🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 95 024
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
На битката с кобилиците Боби беше между двете агитки. И тъй като Стефан през целия сезон се опитваше да бъде уж неутрален, приемам, че фактически Борислав си е бил плътно зад него.
А Цоньо - да, беше застанал в групата на "готините". Явно докато са били навън, са го прикоткали младичките.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 22:08 от DamaPika

# 421
  • Наоколо
Наистина много неприятно! Толкова ужасен човек като Кирил не съм, а пък и нежелая да срещам в живота си! Пази Боже! Този и жълтици да ми носи, по-бял няма да стане!

# 422
  • Другата България
На битката с кобилиците Боби беше между двете агитки. И тъй като Стефан през целия сезон се опитваше да бъде уж неутрален, приемам, че фактически Борислав си е бил плътно зад него.
А Цоньо - да, беше застанал в групата на "готините". Явно докато са били навън, са го прикоткали младичките.
Но на първата с ритловиците си беше изцяло от страната на Стефан.

# 423
Много неприятно гласът зад кадър, лъска Кировия образ. Е, няма да се получи, каквото и да товори. Даже след малко ще видим защо.

# 424
  • София
Гади ми се от монолозите на Кирил.

# 425
  • софия
Много грозно..то викане, викане ужас. Андрей и той се скъса да крещи името на Киро 🤮 Агитката на Стефан изобщо не ги видях, те само маймуните даваха. Жалко, можеше да го бие с малко повече хъс. Може би, ако си бяха само редовните участници на арената

# 426
Аз гледам с малко закъснение, но е много трудно с тази агитка. Да оставим настрани несимпатиите ми към сите събрани там, чисто като за зрител е непоносимо. Отделно малко възпитание се изисква - докато трябва да се аплодира Стефан, те крещят като изтървани от гората.
Предполагам Киро ще победи, но ми остава удоволствието, че се видя как почти на косъм не го победи, човек който цял сезон бе сочен като втория най-слаб. И смешно как се радваше на рекорда, който всъщност бе и на Стефан. Видя се, че доста беше поизплашен.
Чудно ми е дали в този момент си мисли, че има шанс да бъде победител?
Дори да не гласуват много хора, обикновено вотът на публиката изявява реалните симпатии на зрителя. Не забравяйте, че миналата година точно преди финала излезе компромат за Боби, а Калоян изгуби симпатии покрай компанията си, така че Ванчето бе логичен избор.
Пък и Иван и Андрей не са на сметка с победител като Киро и Мартина, защото въпреки всичко победителят се помни и това може да откаже много хора от следващия сезон. Едно е неразбории и недоволство през сезона, но нежелан победител тежи повече, докато хубавият край дава надежда, че доброто ще възтържествува. Искрено съжалявам, че Жоро отпадна така нелепо, за него бих се зарадвала много.

# 427
  • Другата България
Хайде момента за очерняне на Ваня, отново.
Живка и тя в хора, очаквано, дуел предстои.

# 428
  • София
Мнооого са противни агитката на Кирчо, много! Егати неуважението, егати манталитета!

# 429
  • Разпиляна във въображението
Андрей и той подклажда срещу Ваня. Живка вече се включи в общия хор срещу нея.

Мартина не я видях да прави нещо, докато Живка миеше чиниите, а Ваня дремеше.

# 430
  • В тъмната гора.
Не изгледах епизода. Тези шимпанзета ми дойдоха до гуша. Отвратителна тълпа. Злобни, прости помияри. Превключих и гледах криминале.

Ако на финала са Кирил и Мартина, предлагам пълен бойкот на "Фермата". Никакви СМС-си, нито стотинка за тези лангури Иван и Андрей.

# 431
  • при късмета
Много ме е яд за контузията и начина по който излезе Жоро. Щеше да попилее на арената това недоразумение.

# 432
  • Варна
И аз не гледах и няма да гледам. Искам на финал да са Киро и Мартина и само родата им да гласува за тях. Все тая кой ще победи.
Иван и Андрей си заслужават да имат победител, който никой не харесва, а те са дейни участници в "победата му".

# 433
Хах, най-смелите и доблестните! Мартина като Киро - ще си реди точките тя и още как.

# 434
  • Разпиляна във въображението
Във фейса е писано, че Кирил е бил състудент на Иван.

Дребните душички - Кирил и Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт