🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 118
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 950
Умишлено не коментирах и не четях коментарите тук,до вчера.Въпреки миналия слаб сезон на Фермата,тази година с нетърпение отново очаквах предаването, надявайки се да е по-добро,но уви.
Никога до сега Фермата не ми е била по-скучна и безцветна.В началото се лутах.Първо харесах Ивайло ,но бързо промених мнението си.После Любо,но и той бързо ми падна в очите.Гледайки до края,за мен единствения стойностен и добродушен участник беше Борислав,но той отпадна още в началото ,за съжаление.Ваня,така и не  ми хареса като държание и човек,но това не означава,че трябва да бъде смачкана,така жестоко.Това,което видях ме отврати .Двама души мачкат една жена,буквално се гаврят с нея,а всички останали си траят,за да не ги застигне участа на Ваня.С топки се оказа единствено Ралица,която поне се опита да я защити...
Бездушие,злоба интриги...гнилост... Ежедневно се натъкваме на такова поведение и то не само в България,а по целия свят...
Вечер сядаме пред телевизора за да отдъхнем,да забравим проблемите и ...хоп...хайде отново агресия,отново бездушие...
Е как да не изтрещиш?

# 1 951
Аз имам големи съмнения, че Живка щеше да бъде победена от Ваня при евентуален дуел.

Първо - Живка щеше да реди точките!

Второ - на коване, рязане и чисто фермерските тежки елементи, Ваня не е по-силна от Живка, напротив!

Живка на мен също ми се видя отслабнала на финала - в края имаха много храна, но ако ти се е свил стомахът преди това, кел файда. В началото, когато бяха много хора, храната не им стигаше.  

Само тук чета, че Живка била мързелива. Чудя се ако беше така, лагерът на Мартина защо досега да е наводнил интернет с "мързеливата" Живка, явно не e такава! Георги твърди точно обратното, което може би обяснява загубата на килограми при Живка!

От застоял живот се напълнява, не се отслабва, че и това прочетох тук в темата като аргумент защо Живка отслабнала.

За Мартина и нейната "извънземна" сила на финала - в предишната битка срещу Ваня точно Живка коментира за една от битките, че Мартина бързо-бързо се задъхала за разлика от Ваня. Живка беше изненадана, буквално. В двубоя срещу Ваня, Мартина не показа такава сила и издръжливост.

На финала Мартина беше друга, такова цепене, сечене, рязане на "филии" и от мъже не сме виждали във Фермата.

# 1 952
Аз пък не смятам, че фермата 7 беше провал, а точно обратното. Такъв силен обществен отзвук получи, дори хората писаха жалби и т.н. Това надхвърля влиянието, което едно тв предаване би могло да има. Вътре бяха много добре подбрани типажи, които срещаме в обществото ни, като те бяха показани под увеличителното стъкло на телевизията. На фона на Пробуждането нещата просто се засилиха още по-драматично.

Не е възможно пробуждане все още, не само за хората вътре, но и за обществото ни. Това вътре сме ние, а ако не сме се харесали - да се замислим какво трябва да променим. Това за мен е изводът от този сезон.

Лично на мен най-скучен ми беше сезон 6. И подкрепям напълно мнението, че най-накрая добре подготвен тактик спечели ТВ ИГРА. Дано и в Съвайвър има повече добри стратези. Не мога да се надявам на такива като в американския вариант, например, но все пак. Нямам търпение за Сървайвър!

Гледала съм всички сезони на Фермата, но едва тази година, и то сравнително към края, открих темата, която ми достави устинско удоволствие. Благодаря.

# 1 953
  • Велико Търново
Скрит текст:
Да, наградата за най-трудолюбив участник в никакъв случай не трябваше да я вземе Живка.
Но... кой знае как са гласували там зрителите. Като нищо може да са мислили, че гласуват за победител.
Ами то нямаше много варианти, можеше да се гласува само за финалистите. Сред тях знаем кой побачква и кого не харесваме.
Не е така и го писах вече. Това, че не сте видели гласуването, не означава, че го е нямало. Там си беше през цялото време, от самото начало на телевизионното излъчване на сезона.

Някой разбра ли какво му беше подарила тази жена на Кирил, и аз не разбрах какво държеше в ръката си?
На мен ми заприлича на мида с изтъркан отвор, за да се закачи на нещо (синджирче, вървичка и т.п.).

