🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 751
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 480
  • при късмета
Много искам да им дават вота поименно, поне на сегашните фермери.
Някой сеща ли се как беше миналата година на финала?
За тези от минали сезони не беше поименно, но на настоящите как беше?
Изобщо нямаше вот на настоящите. Беше заедно с тези от минали сезони, заедно. Правихме прогнози тук, кой за кого ще гласува, накрая нямаше нещо абсолютно задължително за всички предишни сезони

# 481
  • Другата България
Миналата година не казаха кой как е гласувал от фермерите.
Писаха името на избрания и го слагаха в кутия.
И не оповестяваха публично вота, така ли?
Забравила съм. Сеирджийската ми душа помни, че при предишни сезони не беше така.
И е редно не само заради сеира, а защото двамата продуценти могат да манипулират И този вот.
Да, много тъпо беше миналата година. Направо си казаха кой колко точки взима от гласуването на отпадналите фермери от същия сезон и дотам. Тоест...Иван и Андрей ще си кажат думата в този етап от определянето на победителя.
Именно, поредна недомислица и глупост.
Особено ако наистина трима от "готините" са нан финала, ще е много интересно кой за кого е гласувал.
А и така е честно все пак. Тези точки са толкова удобни за манипулация, особено ако искаш да бутнеш напред някой като КирчУтУ, който е ясно, че ще се "радва" на под нулата зрителски вот. Него няма как да манипулират, щото рейтингът им ще отиде в Дяволското гърло, най-малко.

# 482
гласовете на фермерите и зрителски вот и точките който ще спечели дадения финалист поне беше до миналата година.

# 483
  • Другата България
Много искам да им дават вота поименно, поне на сегашните фермери.
Някой сеща ли се как беше миналата година на финала?
За тези от минали сезони не беше поименно, но на настоящите как беше?
Изобщо нямаше вот на настоящите. Беше заедно с тези от минали сезони, заедно. Правихме прогнози тук, кой за кого ще гласува, накрая нямаше нещо абсолютно задължително за всички предишни сезони
Не разбирам какво казваш.
Хората пишат за кутии, аз си признавам, че не помня.
Помня обаче вота на фермерите от минали сезони че го обявяваха сезон по сезон и добавяха точки.
За настоящия нямам никакъв спомен.

# 484
А защо битката за 7 точки е играна по никое време, обясниха ли? Тази битка не оставаше ли последна по принцип?

# 485
Еми, значи Кирчо, с помощта на Иван и Андрей т. е. с помощта на продукцията ще спечели, за съжаление.

# 486
  • София

Фермата - сезон 7
 Епизод 81 (14.12.2021)

# 487
Миналата година Мирон лично с кутия ходеше през всеки от миналогодишните участници да събира техните гласове. В стрийма в youtube го има.

# 488
Не, не, не... отказвам да повярвам, че киро ще спечели. Избирам да вярвам, че ни надъхват да гласуваме антикиро и за това така го четкат, за да дразнят зрителите. Нали все пак целта е да има парички от смси.

Нали накрая доброто побеждава, нали, нали? Не може да е киро победител! Знам, че това е само една игра и хич не ме касае, но въпросът принципен отдавна!

# 489
  • Другата България
Еми, значи Кирчо, с помощта на Иван и Андрей т. е. с помощта на продукцията ще спечели, за съжаление.
Залагам си Коледния бонус, че това няма да се случи.

# 490
Залагам си Коледния бонус, че това няма да се случи.
Дано...

# 491
  • при късмета
Мери, не излъчиха вота на настоящите фермери, по мои спомени. Беше заедно с този от предишни сезони.
Миналата година Мирон лично с кутия ходеше през всеки от миналогодишните участници да събира техните гласове. В стрийма в youtube го има.
Това не са го давали в предаването. Къде другаде е излъчвано не знам, но го нямаше в сезона.
Сега няма да е, но видеата си стоят и в сайта и в темата от миналата година, ако не забравя ще погледна.

ИиА, ако искат да запазят минималния шанс да има и друг сезон, макар че може и да не догодина, изобщо не трябва и да си помислят да правят пианката победител

# 492
  • Варна
А защо битката за 7 точки е играна по никое време, обясниха ли? Тази битка не оставаше ли последна по принцип?
Не гледах, но във Фейсбук срещнах мнение, че Киро бил с 14 точки и три спечелени игри, а при същите условия Чавдар го накарали да играе седма битка

# 493
  • Варна
Ако някой от тея грешки на природата кирчо или марта спечели фермата, заклевам се, няма да ги гледам никога повече, ако излъжа кирчо и марта да платят.

Иван и Андрей, сигурна съм, че четете, не ви ли е срам бе, деца имате и да ви кажа, ако не знаете, в тоя живот всичко се плаща, къде от нас, къде от децата. Спокойна нощ, лилипути.

# 494
  • Другата България
Мери, не излъчиха вота на настоящите фермери, по мои спомени. Беше заедно с този от предишни сезони.
Това не са го давали в предаването. Къде другаде е излъчвано не знам, но го нямаше в сезона.
Сега няма да е, но видеата си стоят и в сайта и в темата от миналата година, ако не забравя ще погледна.

ИиА, ако искат да запазят минималния шанс да има и друг сезон, макар че може и да не догодина, изобщо не трябва и да си помислят да правят пианката победител
Да, ако се сетиш, погледни, и аз ако се сетя ще погледна.
Моите спомени от миналата година са, че хепи Ванче спечели със сбор от точки, който се определи от :
1. Битките, играни предварително.
2. Вот на фермери от нейния сезон.
3. Вот на фермери от всички отминали сезони - нов елемент от миналата година.
4. Зрителски вот - май с най-голяма тежест.

Някой да ме поправи ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт