С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 021
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
  • Great Britain
Някой мъже не са родени да се въртят в кухнята.Не могат и това е.Наряза краставичките за руска салата под мое ръководство.Ха ,ха,ха.

Няма такова нещо, просто не са научени.
Научени? Няма ли усет и малко да ти идва от вътре не става.

# 361
Няма такова нещо, просто не са научени.
[/quote]

Да, бе. Главата на нашата фамилия всичко прави, ама още от малък майка му го е тормозела. Само да плете не може, всичко останало умее - и мъжки, и женски работи. И в казармата навремето всички са се научавали и да перат, гладят, шият, мият... Или старшината им е миел кенефите и банята и им е шиел якичките?

# 362
  • По света и у нас
Един мъж ако не може да ти изпече едни ребра с картофи, не влиза в квалификацията на човеците. Още е ембрион.
Мъжът всичко може и то много добре, могат повече и от жените (да носят и да творят).
Само дето тези, които никога на са живяли сами не умеят защото винаги е имало друга да им върши тази работа.

# 363
  • Швейцария
То ще си помисли човек, че ако един мъж няма жена, ще погине от глад. Гол и бос ще ходи и всяка дреха ще я хвърля след едно носене, понеже не може да пере. Всичко си могат те, само че са случили на жена, при която да им минава номерът.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 06:05 от JennyBG

# 364
  • някъде в орбита...
Ей това е, аз съм извинена от готвенето значи Laughing
Мъжа готви по-добре от мен. По-вкусно, по-интересно, по-всичко. И не е щото обича да готви. Това значи ли, че тогава аз трябва да не пипвам в кухнята? Thinking

... болна съм...... като искаш салата, кажи ми, ще ти направя...
Черна станция е права.

# 365
Одеве ме ядоса - подготвам аз салата за утре - режа печени чушки, утре трябва да ми купят още съставки - ми бавно я пригатвям салатата, болна съм, пък и тя може да потърпи известно време. Та нарязала съм основните неща, лягам да си почина и понеже е 17 часа, момчето си сипало пиенето и си взел от нарязаните чушки, да си мези човека. Еми разфучах се - като искаш салата, кажи ми, ще ти направя, не ми подяждай заготовките. Ама как ще поиска, току виж се оказало, че аз върша нещо в тази къща.

Напълно съгласна съм.Мислех си, че само на майка ми се случва. 😆Освен сладкото, явно всичко трябва да се крие !😂 Строго защитавам работният процес на жените в домакинството. 🤩

# 366
То ще си помисли човек, че ако един мъж няма жена, ще погине от глад.
Оня ден го карах да реже картофи, той все пита как, да не сбърка, и аз все обяснявам. Засега сме на ниво "Нарежи като зарче", а той "Ама колко голямо е зарчето?", "2см!" и той реже морковите на паралелепипедчета 0.5см х 1см. Та взема човекът картоф, поглежда ме въпросително, викам наполовина го срежи първо и после на резени. И той го кръцна напречно през "талията" Rolling Eyes Е викам си, с обяснения няма да стане, и почнах нагледно. Отрязах една къса широка луничка от неговия картоф, после взех нов картоф, разрязах го надлъжно, както си му е реда, и отрязах един продълговат нормален резен. И му ги сложих заедно да ги сравни, викам, е сега коя от тия двете форми ти е по-позната и си я виждал в чиния?!! Та въпросът не е толкова за глада, колкото за естетиката. За барбекюта много го бива, и ако има нещо ново много бързо схваща, ама кухнята му е вражеска територия. Като тръгне да търси нещо по шкафовете вече играем на "топло и студено" Grin

# 367
  • Пловдив
И му ги сложих заедно да ги сравни, викам, е сега коя от тия двете форми ти е по-позната и си я виждал в чиния?!! Та въпросът не е толкова за глада, колкото за естетиката.
Боооооже, имаш късмет с твоя мъж. Моя реже един картоф напречно, един надлъжно, и после даже си харесва какво яде.

Ама мен това не ме дразни, аз съм му свикнала.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 20:30 от Янтра

# 368
  • Пловдив
Eфибуш,  20 години, сестро, 20 години живея в неговата къща. Направих някои промени естествено, но чубрицата си стои все там, в същия съд. Ама нашето момче не знае къде е.То детето знае, щото е 6 клас, ама баща му - не знае. Така му идва лесно, ама като накарам на тати принцесата, да видиш как се сеща. В крайна сметка, отиде, купи си сухи подправки, омешах ги и си овкуси рибицата, може, ама що па да не ми скъса нервите.

# 369
Засега сме на ниво "Нарежи като зарче", а той "Ама колко голямо е зарчето?", "2см!" и той реже морковите на паралелепипедчета 0.5см х 1см.
И му ги сложих заедно да ги сравни, викам, е сега коя от тия двете форми ти е по-позната и си я виждал в чиния?!!

Joy    Joy    Joy
Смея се с глас! Горкият ти мъж, леко като идиотче го докарва по описание...

В къщата на родителите ми е така - баща ми нищо не знае къде е, все някой друг да му даде нещо си. Ама имаше 2-3 ситуации майка ми да я няма там за по седмица, да видиш как всичко намираше. Даже по-добре от мен знаеше, се оказа Simple Smile

П.П. Честита Нова Година! Здраве, щастие и "бели кахъри" само да имате!

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 11:15 от Витаминче_

# 370
Моят не пипва в готвенето, но е по хигиената. Даже се престарава. Ей го,  завъртя се за малко около мен в кухнята, докато правя баницата и късметите заминаха в коша. 🙄

# 371
Честита Нова година! Здрава, успешна, щастлива!

Относно подредбата с ММ си имаме наш лаф: "точно науча нещо къде е и вземеш, че го преместиш"!

# 372
И мм все ми повтаря: "У нас е като в Кауфланд! Таман да науча нещо къде е и ти го местиш после нарочно ...😅😂😆

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 19:10 от Анонимен

# 373
Ние празниците ги минахме недраматично и в разбирателство, ама ей на - на първи януари е решил да сглобява един шкаф, дето виси от средата на ноември в килера.
А на мен ми беше супер удобно да си подпирам дъската за гладене, а и няколко закачалки си бях набучила.
Въобще - положението е сериозно. Сега очаквам да подвиква да съм му помогнела уж само за две минути я да държа нещо, я да му подам винтовера, я някоя гайка, я нещо друго... Иначе той го сглобява, разбира се! Да не си помисли някой нещо друго!

За много години и да сте живи издрави наред с мъжете си❤️🍀

# 374
Горкият ти мъж, леко като идиотче го докарва по описание...
Ми не му пука и се забавлява ¯\_(ツ)_/¯ Сутринта му правих грилован сандвич, но си седнах пред телевизора докато се пече. И по едно време само вика, нещо не се ли готви? Ами твоя сандвич готвя, като мислиш че е готов иди па виж Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт