🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 824
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 990
Какъв беше онзи номер на снимката с детето на Кирил? Някой помни ли?
Съфорумка ми каза, че това е номера, с който се е явил на кастинга.

# 991
Овен е, значи март или април, друго не знам.
Някой да знае кога е родена Мартина?? Като дата или месец поне

# 992
  • Другата България
Колко пари ще вкара Любо в карти?
Аз ако съм на Стефан на мястото, ще направя същото.
Шегувка, естествено.

# 993
Божке, да и имам тоалетчетата на Мартина. Кой изобщо се облича така?

На мен ми заприлича на Филип Киркоров.

# 994
Ей, ама Ванчето си изкара до финала, колкото и да я гърчеха.
Успех, Ваня!
И утре ко ши гледаме? Да не вземат да поработят, я? Dizzy Face

# 995
  • Другата България
Божке, да и имам тоалетчетата на Мартина. Кой изобщо се облича така?

На мен ми заприлича на Филип Киркоров.
Joy

Още "лишения".

# 996
  • Разпиляна във въображението
Каква красота е сътворила Ралица! Евала!

Надя нещо ни държи сметка какво да чувстваме и какво да пишем?

# 997
Десата щеше да ги направи луди. Добре, че не остана повече, че нямаше да се изненадам, ако бяхме видяли отново шамар от мъж към жена, като в един стар сезон. Ивайло и Кирил доста агресивно подхождаха към Ваня, която предимно си мълчеше, та представете си лабилните им мозъци как щяха да реагират на някой, който няма абсолютно никакъв филтър.

Като гледам Ивайло тъпото как отговоря на всеки негативен коментар онлайн, ако Деса беше останала, можеше и да си надене въжето тоя. Щеше да го направи луд.

# 998
Виктор, който бе в агитката на Мартина? Повлечен от "готините".

Направи ми впечатление, че Деса не ръкопляска нито веднъж на Кирил. Евала, човек с позиция.
Деси ако беше останала повече време в къщата, онези двамцата нямаше да имат възможност да си покажат рогата даже. Жалко, че я мързеше или нямаше просто хъс за битките.

# 999
  • Другата България
Хайде и нас ни подкараха.
Кисело грозде....

# 1 000
Пламен да се уточни малко!!! По време на битката коментираше негативно Марта - че била импулсивна, че била припряна, а хвалеше Ваня, че има желязна психика. Преди това каза, че не е разбрал Ваня, че не му е приятна, отиде и потупа Марта по рамото, а тя го прегърна прочувствено. Сега пак отиде до Марта и ѝ каза, че е достойна. Това за мен НЕ е мъж. Нито има категорична позиция, по който и да е въпрос, нито пък умее да отстоява принципите, каквито претендира, че има. Казва, че бил плейбой - не си представям някоя жена да го вземе, честно ви казвам - не заради визия, а заради характер. Какво е това нещо? Или ти е приятен някой, или не е - средно положение няма. Адски много се нервирам, защото такива безхарактерни хора не понасям. И то се вижда, че мрънка под носа си. Няма смелост да се опълчи, пък ако трябва и като Ваня да застане сам. Това е черта на смелите обаче, каквато той няма и никога няма да има, ако продължава по същия начин.

Живка уж се пишеше приятелка на Ваня, но не спря и тя да се присламчва към Мартина, за да може, ако Мартина е първи дуелист, да не я избере. Най-силната била Живка - с кое? Само приказки слушаме цял сезон. Накрая излезе срещу слаб противник САМО в един дуел. А Ваня победи в цели ЧЕТИРИ дуела. Не постъпиха коректно от продукцията, толерираха скатавките, но най-лошото - толерираха психическото насилие, омразата, ненавистта. И то на свещена почва, където се е помещавал манастир. Съграждаха свято място, Божий храм, водени от преходни и материални цели, от злоба, клюки, сплетни и интриги. Какъв по-голям парадокс от това? СМС ли ще видят - сори, ама не и тази година. Дано си вземат поуки от допуснатите грешки, защото очаквам слаба зрителска активност на финала.

# 1 001
  • София

Надя нещо ни държи сметка какво да чувстваме и какво да пишем?

Много безочливо и нагло!

# 1 002
Надя верно ни кастри нещо.Joy

# 1 003
Мн ме е яд за Ваня, струва ми се че и на тази битка няма да успее…Ама да ме извинява Мартина, но както даваше заявка, че ще я остави на нула Joy, а и ако беше редила Ваня битките, директно си беше пътник баба ви Марта.Joy

Ужасно ме е яд на Чавдар, негова е заслугата Ванчето да не реди битките.
Когато го нададнаха ония двамата примати, само Ванчето го защити.
А той не й даде звездата си, а реши да го играе строг даскал и дървен философ, и да изтъргува звездата си.
С което си малоумие провали шанса за финал на Ваня.

Ама, то в тая Ферма мъже имаше ли, изобщо ?!

# 1 004
  • София
Ей сега ще се разплача!
А да ни напляска по дУпетата иска ли?

Общи условия

Активация на акаунт