Нещо което ми направи впечетление, Ваня, а и май като цяло никой не е поздравил Живка за победата. Другата групичка донякъде разбираемо, ама Ваня...
Вече няколко пъти се писа по този въпрос. Как никой, като Чавдар и Георги веднага след обявяването на Живка за победител се втурнаха и я вдигнаха на ръце. После, в самия край на телевизионното излъчване, показаха и Кирил да я поздравява. Да, дадоха Мартина как я подминава, но е в сферата на предположенията кой е и кой не я е поздравил впоследствие. Все пак по телевизията не беше излъчено какво се е случило после.

Дама, никога не съм писала, че Ивайло е приятел на сина ми.
Писах, че е познат от агитката на ЦСКА. И че е съвсем нормален човек, но все пак всеки човек се държи различно в зависимост от хората, с които комуникира. Та и заради това съм писала, че проблемът вероятно е бил И във Ваня донякъде.
Извинявам се! Явно съм в грешка. Коригирах си поста.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 19:11 от DamaPika

# 1 954
  • Варна
Аз пък не смятам, че фермата 7 беше провал, а точно обратното.
Скрит текст:
Такъв силен обществен отзвук получи, дори хората писаха жалби и т.н. Това надхвърля влиянието, което едно тв предаване би могло да има. Вътре бяха много добре подбрани типажи, които срещаме в обществото ни, като те бяха показани под увеличителното стъкло на телевизията. На фона на Пробуждането нещата просто се засилиха още по-драматично.

Не е възможно пробуждане все още, не само за хората вътре, но и за обществото ни. Това вътре сме ние, а ако не сме се харесали - да се замислим какво трябва да променим. Това за мен е изводът от този сезон.

Лично на мен най-скучен ми беше сезон 6. И подкрепям напълно мнението, че най-накрая добре подготвен тактик спечели ТВ ИГРА. Дано и в Съвайвър има повече добри стратези. Не мога да се надявам на такива като в американския вариант, например, но все пак. Нямам търпение за Сървайвър!

Гледала съм всички сезони на Фермата, но едва тази година, и то сравнително към края, открих темата, която ми достави устинско удоволствие. Благодаря.
Иван и Андрей ли са ви работодатели?
Един съвет.
Знам, че много се интересуват как стават нещата в другите държави. Но нека не сравняват американския /примерно/начин на мислене с българския. Тук ценим повече емоциите, а не стратегиите.
Мисля, че се опитват да пренесат чуждия опит, но тук просто аудиторията е друга.

# 1 955
Предвид всичко, което съм видяла на арената от началото до самия край вчера при жените смятам, че Марта си е първа и по физическа сила и по фермерски умения. Не знам взимала ли е нещо. По-скоро клоня, че дори не и трябва и, че всичко се дължи на тренировки, умения и хъс. След нея са ми Ваня, Живка и Теда (с брадвите беше върха, по-добра и от Любо 😏). Като цяло са ми равностойни, всяка с предимства в различни отношения. При едно по различно точкуване на Теди, Ваня щеше да загуби дуела си с нея. Така, че никой не знае какво щеше да стане, ако беше посочила Живка. Според мен шансовете щяха да бъдат 50 на 50, с лек превес на втората, защото все пак щеше да реди точките и според мен щеше да играе на макс при положение, че финала щеше да и виси на косъм. Аз още си съжалявам малко, че последния дуел не беше Ваня-Живка.😂

На финалните игри Живето беше видимо по-вяла от обикновено и може би, освен всичко друго, и е липсвал и стимул до известна степен, успокоявайки се, че ще навакса със зрителския вот накрая, както и стана де. Въпреки това смятам, че се представи прилично на финала. Първата игра си беше разочарование още от моста, но на втората малко не и стигна, а третата убедително я спечели.

Останалите жени - Краси, Цвети, Лора, Ралица, Сия и Деси са ми в графа "слаби". И все пак всяка имаше някакви проблясъци през сезона.😀

# 1 956
Доволна съм от победата на Живка. Не знам колко е мързелива, винаги правеше нещо. Не разбирам хората, които смятат, че едва ли не Ваня ѝ е подарила финала. Живка сама си го взе, тя сама си изигра играта, все пак затова е там. Това е игра и състезание, тя сама си каза, че е мислела всяко нещо как ще се приеме от хората вътре и от зрителите.
Надявам се следващият сезон да има повече стратези като нея, ще бъде лудница. 😁 И по-малко кирчовци !

