С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 470
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
Моят пък днес ме подразни и притесни като ми каза, че ако го мобилизирали нямало да има право да ми каже, секретно било...
Този е гений. Сега е момента за кръшкане.

😆👌😂

Не бях се замисляла. Ще бъда по-бдителна. 😂

# 736
Дразни ме, че не оставя този проклет телефон. Превърнал се е в естествено продължение на ръката му. Гледа всякакви клипчета ВИСОКО (за да е пълен кефът), или чете новини. Много гаден навик, безсилна съм.

# 737
  • волно калдъръмче
Моят пък днес ме подразни и притесни като ми каза, че ако го мобилизирали нямало да има право да ми каже, секретно било...

😆👌😂

Не бях се замисляла. Ще бъда по-бдителна. 😂
Баси наивните парчета сме. Аз също се вързах. Flushed
Abuto, ти си гениален Satisfied

# 738
  • Great Britain
Дразни ме, че не оставя този проклет телефон. Превърнал се е в естествено продължение на ръката му. Гледа всякакви клипчета ВИСОКО (за да е пълен кефът), или чете новини. Много гаден навик, безсилна съм.
М,да дразнещо си е.Слушалки задължително и не знам тези мъже с тези телефони сами трябва да се усещат някак си.Ледени погледи ако му хвърляш не помага ли?

# 739
И погледи, и забележки,и молби, и всичко. Обикновено излиза с "имам Х време за почивка, нека я прекарам по У начин" или "дай ми 5 мин и идвам" например. Хахаха, естествено НЕ са 5 минути 😄

# 740
Това с телефоните е много дразнещо, ама и аз го правя. Понякога даже ми вика "абе кво толкова пишеш у тая бг-мама" Joy аз също понякога му хвърлям по един поглед осъдително като се отплесне прекалено дълго Joy Ама и двамата се усещаме и махаме телефона ако другия измрънка.

# 741
+1

😂мм ме пита дали може и той да си направи акаунт. 😂Също така, дали няма и бг -папа 😆

# 742
Ох, всеки все някога опира до бг-мама-та Joy аз отнасям по някой бъзик, че пиша тука, ама колко да ми дреме Sunglasses

# 743

Имаше случай в които си е за предпочитане да те мобилизират.

# 744
Този разказ за мъжа, който все бърза и после нещо забравя все едно съм го писала аз. Моят поне 4-5 пъти си е забравял документите така и ме моли аз да шофирам за да не се издъни ако го хванат полицаите. Напоследък има напредък, защото свикна да чака в колата и дам си цъка на телефона, та е търпелив.

# 745
Моят хич не е свикнал да върши неща преди работа и излиза все едно да иде на работа му е единствената цел и занимание. Днес оставил кучето без играчка, без нещо за гризане... Познайте какво е вкъщи.
Вчера му казах да пусне пералнята като стане по-нормално време, а не да бучи в 7 сутринта. Пуснал я, ама не му се занимавало посме да премести дрехите в сушилнята. Айде пак аз след работа. Пазаруване - аз. Готвене - аз (че даже пита кога ще е готово, че много гладен бил). Разопаковах миналия ден кашоните с моите дрехи. Защо не съм разопаковала и неговите. А той си чилва човекът - youtube гледа.
Добре, че вчера оправи стълбата и колелото ми, защото много бях набрала.

# 746
При моя нещата работят просто, като при кучето. Задавам команда, с равен тон, без да изтерясвам или да мрънкам. Простри прането- простира. Купи храна - давам списък, купува. Изведи кучето да пишка сега - прави го.
След толкова много години брак разбрах, че е така излишно да съм припряна, критична и нервна и че това само ни вреди и на двама ни. Със сигурност има неща, с които аз изобщо не се справям или ги върша не според неговите очаквания, но да си призная той изобщо не ми прави забележки и аз го оценявам това.

# 747
При моя нещата работят просто, като при кучето. Задавам команда, с равен тон, без да изтерясвам или да мрънкам. Простри прането- простира. Купи храна - давам списък, купува. Изведи кучето да пишка сега - прави го.
След толкова много години брак разбрах, че е така излишно да съм припряна, критична и нервна и че това само ни вреди и на двама ни. Със сигурност има неща, с които аз изобщо не се справям или ги върша не според неговите очаквания, но да си призная той изобщо не ми прави забележки и аз го оценявам това.

Нали уж така трябвало 😄

Както казват някои хора: Жена и кола - на късмет, мъж и куче - както ги научиш.

Има нещо вярно.

# 748
Аз съм му набрала на моя от няколко дена. Вика излизам , отивам до мола да се видя с майка. Питам го, ние с детето не сме ли поканени? Не са виждали със свекъра детето от месец, та не. Трябвало да се види насаме с нея, защото напоследък ходела по лекари, но не искала да казва още какво е, но той явно знае. Не препирам да знам, ама това "потайнство" е досадно. Иска сега да заведе детето да се разсеяли (те родителите му), но не може да отиде сам с детето, защото не седи мирно в столчето си и аз съответно се возя отзад. Аз не искам да ходя с тях, защото много се издразних, все едно не съм част от това семейство и си пазят някакви тайни помежду си.

# 749
Теди, погледни го от добрата страна - хубаво е да си семейство с мъжа си, а не част от семейството на неговите мама и тате.

Общи условия

Активация на акаунт