик, така че половината оправдания отпадат.😁

# 530
😄споко не си само ти, аз когато се прибрах и гости си  беше поканил.

# 531
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени. На всичкото отгоре е католик, така че половината оправдания отпадат.😁
Явно не се е държал "като лик", а "като задник" Wink  Или е наблегнал на Зарезан, та да те зарадва, че възприема православни обичаи?

Майтапът настрана, не е нормално за гаджета да няма такива неща. Ние сме заедно от 33 години и си имаше всичко.

# 532
И моят мъж вчера щеше да изяде боя, но не от мен, а от непозната жена Laughing
Отишъл да вземе по една роза за мен и за дъщерята, на 14.02. и 8.03. винаги носи на двете. Казал на продавачката, че иска 2 рози и тя като го започнала - трябва да си уважаваш жената, защо правиш глупости, не е добре това и т.н. Той докато се усети какво се случва, бая го насолила. Обяснил, че втората е за дъщеря му, но колко му е повярвала не е ясно Trollface

# 533
Извинете, ама вие държите на тези неща точно на 14.02 да ги има ли? То не трябва ли да е всеки ден и не по задължение,щото на календара пишело нещо определено и чуждо 🧐
Дразни ме,че си оставя външните дрехи на дивана в хола като се прибере. И само размятаме дрехи от стая в стая,понеже не иска да си направи рафт в гардероба за външни обличани вече.

# 534
Оффф, никой не държи да има нещо задължително на някаква дата. Става дума за потребността на нормалните хора от празник. Да обяснавам функциите на празника и защо хората имат нужда от празници ли?

# 535
Дразни ме,че си оставя външните дрехи на дивана в хола като се прибере. И само размятаме дрехи от стая в стая,понеже не иска да си направи рафт в гардероба за външни обличани вече.
Моят е много стриктен в това отношение, но ме дразни, че като се прибере си мята палтото на един фотьойл, докато си измие ръцете. Специално съм сложила едни външни закачалки на гардероба с якетата, за да може който влиза да си качне якето и после да го прибере вътре на закачалка. Ама не, да не пипал нищо. Е, то това палто като обърше фотьола, все едно си го напипал целия.

Извинете, ама вие държите на тези неща точно на 14.02 да ги има ли? То не трябва ли да е всеки ден и не по задължение,щото на календара пишело нещо определено и чуждо 🧐
Аз държа. Всеки ден си е за всеки ден, но на рождени дни и други празници за мен е знак на неуважение да не направиш поне малък жест.
Разбира се, ако двойката е решила, че еди кое си не е празник, ок. Но ако той, например, иска да празнува нещо, а аз не, ще уважа мнението му и ще получи подарък, без аз да искам такъв (щом не искам да го празнувам). Същото очаквам и в обратна посока. Това по принцип. Нямаме разминавания в желанието да празнуваме. Ние сме на принципа - поводи да има Simple Smile

# 536
Оффф, никой не държи да има нещо задължително на някаква дата. Става дума за потребността на нормалните хора от празник. Да обяснавам функциите на празника и защо хората имат нужда от празници ли?
Ако имаш потребност да обясняваш-обяснявай. Аз нямам. Говорим за това, когато единия партньор държи на даден повод,а на другия му е през цензурата. Не говорим за това,когато и двамата партньори не зачитат даден повод/празник или и двамата го отбелязват и няма търкания и разминавания в очакванията, разбиранията и прочие.
П.П. исках и да добавя,че двойка/човек,ако му се празнува ,винаги може да намери и да си направи повод за абсолютно всичко,което му е на сърцето,а не от наложена дата в календара,за която малцина знаят дори произхода й . Та така.

# 537
Съгласна, поводи нека да има. То иначе всеки ден си пием виното и се обичаме, ама друго си е да е с повод Stuck Out Tongue Winking Eye аз подаръци не връщам Sunglasses

За дрехите, моя си има един фотьойл в спалнята и там си трупа, колкото му душа иска. Понякога го карам да проверява и да дава за пране, голямо ровене и душене пада Joy

# 538
Съгласна, поводи нека да има. То иначе всеки ден си пием виното и се обичаме, ама друго си е да е с повод Stuck Out Tongue Winking Eye аз подаръци не връщам Sunglasses

За дрехите, моя си има един фотьойл в спалнята и там си трупа, колкото му душа иска. Понякога го карам да проверява и да дава за пране, голямо ровене и душене пада Joy
Да,ние също обмисляхме стол в спалнята за тази цел. Обаче мястото му, би пречело на контакта, в който включвам уредите си,което би довело и до оплитане на кабели, преместване постоянно на багаж, когато ще искам да суша коса и прочие. Все още не сме доизмислили и си мята ме дрехи от стая в стая. Грозно ми е да гледам купчина с дънки и суйтчери..

# 539
Моят си има гардеробна и там честно казано е паднала бомба. Успява винаги да си намери това, което му трябва. Той сам си подрежда периодично. В антрето имаме общ гардероб и спорим за повече място, като аз винаги излизам с довода, че като жена ми се полага по-голяма площ. Дрехи по столовете и двамата не обичаме, детето също я научихме да подрежда.
Моят често си губи домашните чехли. Казвам "губи", защото това е неговият начин да каже, че е забравил къде ги е оставил, което си е негов личен проблем и ходи бос докато ги намери.

Общи условия

Активация на акаунт