# 1 957
Ако Живка беше на финал с други, нямаше да спечели, казвате. Но Живка игра играта и ако се очертаваха други конфигурации, тя вероятно щеше да се коригира.
Аз лично не бих възразила и срещу победител Жоро или  Ваня. Но победител, който цял сезон само "мачка" , шушне под сурдинка по кьошетата и не може да направи едно смислено изречение, не, мерси.

# 1 958
  • Другата България
За мен най-добре изглеждащата жена на вечерта, поне от това, което видях

Моят победител

И моля за предположения кой участник от минал сезон е това, в скрит текст слагам, че е .....
Скрит текст:

# 1 959
  • Велико Търново
Сега гледам видеата от живите включвания на Иван и Андрей, към които Diavolo даде линкове. В най-дългото от тях двамата говорят за това, че много хора са питали дали Иван и Кирил са били състуденти в НАТФИЗ. Нещо, което се коментираше и тук, в темата. В крайна сметка става ясно, че Кирил НЕ Е завършил НАТФИЗ. Дори на кастингите като е казал, че е артист и Иван го е питал учил ли е в НАТФИЗ, а той е казал, че не е, Иван му е казал "тогава не си артист". Толкоз по въпроса.

Иначе днес попаднах на ето това:

Семейство, което качва видеа от места, които посещава. На 21 ноември са ходили в Шумския манастир. Прави впечатление, че камбаната е отново на дървото. Снощи казаха, че са поръчали нова камбана, вероятно нея ще сложат на камбанарията, която построиха участниците от седми сезон. Която пък във видеото се вижда вече окончателно завършена. Интересно обаче защо все пак са върнали старата камбана на дъба. Киро толкова много му обещаваше, че ще го "освободи" от тежестта ѝ...

Снимки от профила на Жоро във ФБ
Скрит текст:

Това дали са жена му и дъщеря му?

Тук е с една от близначките (от четвърти сезон ли бяха?) и с гаджето на Сами - Мила.

Не е устоял и на Мариана... Grinning

И на Паулина също

И две снимки от днес

Много от добрите приятелства са започнали с шумни скандали. Явно това с пълна сила важи за отношенията между Жоро и Живка. Колкото и тя да бягаше от това, май натам отиват нещата - към приятелство.

Merri_An, да не би да е Антония?

# 1 960
  • Варна
И моля за предположения кой участник от минал сезон е това, в скрит текст слагам, че е .....
Скрит текст:
Антония - по татуировките я познах.

# 1 961
  • Велико Търново
Аз пък хич не ѝ знам татуировките, но от миналата година съм останала с впечатлението, че имаше такъв тип снимки бол. И то само от темата, без специално да съм ѝ посещавала профилите в социалните мрежи.

# 1 962
  • Другата България
Оффф, вас пък човек не може да ви затрудни. Joy
Тя е, да. Направо се ужасих в какво се е превърнала.
Тази снимка няма нищо общо с миналата година, защото тя си сложи силикона след предаването, ама май е прекалила с него. От това лято е снимката.

Що се отнася до манастира, същия клип на това семейство беше качен преди дни в темата и тогава точно това коментирахме, за камбаната. Много пусто изглежда на клипа.

# 1 963
  • Велико Търново
Известно време преди финала бях много заета и твърде нямах време да чета, та съм го пропуснала публикуването на клипа. Но да, пусто изглежда. В коментарите под него собственичката на канала пише, че на къщичката до църквата е пушело коминчето, затова предполага, че все пак е имало някой монах там, но реално не са го видяли.

За Антония имах предвид, че снимките ѝ масово бяха такъв тип - с изрязаните бански или бельо, с всичкото ѝ навън. Не съм визирала наличието или не на силикон. Стилистиката на снимките ѝ е една и съща. Кифленска. Щеше да ни затрудниш, ако загадката беше с облекло тип "девственицата на випуска". Joy

# 1 964
Най-добрият тактик, печелил такъв тип ТВ игра в България, е Ваня Джаферович. 😊

[/b]
Аз пък не смятам, че фермата 7 беше провал, а точно обратното. Такъв силен обществен отзвук получи, дори хората писаха жалби и т.н. Това надхвърля влиянието, което едно тв предаване би могло да има. Вътре бяха много добре подбрани типажи, които срещаме в обществото ни, като те бяха показани под увеличителното стъкло на телевизията. На фона на Пробуждането нещата просто се засилиха още по-драматично.

Общи условия

Активация на акаунт