С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 062
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Не знам какво бих направила с твоя мъж. Знам за моя. И това написах.
И дали прави нищо, или нещото, което прави не ти се нрави не е едно и също. Може би очакваш повече от него и е малко късно за превъзпитание, в смисъла, който ти влагаш - да го оставиш да се излага. Ако обаче той си го премести в другия, пак за теб кофти, не за него.
Simple Smile

# 196

Мен не ми е ок и почиствам пак след него, без, повтарям - без да му обяснявам, че  трябва да прави като мен. Дори не коментираме този въпрос.

Дренке, ти си машина! Честно! 😂

# 197
Като надживеете битовизмите, тоест не  се дразните за дъската за хляба, за трохите и вдигането на дъската на тоалетната чиния всичко си идва на мястото. Животът става по- лек.

# 198
  • Най-красивата страна
Моят мъж иска да вземем още едно куче на вилата.
Имаме немска овчарка и хъски.Сега иска още една овчарка.
Ама детето и то искало...
Аз обичам животни,обаче три кучета са ми много.

# 199
Като надживеете битовизмите, тоест не  се дразните за дъската за хляба, за трохите и вдигането на дъската на тоалетната чиния всичко си идва на мястото. Животът става по- лек.

Ми освен да заживеем в кочина, друго не виждам...

# 200
Прясна случка от преди малко: ще закусваме и ме пита искам ли пушено месо, при което казвам, че ако е пуешко ( че е по-чисто месото) може. Не обичам салами (заради бялото вътре), както и шарени месарии. Не сме от вчера заедно знае ги тези неща. При което ми показва месото, и не ми харесва как изглежда и казвам, че няма да ям от него. Като се тръшна тоя човек, че нямало да пазарува повече 0.о и не ядохме заедно, направо един тиган между очите ми иде да му бумна. Много добре си знаем вкусовите предпочитания. Като му се е ядяло на него такова ок, ама какво ми се сърди на мен, че не искам да го вкуся 😤. Той закуси и пуши цигара, аз се оплаквам във форума. Не си говорим, ще видим докога.

# 201
Аз за това искам точилка във всеки ъгъл.😂 Така ,да седи с "възпитателна" цел😉. Мм не е българин, но ми прави всичките български номерца.😆

Teddy Bear, аз съм със същите вкусови предпочитания. Понякога да закусваш сама,си е цяло удоволствие.🤗

Пращам го рядко сам да пазарува. И то,  не повече от три неща .Връща се винаги  с три пълни торби. ☝️Строго забранявам пазаруването без "родителски "контрол😅

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 12:36 от Анонимен

# 202
Моят не полива, а направо прави саксиите на басейни. Две цветя са ми мухлясали и изгнили. Има леко живо,  но дали ще се свестят...

# 203
  • волно калдъръмче
Прясна случка от преди малко: ще закусваме и ме пита искам ли пушено месо, при което казвам, че ако е пуешко ( че е по-чисто месото) може. Не обичам салами (заради бялото вътре), както и шарени месарии. Не сме от вчера заедно знае ги тези неща. При което ми показва месото, и не ми харесва как изглежда и казвам, че няма да ям от него. Като се тръшна тоя човек, че нямало да пазарува повече 0.о и не ядохме заедно, направо един тиган между очите ми иде да му бумна. Много добре си знаем вкусовите предпочитания. Като му се е ядяло на него такова ок, ама какво ми се сърди на мен, че не искам да го вкуся 😤. Той закуси и пуши цигара, аз се оплаквам във форума. Не си говорим, ще видим докога.
Само да ти кажа, че човекът разбира от хубаво. На мен ми е писнало от претенции и също като него бих избухнала. Иска да ти угоди, закуска прави, пазарува, мисли какво да се яде и насреща - тръц - знаеш, че това аз не го ям или още по-дразнещото "аз това го не го ям така приготвено".  На твое място бих казала "благодаря", след което ще дам алтернатива "бих хапнала яйца със сирене или чай и препечена филийка с масло" - толкова. Да има мир.

Извинете ме! Знам, че не съм в темата.

# 204
Е айде стига..... Това е малко като да идеш на гости, да не ти хареса яденето инда си измислиш оправдание. Не, мерси. Такъв стрес не желая И вкъщи.
Нали затова сме се събрали? Да ни е хубаво заедно, да сме честни кой какво харесва и не харесва, да се отпуснем. Иначе цял живот на тръни дали някой няма да се обиди.
Вкъщи аз пазарувам в повечето случаи, аз готвя, ама не се сърдя като не му хареса нещо.

# 205
  • волно калдъръмче
Вкъщи аз пазарувам в повечето случаи, аз готвя, ама не се сърдя като не му хареса нещо.
А сега си представи ситуация, в която ти пазаруваш, готвиш, но на него все не му е угодено нещо. Яйцата са му твърдосварени или прекалено рохки, не се белят лесно (и това е лошо), защото са пресни, или се белят прекалено лесно, защото са стари (и това е лошо), НО никога не са както трябва. Мариновала си месото, защото знаеш, че обича да е подправено, НО не с точните подправки. Иска месото да се разпада от кокала, НО да не е задушено. И така докато ти преври чайника.

Най-лесно се живее с непретенциозни като мен. Щом някой си е направил труда - благодаря и си хапвам. Важно е на мен да не ми нагарча от претенции, след като съм положила труд. Ако това не се разбира - мажете филии с лютеница и не ме занимавайте повече.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 15:06 от Вяра

# 206
Не е така. Мъжът ѝ чудесно знае какво тя не обича да яде, но ѝ го сервира. Все едно аз да връча на Уишмастъров копаня с шкембе чорба, знаейки че той ще си изкара червата само при вида ѝ.

# 207
Не е така. Мъжът ѝ чудесно знае какво тя не обича да яде, но ѝ го сервира. Все едно аз да връча на Уишмастъров копаня с шкембе чорба, знаейки че той ще си изкара червата само при вида ѝ.

Точно така! 😇
Проблема е в тръшкането, охкането, ахкането и фръцването.Нали мъжете не се като нас! Какви са тогава тия драми, мелодрами питам аз?!? 😂

Днес ме пита къде е коледната украса!😂 Каза му, че аз в гащите си, нито коледна украса държа, нито сладкото дето крия(от него)! 😂

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 15:20 от Анонимен

# 208
  • волно калдъръмче
Много му слаб ангелът Satisfied

Не става въпрос за специфични предпочитания, а за салам, който можеше да бъде заменен с друго, предполагам. Човекът прави закуска - това има, дотолкова му се простира въображението. Ако му поиска кайзершмарн, може да й се размине закуската, но ако се съобрази с възможостите му, не вярвам да й откаже.

# 209
Пазарува той, защото не иска да ходим с детето по големите верига магазини, че да не лепне нещо оттам ( не, че не може и той да домъкне нещо и да я зарази, но му угаждам и аз стоя в къщи с малкото, а той пазари). Ако искам нещо конкретно му го включвам в списъка/ снимка от брошурата и така нататък. Много добре знаем кой какво яде. Например знам, че той не харесва нищо с тиква, аз като ще хапвам тиквеник все пак го питам иска ли парче или да пробва от моя поне хапка и ми казва не и толкова. Днес беше от мухата- слон ситуацията ... След изпушената цигара се изяснихме, че е било глупост. ✌️

Общи условия

Активация на акаунт