С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 047
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
Кутиите във фризера са много добра идея. Така можеш да си правиш Мързел Ден, в който само вадиш и размразяваш, докато си пиеш виното или правите някаква друга глезотия. И Хасан е хора.

# 241
Голяма драма, че жената не му яде салама...

Mи малка ли е? Stuck Out Tongue

# 242
Тука минаваме към друг проблем вече Joy

# 243
  • някъде в орбита...
Голяма драма, че жената не му яде салама...
Да не бъркаме боя със ситуацията, моля Laughing

# 244
Тука минаваме към друг проблем вече Joy
Ти първа почна.

# 245
С ММ сме от почти 27 години заедно, а скоро в ресторант докато гледаше менюто ме попита дали искам да си вземем шкембе в масло. За протокола- за тези години никога не съм готвила такова нещо у дома, никога не съм си поръчвала, не съм опитвала, но той беше много учуден, когато му казах, че аз такова нещо не ям. Мъжете не ги бива да помнят такива неща.

# 246
Предпочитам всеки път да ме пита, чуди или каквото е там, отколкото да я кара на - знам, че това не го обичаш. То и аз не ядях много работи, но нещата се променят. Може пък точно в тоз момент да реша друго.

# 247
То и аз не ядях много работи, но нещата се променят. Може пък точно в тоз момент да реша друго.

Мдам, с възрастта и аз проядох много неща, които преди не ядях. Най-типично е тлъстината, преди ядях само най-сухото месо, а сега нямам нерви да го дъвча и ми се иска да има и шареничко. А да казвам ли, че не понасях джин и узо? А сега си ги пийвам с кеф Simple Smile

# 248
Пратих го да купи 2 чаши за вино, върна се с 12 чаши и 3 ножа 😂 За назидание ще ги измие и ще им търси място. Наистина трябва “родителски контрол” Simple Smile))

# 249
  • София
Да, вярно е, че са предпочитания, ама чак пък омраза. Нали не говорим за пържени хлебарки, змии или скакалци? Стига сте се втелясвали с това "Аз това не го ям". Като не го ям, искам си или правя каквото ми харесва - няма драма.
Ма тя драмата не е от нея, а от мъжа Rolling Eyes
Няма начин да го защитя в тази ситуация. Да се сърдиш на някого че не яде нещо, независимо дали знаеш предварително или не, е абсолютно лишено от смисъл и логика, и за мен поне си е емоционално изнудване. Сериозно, той буквално изисква тя да яде нещо определено, за да не й е сърдит? Той на 3г ли е?

А пък може да не се е разсърдил, че тя не яде нещо си, а да се е раздразнил от префърцунената реакция (аз съм толкова специална, а ти си посмял да не ми угодиш)? Как пък му влязохте на човека в акъла, та и реакциите му изпрочетохте?

И изобщо, готови сте (вие, младите жени) да спретнете скандал от нищо, а когато мъжът ви потърси разбирателство и топлина при друга, хлопате с мигли и недоумявате защо го е направил.

# 250
И изобщо, готови сте (вие, младите жени) да спретнете скандал от нищо, а когато мъжът ви потърси разбирателство и топлина при друга, хлопате с мигли и недоумявате защо го е направил.
Ееее, това вече е излишно грубо и даже не е вярно.
Нито младите момичета са скандалджийки, нито нашето поколение сме кротки, послушни домакини, прикоткващи мъжете си, че да не отидат при някоя друга. И изневярата не е патент на нито едно поколение. Имало е скандалджии и от двата пола, както и изневери от време оно.
Съобразяване - да, угодническо премълчаване - не. Всички трябва да сме специални и префърцунени принцеси вкъщи, а не само за пред хората. Yum

# 251
Нещото , което ме изнервя напоследък, от както се прибрах с бебето вкъщи е - след всяко нещо (смяна на памперс или стерилизиране и тн) - “ето, помогнах ти.”То това дете не е общо, нали? 🤣
Първа нощ сме заедно с бебето, той вече спи на дивана в хола. Тя ревеше от колики 4,5 часа неуморно, аз я разнасях и тн.
Била съм зле с нервите 😳 заради това , че съм изтощена . Все пак родих преди 2 дена и ми е много зле. И още такива куп дребнавости, които ме побъркват!

# 252
Нещото , което ме изнервя напоследък, от както се прибрах с бебето вкъщи е - след всяко нещо (смяна на памперс или стерилизиране и тн) - “ето, помогнах ти.”То това дете не е общо, нали? 🤣
Първа нощ сме заедно с бебето, той вече спи на дивана в хола. Тя ревеше от колики 4,5 часа неуморно, аз я разнасях и тн.
Била съм зле с нервите 😳 заради това , че съм изтощена . Все пак родих преди 2 дена и ми е много зле. И още такива куп дребнавости, които ме побъркват!
О, милата! Той е по-уплашен дали ще се справи и от теб! На "ето, помогнах ти" му казвай:"браво, все по-добре се справяш", а когато можете си разменяйте наградки от по три часа непробуден сън в хола. (Макар че аз като майка сякаш имах не уши, ами пеленгатори...и в началото си мислех, че никой не се справя подобаващо с детето, освен мен).
Всичко ще се нареди!
Честита ви рожбичка!

ММ ме дразни с това, че от известно време започна да чува или помни/забравя избирателно. Това по отношение какво съм поръчала да купи или не купува от магазина. Пиша му списък и въпреки това... Simple Smile

# 253
А пък може да не се е разсърдил, че тя не яде нещо си, а да се е раздразнил от префърцунената реакция (аз съм толкова специална, а ти си посмял да не ми угодиш)? Как пък му влязохте на човека в акъла, та и реакциите му изпрочетохте?

А ти как успя да му влезеш в акъла и да му прочетеш реакциите? И дааа, мъжете от твоето поколение изобщо не са изневерявали и не са търсели топлина при друга. Само жените им са стоели с широко затворени очи до мусаката.

Чери, живо и здраво да ти е бебчето, а на теб бързо възстановяване. И да вметна по свекървенски, най-доброто лекарство за току-що родила е пускането на всичко от едното ухо през другото.

# 254
Ако ми позволиш, Чери, най-добронамерен съвет да дам, бебе на три дни няма как да има колики. Появяват се към 3-4 седмица до към третия месец. Най-вероятно е просто гладно и затова плаче. Не се съобразявай с измислени режими, които най-вероятно са ти казали в родилно /хранене на три часа и тн./ Новородените ядат много често, може и на час да се буди за гушкане и кърмене, може и да иска да спи на гърда, за да те усеща. Най-добре е едно гнездо за бебе и при теб на спалнята. Така няма да ставаш, а само го слагаш да си цоца. Таткото да спи, където иска, да ходи на работа и да носи храна /готова препоръчително, за да не готвите и цапате сто паници/, ти се съсредоточи само и единствено в бебето. Честито бебче Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт