🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 615
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 900
  • Sunshine state
Нея към неприятниците я пращам наред с Мара от миналия сезон, например.

# 901

Рошличка, наистина вътре виждаме модели на поведение, които често се срещат и в реалния живот. Мен от всичко най-неприятно ми е групирането с определени хора, мълчаливото съгласие с лошите постъпки на хора от групата, както и придобиването на агресивност, когато се почувстват силни, че са в група. Всеки един от "готините", ако беше сам, щеше да е много по-свит и кротък. Напомня за ученическо поведение, но от хора на средна възраст с деца и семейства. Така че се получи вид социален експеримент какво се случва, когато едни определени типажи от хора се съберат. По-арогантните от тях станаха уверени, когато се събраха и се превърнаха в лидерите на групата. Останалите започнаха сляпо да ги следват без да се замислят кое е редно и кое не, в името на това да не бъдат аутсайдери, а със силните на деня в техните очи. И се получи жалка история.

Подкрепям разсъжденията ти. В този смисъл аз съм в противоречие със себе си. И аз намалих звука на ТВ-то снощи, понеже крясъците и грубостта ми дойдоха в повече. В същото време си давам сметка, че това е реалити, с участници, които за съжаление представляват извадка от това, което ни заобикаля. Самия смисъл на формата предполага минимум намеса от сценаристи. Като ги възпрат да са толкова арогантни и груби как ще се разбере какви са всъщност? Ако бяха стопирали - с наказание или с  "посъветване" държанието на Кирил, много вероятно е да го харесвам. Аз преди да започне да се изцепва спрямо Ваня по-скоро му симпатизирах. Ако бяха озаптили агитката снощи и на предния дуел, да се държат прилично, нямаше да ми е толкова отрицателно мнението към групата на готЕните! А може би точно това е целта - да покажат лошото и как изглежда отстрани, на което в никакъв случай не бива да се подражава. Поведението им предизвиква дебати, което не е зле. Да, много се дразня на грубостта и липсата на елементарно спортсменство и възпитание. И мисля, че това ме прави нормална. Но да - издразвам се от толкова груб хейт.

# 902
Между другото Ивайло мургавелкото влиза в словесни нападки с хора в инстаграм. Аз все си мислих, че нарочно си е избрал ролята на провокатор и е знаел, че това няма да му донесе дивиденти отвън, но явно е още по-тъп от това, което показа, защото като гледам как се защитава като обидена тийнейджърка, ми става ясно, че джипсито хич не е очаквал тази реакция към себе си.

# 903
Сещам се и за следният абсурд: пробуждане, манастир, християнски ценности, молитви, възвишени души, отец Кирил и неговите проповеди...и накрая победител става единственият самообявил се за безбожник, невярващ в християнската религия, за който Библията, Книгата на живота, била тра-ла-ла...Имам предвид Пацо, кметският син, търгуващ с горива, на който голям проблем ще да са му парите...
Парите щяха да са от полза на Цоню, Пацо има откъде да си вземе/открадне...избрал лесното, напуснал София и се завърнал при татю си, че там никакъв зор няма.
На Живка по й биха били нужни, има семейство, деца, друг е  въпросът дали и тя ги е заслужила...
На Кир-о не му трябват, той сам си каза, че не го интересува материалното...изкара 3 месеца с една ватенка и гащури.
Марта пък щяла да запълва разни дупки с парите и с остатъка да...твори. И тя творческа душа кат Кирррр-о... Боже мили !!!

# 904
  • Mediterraneo
Да попитам, откъде дойде това, че Ивайло е ром?

# 905
Защото кълне и вика като ромка от Женския пазар.

# 906
  • Mediterraneo
А, добре. Защото много хора го наричат с всякакви епитети по тази линия, явно от уста на уста, накрая и той ще повярва, че е църен.

# 907
  • при късмета
За мен е

# 908
  • Другата България
Ивайло не е ром.
Може да е всякакъв друг, но си е българин.

# 909
  • Mediterraneo
Така е, и много падате на неговото ниво, наричайки го ром!

# 910
Съгласна съм.
А също и за ромите би било обидно.

# 911
Хареса ми за Киро финалиста, който не бил припарвал в обора. Той ли беше онзи, който направи Ралица на пет стотинки за доенето...

# 912
  • Другата България
Така е, и много падате на неговото ниво, наричайки го ром!
Синът ми го познава от години. Затова го казвам със сигурност.
А иначе мъжът ми е по-мургав от Ивайло. Joy

В момента в който тия се върнат във фермата аз гася ТВ. Няма да ги изтърпя.

# 913
Ивайло не е ром.
Може да е всякакъв друг, но си е българин.

Жена му е ромка, така че и по тази линия изникват съмнения...

# 914
  • Другата България
Нека изникват.
Аз си вярвам на детето.

Общи условия

Активация на акаунт