🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 253
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 815
Скрит текст:
Сега само така си пишете. Сигурна съм ,че още от Септември ще сте нетърпеливи за Фермата 8. Беше ми приятно. До следващата Ферма. Успех на всички . Весели празници и за много години  Heart
Абсолютно.Тези дето най се канят да не гледат,  ще са първи кипри тук;)
Аааа не. Със сигурност не! Аз и този сезон нямаше да го гледам, ама нашите и сестра ми ме закачиха на кукичката, докато бях у тях. Вкъщи нямам телевизор.
То не е задължително да гледаш на телевизор. Wink

Живка изнесе целия сезон. Главните герои до нея се сменяха (Сия, Ваня, Чавдар, сиганинът, Кир, Мартина), но тя си остана като активен образ от първия до последния ден.
Кир на гръцки не беше ли господин или господар? Grinning

Хаха, не знам, но това с "Кир" наистина беше неволна грешка, въпреки че знам, че има хора, които го наричат така. Аз директно си го наричам миризливец Grinning

А "сиганинът" е Ивайло. Никога не бих обидила моя красив плот туист Георги по този начин 😁

# 1 816
Като киборги са тия девойки. Беше ми трудно да разпозная коя коя е, добре че са таговете на снимката 🤮🤮🤮

[/quote]

# 1 817
  • Другата България
И аз малко хора разпознах. Финци, тази от 5 дето преспа със Сами, Веселка, Яни, Гуспата, Митко от 4, даже за Стоян и Райно трябваше много да се загледам.
Мери, тази в средата е Марияна от 5. Организаторката на конкурси за силиконки.
Лично аз много я харесвах в сезона
Ясно, благодаря ти.
Единствения сезон, който не съм гледала именно заради първия на ИВ.
Затова не се ориентирах.
И тази е била явно от видните "фермерки".
Аз се чудя как има повече гласували за Киро, отколкото за Мартина.
Чак ми стана жал за нея.
Тя изглежда по-сдухана от Пацо, сега си обяснявам и защо страни от останалите, жени имам предвид, или поне не сме видели до момента съвместни прояви.
Как позна обаче, че ще са с по 10%. Да не работиш за предаването хахах
Joy Нали?
Просто вече толкова са ми ясни, че наистина ми е време да си дам малко почивка.
Няма с какво да ме изненадат, надеждата ми е в "Сървайвър".

# 1 818
Сред публиката видях накрая Любо, Ивайло, Цветка и Лорка. Последните кадри бяха с увиснали носове, много се изкефих...

# 1 819
# 1 820
Хора, не се е изнизал Кирил накрая - все пак е поздравил Живка

Мартинка обаче се е изсулила.

Ето тук, в самия край.

ма ко, не Андрей обяви следващия сезон, Иван беше. А към края на горното видео се вижда и по-гръмко обявяване.

Благодаря на DamaPika, за линка: heart_eyes:

Действително, Мартина нямаше чест и доблеест да я поздрави. Това е изключително тесногръдо същество.
Евалла на Кирчо. Повече акъл има все пак от винетуто.
А този със синята риза май е Георги, как се обърна да изгледа Мартина, като подмина Живка и не я поздрави

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 00:48 от helen.nona

# 1 821
  • при късмета
И аз малко хора разпознах. Финци, тази от 5 дето преспа със Сами, Веселка, Яни, Гуспата, Митко от 4, даже за Стоян и Райно трябваше много да се загледам.
Мери, тази в средата е Марияна от 5. Организаторката на конкурси за силиконки.
Лично аз много я харесвах в сезона
Ясно, благодаря ти.
Единствения сезон, който не съм гледала именно заради първия на ИВ.
Затова не се ориентирах.
И тази е била явно от видните "фермерки".
Лично аз очаквах кифла разбира се. Всяка такава влиза със заявка да "разбие мнението" за силиконовите жени, но ако някоя е успяла да го направи, беше тя. Не цепеше басма никому, бачкаше здраво, на много неща се научи, беше много премерена и не се остави на Шопски. Това впечатление остави у мен

# 1 822
  • Велико Търново
Не, не е от стрийма, ма ко. От телевизионното излъчване е, но е вече в самия край, съвсем малко след връчването на чека, когато вече текат и финалните надписи. Иначе първото обявяване вероятно си го усетила така, защото двамата толкова се лигавеха, че чак забравиха какво следва да кажат.

