С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 613
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Мирно съвместно съществуване/ битуване.

# 181
Ахам, ясна работата, с мъжа няма тръпка, а отвън - има конкретна. От друга страна, мъжът веднъж бил залитнал - а жената го споменава из между другото, супер формално, както и вариантът да не е било единично. Еми... каква връзка е това, оставям всеки да си отговори сам за себе си.
+1

В такава връзка малко жени биха стояли.

# 182
Каквато - такава. На хората не им е изгодно да се развеждат, и не виждам лошо в това. Кскто виждате, разводът е много по-трудната крачка и затова много си остават с крак във въздуха.
Колкото до тръпката - не осъждам, щом не си пречат.

# 183
Цитат
...А иначе моя добра приятелка ме посъветва да сме опитали групов секс, суинг групи и прочие. За сега не ме влече, въпреки че си пофантазирах доста.
Какво ли щеше да бъде, ако пък те влечеше. Друго си е човек да има добри приятели.
Тука прозира една голяма нужда от витамин Хъ. И идете се ваксинирайте - един Файзър за тебе и една Модерна за мъжа ти. И после по един бустър Спутник.

# 184
Ахаа изясни се какъв бил зора Joy ми отдайте се на новите си тръпки и двамата, пък си останете женени като искате. Отворена връзка му се вика.

# 185
Мая го каза, иначе си мислех за същото, още с първия й пост, но реших да не звуча грубо или вулгарно. Та определено казаното от мен по-рано "гъз глава затрива", си беше на мястото. Както и другото ми любимо "г*за си иска приключения". Ох, понякога ви обичам как ме развеселявате Simple Smile

# 186
  • Варна
Индивидът си изисква емоции, отношения и приключения. С норми и битовизми подтиквате мъжете към изневери. Дразнителите не са оправдание за неврастния.
GeriT.Minova, обстоятелствата не променят любовта и отношенията. Бракът ти е удобен, но е без емоционална стойност. Мъжът ти е готов за фактическа раздяла. И тя ще е факт, дори и без наличието на нова жена.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 14:02 от Viviana91

# 187
От сутринта се ядосах... В 16ч. ще имат онлайн коледен празник. Ще пият греяно вино, т. е. ще му трябва кухнята. Снощи реши да си прави гуакамоле и каквото е извадил си стои по плотовете. Та сега се чудя дали да му направя услуга и да изчистя, за да не гледат колегите мизерията или да го оставя да се стресира като се върне в 15:45 и да се опитва сам да замаже...

# 188
Аз ще изчистя, както би направил и той за мен, в случай, че не съм прибрала след себе си. Ще кажеш нарочно е оставил, да те дразни - ако е така, водете си войните.

# 189
От сутринта се ядосах... В 16ч. ще имат онлайн коледен празник. Ще пият греяно вино, т. е. ще му трябва кухнята. Снощи реши да си прави гуакамоле и каквото е извадил си стои по плотовете. Та сега се чудя дали да му направя услуга и да изчистя, за да не гледат колегите мизерията или да го оставя да се стресира като се върне в 15:45 и да се опитва сам да замаже...

Не се ядосвай! Остави всичко както е! Даже си късметлийка!😂
Да ти разкажа, как се прави "брауни" за 30мин общо (като на 30-та минута трябваше да сме вече в колата) 😂😂

# 190
Лютиче мъжете ( повечето) нямат нашето женско усещане за ред. Направи това , което теб ще те накара да се чустваш ок.

# 191
Прееби другарче, мноо ясно Simple Smile
Направи това , което теб ще те накара да се чустваш ок.

Мъжът ми е чистофайник. Но. Неговите критерии за чиста кухненска мивка не съвпадат с моите, нито го дразнят пръските от пяна за бръснене, които вероятно дори не забелязва, вглъбен в някакви други работи по домскинството или общите планове. Мен не ми е ок и почиствам пак след него, без, повтарям - без да му обяснявам, че  трябва да прави като мен. Дори не коментираме този въпрос.

# 192
Аз ,честно казано, бих оправила още вечерта. Не мога да си легна ако не е оправено, защото сутринта искам да ми е ок като пия кафе, аи нямам време да оправям сутрин. Пък и ако се оправя веднага е по-лесно, а не после да се търкат засъхнали чинии и плотове.

# 193
Изобщо нямах в предвид да си надвие на ината , защото  и да изчисти той няма да се обади да и благодари , ако не изчисти  когато се прибере набързо ще пооправи и отново няма да и се обади за критика. Мъжете не ги мислят тези дребните домашни неща .

# 194
Дренка, много ми е интересно да разбера:
Ако всеки път кухнята ти е в трохи от сутринта, има засъхнал домат по дъската за рязане и маслото,  сиренето и кашкавала са си все още на плота, ти какво би направила? Всеки ден тихичко ще оправяш и ще се усмихваш чаровно? Брех!
И не ми казвай "Ми просто нямаше да си взема такъв мъж".
Тук не става въпрос да прави като мен, а просто да направи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт