🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 282
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 740
А ще има ли 8 сезон на Фермата Simple Smile

# 1 741
Йес, Йес, Йес!!! Обаче дори и на финала пак се показа човешката злоба... видяхте ли как не я поздравиха готините, ама и тя навреме имаше реакция и не им спомена имената в благодарностите си. Адски съм доволна че справедливостта възтържествува!

# 1 742
  • Стара Загора
Само физиономията на Мартина искам да гледам. Изчезна мазната нагла усмивка нещо май!! 🤣
Само Мартина следях при награждаването. Не поздрави Живка, подмина я и отиде при нейните хора.
И беше много, много опечалена и нещастна.

# 1 743
И на мен ми стана тъпо за Марта. Повече гласове заслужаваше от Фермерския съвет. Кирил как събра 20 и кусур гласа нямам идея.

Какъвто и да е Кирил,  свърши много работа и го биваше във всичко.Някои фермери оценяват това нещо.
Кирил при толкова работа, която е свършил, както е и силен на дуели, ако ставаше и като човек, можеше и да е победител. Но сам си е виновен.

# 1 744
Ако тук има някой, който е решил да се запише за сезон 8, имам един съвет - влезте не само с физическа сила, а и с умствена, като бих казала, че второто е по-важно! Видяхте ли как, не толкова силната Живка, спечели с категоричните 62% вот и САМО ЕДНА спечелена битка? Така се прави! Евала! Влезте със стратегия, а не само дуели, дуели, дуели, защото накрая ще стане като Ваня. Браво, много се радвам за Живка! Бях за нея от средата на предаването! Изуми ме тази жена!

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:21 от Nikolv99

# 1 745
  • София
По-вял финал не помня да е имало досега. Безинтересен финал на още по-безинтересен сезон. Почти съжалих, че гледах изобщо, но физиономиите на мартина и кирил накрая си заслужаваха да изтърпя цялата скука.
Честита победа на Живка!

# 1 746
  • гр.София
Не само Мартина не поздрави Живка. Поне аз не видях никой от групата на "лузърите" да я подкрепи. Все пак трябва да си защитават имиджа Joy
Но затова пък истински фермери от миналите сезони показаха как се прави

# 1 747
  • Sunshine state
Йес, Йес, Йес!!! Обаче дори и на финала пак се показа човешката злоба... видяхте ли как не я поздравиха готините, ама и тя навреме имаше реакция и не им спомена имената в благодарностите си. Адски съм доволна че справедливостта възтържествува!
Добре отреагира и за последно им сипна Живка.😁

# 1 748
  • Буркина Фасо
отиди на сайта им и се запиши Smiley

# 1 749
  • Другата България
Много вял, заспал и скучен финал! Както и самия сезон, най-слабия до сега. Нямаше емоции, нямаше нищо...
Абсолютно.
Споделям напълно.
Радвам се, че свърши, с изненада чух, че ще има следващ сезон, наистина мислех, че ще си вземат или почивка, или ще направят някакъв микс от фермери от минали сезони, уви - кинтите са важни.
Ами, ще е без мен.
Мъчно ми е за Мартина, малко може би, но ми е гадно за нея. Видях и Кирил как си тръгна бързо и веднага, за съжаление хората го свързват само с лошотията, а той все пак и труд вложи, не можем да си кривим душата.
Много грозно ми беше и това, че от съфермерите ѝ - на Живка, никой не дойде да я поздрави веднага, а я наобиколиха фермерите от изминали сезони - това показва за пореден път наистина огромното разделение в самите и между самите тях,друг път като кажат победителя и едно скачане, прегръщане, пищене....сега един Гошо и Чавдар /явно по предварителна уговорка/  я вдигнаха /тя спомена ли Чавдар сред фермерите, на които благодари? Стефан и Гошо чух, но Чавдар?/ и дотук.

# 1 750
Честито на Живка. Интересно ми беше да я гледам във Фермата. Но финалът беше много скучен и семпъл.
Миналата година беше много по- вълнуващо с онова висене в снега.

# 1 751
  • Варна
Много съм доволна, много, доброто победи.
Браво, Живка ❤

# 1 752
Ох, само заради унилите и озлобени физиономии на Любо, Иво и Лорка си заслужаваше. Laughing Тедка не можах да я мярна.

Иначе И и А да забравят, че ще гледам фермата 8.

# 1 753
Кирил в началото ми беше фаворит. Много ме е яд за него.

# 1 754
  • София

Да. Обявиха го.
Без мен обаче.

Общи условия

Активация на акаунт