🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 263
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 800
Въпреки, че се радвам за Живка и на финала бях за нея е хубаво да признаем, че Живка без Ваня нямаше да победи. 1. Тя й разчисти половина жени. 2. Има добротата да я прати на финал, но да падне от по-нехаресваната Мартина. 3. Обра лошото мнение на другите и ги показа като зли с което подари победата на Живка. Малко Ваня й беше като оръжие за мръсната работа и някак много удобно за Живка отпадна точно преди финала, иначе с Ваня на Финал, Живка нямаше да победи. Много добре я използва Живето и Ваня се усети и затова не я подкрепи накрая.

# 1 801
Само за голите сиси на Мартина да кажа - тя има едно златно горнище, което от далече изглежда сякаш е гола. Може и това да е заблудило Живка, защото и аз се шокирах в първия момент.
Беше точно с него Simple Smile то и аз така се обърках.

# 1 802
  • при късмета
  Това не се цени в живия живот
Репликата "живия живот" като я чуя и ми изниква Калоян от миналия сезон. Не му излизаше от устата. Умрял живот никой не може да води, казва се "реалния".
В първия сезон на игрите страшно се радвах, че Юлиян загуби.

А Андрей нещо много тихичко обяви кастинга за следващия сезон. Не е било така до сега, обикновенно го обявяват по-бурно от победителя. Дано се взимат някои поуки, като миналия и дано не са точно такива. Обявиха, че махат бутона на алманаха, за който бяха много критикувани, ама и алманаха махнаха Joy Върнаха им обичайната фермерска работа, която изцуло липсваше миналия сезон, но не се оценяваше и на практика не даваха кой какво е свършил. Отново ще ги призова да се върнат към първоначалната идея на формата

# 1 803
  • Велико Търново
Хора, не се е изнизал Кирил накрая - все пак е поздравил Живка

Мартинка обаче се е изсулила.

Ето тук, в самия край.

ма ко, не Андрей обяви следващия сезон, Иван беше. А към края на горното видео се вижда и по-гръмко обявяване.

# 1 804
  • На морето!
Много сте писали, аз гледах само финалните минути и ми стига. Доволна съм, Живка успя да превърти играта чисто стратегически. Браво! Чудесно е и, че накрая посочи кои са нейните хора, което видимо подразни "готините".

Имам 2 въпроса, ако някой може да ми отговори ще съм благодарна -
1. Живка прибра ли си кучето? Другите и те- прибраха ли ги като Георги?
2. Надя от миналия сезон беше ли на финала?

# 1 805
  • при късмета
DamaPika права си, имената им обърках. Това от стрийма ли е, гледах само ТВ? Никак не ми се стори ентусиазиран

# 1 806
Друго, което мен ме радва е, че спечели човек, който беше активен през целия сезон. Мненията за Живка може да са всякакви, но никой не може да я нарече невидимка, или скатавка.

Ако трябва да я сравня с другите на финала, базирано само на това и нищо друго, тя пак е с едни гърди напред. Масово всички сме обединени около мнението, че първия месец почти никой, дори не знаеше коя е Мартина. Кирил също не се виждаше на екран, освен в моментите, в които трябваше да се коли животно. Пламен дори и след първия месец се губеше, той реално освен с нарушаване на правила, с нищо друго не е станал център на някоя история. Живка изнесе целия сезон. Главните герои до нея се сменяха (Сия, Ваня, Чавдар, сиганинът, Кир, Мартина), но тя си остана като активен образ от първия до последния ден.

# 1 807
Живка изнесе целия сезон. Главните герои до нея се сменяха (Сия, Ваня, Чавдар, сиганинът, Кир, Мартина), но тя си остана като активен образ от първия до последния ден.
Кой е сиганинът? Георги?

Rapariga, Надя от Сезон 6 не я видях в публиката аз лично. Живка си е взела кученцето според думи на Мирон (май?), но не са го дали като кадри.

# 1 808
  • Другата България
Утре ще се радвам на снимки, кой каквито и на когото има.
Толкова стари участници съм забравила, гледах ги и не можах да ги позная.
Дори и Косъма не видях, и Пешо, ДанЮ, Даяна, Милена....

# 1 809
# 1 810
За мен най-странни от всичко бяха надеждите и очакванията на мартина, кирил и агитка. Хем съм кристално наясно, че простотията страда тежко и нелечимо от Дънинг-Крюгер синдром, никога не пада по гръб, не си прави изводи и не си вади поуки, хем пак съм потресена как е възможно да са очаквали различен развой на събитията, след като са имали предостатъчно време да се запознаят с нагласите и мнението на зрителите за прекрасните си особи. На какво точно се надяваха и осланяха? Ами... непонятна ми е чак такава тъпота, това е направо несъвместимо с живота, честно.

На мен ми се стори, че само Марта таи надежди. Кирил малко с насмешка и безразличие реагираше. Чакаше да свършва и да си ходи. Мисля, че беше наясно, че няма никакъв шанс. Поне имаше доблестта да поздрави Живка, а не да я подмине като малка гара както направи Мартина.

Някой видя ли Виктор и Танка сред фермерите? Връщах си да гледам физиономиите на “готините” при обявяването на победителя и не ги видях.

# 1 811
  • Другата България
Тази в средата коя е?
Мдааа, фермерки та дрънкат.
И Лорчето, което е готово да замени светския живот с живот на село.....

# 1 812
  • при късмета
И аз малко хора разпознах. Финци, тази от 5 дето преспа със Сами, Веселка, Яни, Гуспата, Митко от 4, даже за Стоян и Райно трябваше много да се загледам.
Мери, тази в средата е Марияна от 5. Организаторката на конкурси за силиконки.
Лично аз много я харесвах в сезона

# 1 813
  • Варна
Скрит текст:
Сега само така си пишете. Сигурна съм ,че още от Септември ще сте нетърпеливи за Фермата 8. Беше ми приятно. До следващата Ферма. Успех на всички . Весели празници и за много години  Heart
Абсолютно.Тези дето най се канят да не гледат,  ще са първи кипри тук;)
Аааа не. Със сигурност не! Аз и този сезон нямаше да го гледам, ама нашите и сестра ми ме закачиха на кукичката, докато бях у тях. Вкъщи нямам телевизор.
То не е задължително да гледаш на телевизор. Wink

Живка изнесе целия сезон. Главните герои до нея се сменяха (Сия, Ваня, Чавдар, сиганинът, Кир, Мартина), но тя си остана като активен образ от първия до последния ден.
Кир на гръцки не беше ли господин или господар? Grinning

# 1 814
  • Вестерос
Аз се чудя как има повече гласували за Киро, отколкото за Мартина.
Чак ми стана жал за нея.
Тя изглежда по-сдухана от Пацо, сега си обяснявам и защо страни от останалите, жени имам предвид, или поне не сме видели до момента съвместни прояви.
Как позна обаче, че ще са с по 10%. Да не работиш за предаването хахах

Доволна съм от резултата. Пацо нямаше шанс дори и с повече вот. Ако Жоро, Стефан и Ваня бяха на финал, Живка нямаше шанс  срещу тях.

Общи условия

Активация на акаунт