Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 187
  • 512
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
alice_ in_ wonderland1, аз в добрия смисъл го казах. Илхан беше много слабичък, особено в краката, а сега се "поправи" малко и е супер секси.
Не съм разбрала, с една дума  супер си е момчето! Еванджелин, много наблюдателни тия фенове, това означава ли че все пак пръстенът ще стигне до Есра? Дано, дано, чакаме вече този момент

# 331
Ето го пръстена...но най - важното е, че сценаристите не са прибегнали  към поредното клише.А дори и да са, ще е за кратко.

# 332
Не съм гледала новата серия но наистина се изчерпаха всички писачки на ром комедия...не е само тук навсякъде е било и ще продължи

# 333
Режисьорът на сериала Мурат Йозтюрк(този,който постоянно режеше сцени,и то най-хубавите сцени, и правеше епизодите толкова къси) е напуснал.Дано Корай се справя по-добре с режисирането на сериала.Ако и сценаристките се сменят с други,тогава може и рейтингът да се подобри,ама надали.Сега се каза,че в 42 епизод ще свърши,пък да видим дали няма и още да го удължат.Корай Керимоглу("Учител","Нашата история") е режисирал и 5 и 6 епизод,които лично на мен много ми харесаха.Този човек има добър метод на заснемане.Има повече живинка в епизодите,заснети от него,усеща се,че е по-добрият режисьор.Ако не беше асистент-режисьор,досега да сме видели още много моменти ЕсЗан!

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 15:57 от Дани1

# 334
Да, всичко сме го виждали, тук или някъде. Но поне ми беше интересно за разлика от много епизоди след Нова година.

# 335
Имаа фраг 🎉😍 Познахме за паметта, всичко лошо е забравено да видим до кога..и какво ще измислят.
https://youtu.be/laEJEY9SF8c

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 21:35 от Lory_g

# 336
А дали Есра не се преструва, че е забравила всичко....

# 337
А дали Есра не се преструва, че е забравила всичко....

Аз се радвам,че е добре и не са влезли в поредното клише с лошо състояние,кома,операции и т.н.,а само охлузвания,както се казва.А пък дали е забравила или се преструва и аз не знам,но лично по моя интуиция мисля,че се преструва,защото не изглеждаше никак убедително,когато разпитваше за миналото Озан и Зейно,а и тези физиономии...Аз мисля,че се прави,че не помни,за да изпита Озан дали ще се държи вече като човек с нея и всички останали.Момичето се измъчи покрай него,не знам и как му прости всички грешки,дето в началото на отношенията им бяха във всеки епизод по една,в един момент малко в повече ми дойде на мен,пък тя - в единия епизод грешка,в другия прошка.Унижаване-прошка,обиди-прошка,сватба-прошка,изневяра-прошка,злепоставяне-прошка.Ехее,то ако ставаше така и в реалния живот,изобщо раздели и разводи няма да има.Вярно,че не сме безгрешни и трябва да си прощаваме,но постоянно единия да греши,другия да прощава...

# 338

Не съм от съфорумките с борбата за лайкове,държа да подчертая,за да няма недоразумения!Качвам тези снимки на актрисата,защото все пак и аз я следя от години и освен в някои епизоди от този сериал,аз също я харесвам,а и за пръв път от един месец и повече качва снимки,които да ми харесат на мен.Тук е сладка!Предните просто не бяха хубави,не само заради облеклото,а и заради фон,поза,филтри.Преди Бурджу имаше страхотни снимки в профила,макар и по-така,докато напоследък не качва много добри фотоси.

Тук е прекрасна,една от любимите ми нейни снимки.С къдрава коса й отива най-много.В "Слънчеви момичета" беше най-яка точно заради къдриците.Има и един сериал "Детство" с нея,там също е топ.Тук на моменти също й правят добри визии,но не са хубави в повечето случаи.Не само заради цепки и деколтета,самите дрехи не ми харесват,стилистите не знам кои са,но не се справят много добре.На нея й отива по-момичешки стил,а не толкова дързък.Преди Бурджу ми беше любимата актриса,сега за жалост малко се колебая,но пак си ми остава от любимките.Чакам с нетърпение следващия й сериал,а дано и да е по-качествен!Дано и свали някое килце,че има много нежно лице и й отива да си подчертава скулите и линиите на лицето,а сега от бузките й не се виждат.На третата снимка усмивката й прелива в тръпчинките,те в скулите и се получава много хубава усмивка под всеки ъгъл,докато на първите две се виждат бузките й,дето стават за щипане,но иначе е по-сладка.А и си личи от снимките,че в разлика от 2 години е наляла 10-ина килца.Преди време тя беше една от най-слабите актриси,а в началото,когато загледах сериала,забелязах с лека изненада,че е качила нещо.В Инстаграм й толкова не си личеше,дори изобщо,но в сериала си пролича.Нямам нищо против пълничките хора,на Ханде например й отиваше много с бузки,защото усмивката й беше по-сладка,но на някои хора като Бурджу им отива да са по-слабички.Двете приятелки си размениха местата - едната понапълня,другата поотслабена.И двете са сладки,но Бурджу винаги ми е била по на сърце!❤️

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 08:34 от Дани1

# 339
Има втори фраг, много са активни тази седмица искат да раздвижат нещата с рейтинга.
https://youtu.be/wIS1-vhb2mo
Мисля, че Есра не се преструва за загубата на памет. Но като си припомни лошите неща може пак да има драма и раздяла много е положително всичко.
Днес Бурджу е дала интервю, в което споделя, че сериала е към своя край. Споделя, че екипът е бил страхотен и е тъжна за това че се разделят. Много е горда и се радва, че сериала е продължил толкова дълго 42-серии. Потвърдено е и от нея Финал 42 епизод.
Бурджу и Емир 🤍 Подаръкът и е сладък като нея пише под снимките.😍

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 20:22 от Lory_g

# 340
Тази седмица по всяка вероятност няма да има преведена с български субтитри 37 серия?!?!

Красавица

# 341
Цвети, сега проверих качен е превода на епизода. Ето линк https://archive.org/details/37_20220322
Благодаря за превода! ♥

# 342
Lory_g, много благодаря на теб и момичетата, че не ни изоставят, въпреки някои трудни моменти. 

# 343
# 344
Привет, момичета.
Ето, че дойде четвъртък и с него

✅📝 „Любов. Логика. Отмъщение 38 серия. OZET👇🏻

▪ Есра загубва паметта си след инцидента😱🤯 Тя не помни, че се е омъжила за Озан и дори, че му е предложила брак😭Всички около Есра, особено Озан, се опитват да й напомнят за миналото й🙏🏻 Есра, чийто свят се обръща с главата надолу в миг, се опитва да се приспособи към тази нова ситуация и да си спомни миналото си🤦🏻‍♀🌪Озан се опитва да върне паметта на Есра, като съживи моментите, които са имали в миналото👌🏻 Но Есра не ги помни въпреки всичките му усилия 🤦🏻‍♂😨 Когато Озан е на път да загуби всякаква надежда, Есра идва при него с интересно предложение🤔 Те ще започнат да създадат нови спомени за себе си от нулата💪🏻🥰
❓Ще сплотят ли тези събития нашата двойка?🙏🏻
❓И ако тези двама души са създадени един за друг, могат ли да се влюбят отново един в друг, независимо от всичко?❤‍🔥

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 14:32 от Цвети &

Общи условия

Активация на акаунт