Графики на БТ - коментари

• 37 153
  • 429
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , може ли да ми кажете какво означават тея цифри 🤔

# 91
Здравейте , може ли да ми кажете какво означават тея цифри 🤔

Засича дните след овулация, лутеалната фаза - DPO - Days post ovulation.

# 92
Ох ,много ти благодаря !Това си мислих и аз ,но на много графики виждам ,че го няма ,и се притесних.

# 93
Здравейте отново. Днес Т ми е доста ниска (ще прикача снимка), възможно ли е да е инцидентно, или да очаквам М тези дни?

# 94
Здравейте отново. Днес Т ми е доста ниска (ще прикача снимка), възможно ли е да е инцидентно, или да очаквам М тези дни?
Здравей Lallova , повиши ли се днес бт ?

# 95
Не, и днес е 36.7. Ще очаквам М, тези дни.

[/b]
Здравей Lallova , повиши ли се днес бт ?

# 96
Денис ,моля да коментираш графиката ми до момента .Кога според теб да пусна прогестерон +Е2 ,и какви трябва да са стойностите във ЛФ за този цикъл( май не са много добри до момента 🙁)
Имам графика и във Фертилити, не знам коя предпочиташ

# 97
  • София
Денис ,моля да коментираш графиката
Скрит текст:
ми до момента .Кога според теб да пусна прогестерон +Е2 ,и какви трябва да са стойностите във ЛФ за този цикъл( май не са много добри до момента 🙁)
Имам графика и във Фертилити, не знам коя предпочиташ
Графиката е добре, О. може да е била на 15/16 ден от МЦ.
Дано да е станало Peace
Прогестерон + Е2 ... на 23 ден от МЦ
БТ не трябва да пада под 36.9... ще е хубаво да се повиши още малко, но има време и това да се случи.

# 98
Здравейте ,ще публикувам и сегашната си графика за мнение ,лека вечер

# 99
Ето ги и актуализирани от двата календара

# 100
  • София
Скрит текст:

Здравей!
Графиката е добре, О. може да е била на 12/13 ден от МЦ... има още 1-2 дни до М., но дано да е станало Peace

# 101
Скрит текст:

Здравей!
Графиката е добре, О. може да е била на 12/13 ден от МЦ... има още 1-2 дни до М., но дано да е станало Peace
Благодаря ,а дано Simple Smile ,стискайте палци

# 102
Здравейте, опитах се да намеря какво значи това, но няма информация. Имах кървене на датата на предполагаемата менструация, което продължи един ден нормално и следващите два дни само зацапване, но температурата ми си остана 37. Това значи ли задържан фоликул според вас?

# 103
  • София
Здравейте, опитах се да намеря какво значи това, но няма информация. Имах кървене на датата на предполагаемата менструация, което продължи един ден нормално и следващите два дни само зацапване, но температурата ми си остана 37. Това значи ли задържан фоликул според вас?
Здравей!
Направи тест за бременност и ако е (-), отиди да те видят на УЗ

# 104
Правих тест на 28 ден, беше отрицателен и след това на 30тия ден дойде това кървене. Аз си помислих, че е цикъл и не съм правила повече тестове. Казах на док, той знае, че правим опити и каза ако следващата менструация е такава да отида да ме гледа.. И сега с тая температура се озадачавам. Ще взема да направя тест, но едва ли е положителен. Гърдите рязко спряха да ме болят и нямам никакви съмнения за бременност, по скоро за здравен проблем.. за първи път ми се случва такова нещо. Уж при хора които правят опити има аномалии в циклите, знам ли..

[/i]

Здравей!
Направи тест за бременност и ако е (-), отиди да те видят на УЗ

Общи условия

Активация на акаунт