Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 367
  • 432
  •   1
Отговори
# 105
  • София
💗 Вярвате ли в силата на любовта? Споделете с нас частичка от своята лична любовна история, любим цитат или легендарна любов, която ви вдъхновява и усмихва всеки ден!
Да, вярвам в любовта и нейната сила. Любовна история, която винаги ми спира дъха, е от филма "Тетрадката".

# 106
  • Стара Загора
Вярвам в любовта, но не в тази от пръв поглед. Харесвам филма Грозната истина, там е някак неподправена.

# 107
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Определено вярвам. Със съпруга ми сме заедно 28 години.

# 108
  • София
Вярвам в силата на любовта! Имам своето Чудо от голямата ми Любов и се надявам винаги да сме заедно. Любимият ми цитат е на д-р Сеус: "За света може да си един човек, но за един човек си светът."

# 109
  • София
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия теб или по-точно, да си обичан въпреки теб."
Виктор Юго

# 110
''Любовта е второто слънце на света''Вярвам в любовта,защото тя  ни крепи и ни прави по-силни.Моето вдъхновение е любовта във всичките й форми-Любовта на и към Бог,безграничната майчината любов,любовта към света,природата,към красотата,която ни заобикаля,любовта към любимият.Любовта е вдъхновение,отдаденост,доверие,грижа,подкрепа и безусловно себеотдаване.Без любов животът е безмислен и безличен.
Доказателство за това,колко силна и чиста е Любовта към любим човек е изписана в много книги,показана в много филми, изказана с много цитати,написана в поезии от много поети и писатели,за това ще цитирам един прекрасен стих от Евтим Евтимов,който ми е любим : ''За две ръце протегнати насреща,
земята бих до края извървял.
За две очи, като звезди горещи,
за цялата си топлина бих дал.
За две слова, от мене вдъхновени,
най-хубавите думи бих редил.
За две сълзи, изплакани за мене,
аз всички океани бих изпил.

Как малко исках аз - по зрънце само,
по капка от далечен, чакан дъжд.
А ти дойде наистина голяма
и всичко ми донесе изведнъж.

Донесе ми от ветрове заръка,
пожари звездни, за да не тъжа,
от мъка - песен, а от песен - мъка
и аз не зная как ще издържа.''...

# 111
Вярвам в силата на любовта във всичките й форми и ще споделя с вас един цитат от любимия ми филм "Есен В Ню Йорк".
„Когато я виждам такава прекрасна и нежна, изпитвам желание да продам всичко, което имам, и да си купя време. Време да я познавам, време да я усещам, време да я обичам. Eто за това си мечтая – за време да ме познава, време да ме усеща, и време да ме обича. И още нещо… Някога да ме почувства именно така, сякаш съм единственото нещо, от което има нуждa.“

# 112
Вярвам в любовта разбира се!
Преди 11 години срещнах моята сродна душа, моята частичка от пъзела. Минахме през много трудности и перипетии, през страхотни мигове на щастие и наслада, и създадохме едно прекрасно семейство, в което всеки се чувства обичан и щастлив. Имаме прекрасна дъщеря и прекрасен син!
Филмът "Тетрадката" е моя вдъхновител! ♥️♥️♥️

# 113
  • София
Здравейте!
Любим цитат за любовта ми е - "Аз съм тук. Обичам те. Не ми пука дори да искаш да плачеш по цяла вечер, ще остана буден с теб. Няма нещо, което можеш да направиш, за да ме накараш да спра да те обичам. Ще те защитавам докато умреш и след това. Аз съм по-силен от депресията и по-смел от самотата. Нищо никога не би ме изтощило." - Елизабет Гилбърт.

Весели празници!

# 114
  • София
Определено вярвам в силата на любовта. А тази, която ми е дал моят любим, ми е помагала в най-трудните моменти в живота ми. Тази любов също ме е вдъхновявала да предприема действия, които иначе не знам дали бих била способна. Тази любов ни подари най-ценното - нашето дете. И смятам, че тази любов има още много какво да даде и на двама ни.

# 115
Най-много ме вдъхновява нашата любов.
Имам прекрасно момиченце и страхотен съпруг, които успяват да оправят настроението ми и в най-ужасните дни.
Любовта която виждам в очите им, която чувам в думите им и усещам с присъствието и действията им е тази, която ме кара да се чувствам единствена на света.

# 116
Аз вярвам в любовта. Тя ме крепи и ми дава сили и енергия да живея и да се боря със злобата и зависта около нас.

# 117
Да, вярвам. Вярвам и в любовта от пръв поглед, защото съм с нея вече 25г..
Обожавам любовта между Меги и Ралф Дебрикасар от " Птиците умират сами". Любим филм и роман, които мога да гледам/чета отново и отново.

# 118
Да, вярвам в любовта! Седи до мен... вече 24 та година! Човек ако не обича и не е обичан, то тогава живота няма смисъл!

# 119
И ей така, изведнъж, в средата на най-обикновения живот, любовта ни дарява с приказка.

Общи условия

Активация на акаунт