Примерно, бих очаквала половинката да ми помогне да си монтирам рафтчета в мое лично гардеробно помещение, но не бих очаквала да ми ги бърше или да ми реди дрехите на тях всяка седмица. Не бъркайте това да оставиш някого да носи отговорност за нещо свое със заядливост на дребно
Примерно, бих очаквала половинката да ми помогне да си монтирам рафтчета в мое лично гардеробно помещение, но не бих очаквала да ми ги бърше или да ми реди дрехите на тях всяка седмица. Не бъркайте това да оставиш някого да носи отговорност за нещо свое със заядливост на дребно 
За мен се губи смисълът от лично пространство, ако не си се погрижил лично за него. Така и то не може да бъде оценено по същия начин, защото е единствено привилегия, не и задължение. А хората са много по-склонни да оценяват нещата, за които полагат усилия. Ако му е мило, ще си го поддържа с кеф, както много мъже обожават да си ръчкат по колата. Нищо общо с това да оставиш другия да се оправя сам при проблем, освен ако не се намеква, че чистенето е голям проблем и мъжът не може да се оправи сам, та е едва ли не наказание да го оставиш. Определено не приемем всяко нещо, което е делегирано само на единия за такова, за мен това е резонно разпределение.
И не, не е това логиката, но както каза цвет, който не е разбрал, и след 10 страници няма да разбере. Ти щом си щастлива по начина, по когото живееш, защо искаш да променяш моя и се чувстваш поучена от мнението ми? Просто моят баланс е различен от твоя. Щом твоето работи за теб, на мен то грам не ми пречи, нищо, че не бих го приложила при мен
Препоръчани теми