А впечатленията, които споделяш за Марияна Маринова, наистина са такива и у мен. Пълно отрицание на понятието "кифла", за каквато се гласяхме да гледаме.

helen.nona, Георги е със синята риза, да.

Въх! От снимката на "фермеркиТЕ" не можах да позная Лорка. Нещо много променена ми се вижда. Вероятно е от самата снимка, де. И от прекомерното лустро.

# 1 823
  • София
На мен ми се стори, че само Марта таи надежди. Кирил малко с насмешка и безразличие реагираше. Чакаше да свършва и да си ходи. Мисля, че беше наясно, че няма никакъв шанс. Поне имаше доблестта да поздрави Живка, а не да я подмине като малка гара както направи Мартина.
Така е, кирил се правеше на безразличен и дори се смееше, но не изглеждаше, че му е смешно. Просто играеше ролята "не ми пука за победата, аз съм скромен и толкова над нещата, духът ми е извисен над тленното и материалното". Факт е, че той има няколко мозъчни клетки повече от мартина и му е станало ясно, че няма да събере зрителски вот, но също толкова ясно показа, че не намира грешки в себе си и поведението си и съм готова да се обзаложа, че демонстрацията на хрисимост тази вечер беше под неизречения надслов "Аз съм егати пича, но останах неразбран."

# 1 824
Минавам да видя кой е спечелил.
Поздрави за Живка и най-вече за тези, които я поддържаха. Честито.

На тази снимка в цитата, Мартина може да изглежда тъжна, но направо не можах да я позная. Хубаво са я гримирали.
Финала скучен единственото което си заслужаваше да се види беше физиономията на Марта.

# 1 825
Скрит текст:
На мен ми се стори, че само Марта таи надежди. Кирил малко с насмешка и безразличие реагираше. Чакаше да свършва и да си ходи. Мисля, че беше наясно, че няма никакъв шанс. Поне имаше доблестта да поздрави Живка, а не да я подмине като малка гара както направи Мартина.
Така е, кирил се правеше на безразличен и дори се смееше, но не изглеждаше, че му е смешно. Просто играеше ролята "не ми пука за победата, аз съм скромен и толкова над нещата, духът ми е извисен над тленното и материалното". Факт е, че той има няколко мозъчни клетки повече от мартина и му е станало ясно, че няма да събере зрителски вот, но също толкова ясно показа, че не намира грешки в себе си и поведението си и съм готова да се обзаложа, че демонстрацията на хрисимост тази вечер беше под неизречения надслов "Аз съм егати пича, но останах неразбран."

Абсолютно и аз мисля така. Беше си сложил мазната лицемерна маска на лицето  и го играеше "не ми пука, не съм за парите". И сега се сещам как дрънкаше за Живка:  "Живка е битов човек...много битов човек! Не харесвам битови хора"
Е, на сега ти като си  много възвишен, хората ти го начукаха възвишено....!!!!

# 1 826
За мен най-голямата изненада си остава гласуването на шматките от шести сезон. Там бях убедена, че някой от булитата ще вземе техния вот, но може би вотът за тях доста се е разцепил. Ако по-нормалните хора от сезона (Стоян, Милена, Даяна, Поли, Боби) са гласували за Живка, а останалите десет човека са пръснали вота си, то тогава май не е толкова шокиращо, че и оттам Живка взе първо място.

# 1 827
Живка ако е взела от сезон 6 поне 11-12 гласа това е показателно че наистина е заслужавала.

# 1 828
Правилно ли разбирам, че телевизията е дала на тези продуценти да правят следващ сезон? Или се шегувате?
(Не искам да им отварям сайта, за да проверявам и да им правя трафик - не искам изобщо да се доближавам до нищо, направено от тях или в тяхна полза.)

# 1 829
  • Вестерос
Аз ги разпознах всичките в залата, които показаха. Освен, които сте писали видях Александра, Макето от предния сезон, Митко Красимирин, Красимира,  Альона и Мъжо Мъишо, Роман май се мерна, сякаш и Сълзата 1 Алек, Мустафа, мама Галя, една забравих ѝ името, която е дъщеря на собствениците на Зора от сезон 4, учителката от фермата 5 Маргарита, Александър, Венцислав,  Нина, Паулина

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 01:34 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт