Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 371
  • 432
  •   1
Отговори
# 120
Вярвам в любовта,но за мен най истинската и чиста любов е тази между майка и детето й.

# 121
  • Countryside
Вярвам, да. Любимата ми любовна история е между Меги и Ралф от "Птиците умират сами".

# 122
Любовта е прегръдка на душите.

# 123
  • Велико Търново
Вярвам в любовта. Любовта стопля душата и сърцето Heart

# 124
Да, вярвам в любовта! Тя е навсякъде около нас. 😊

# 125
Разбира се, че вярвам в силата на любовта. ❤️ Повярвах, след като срещнах съпруга си - най-прекрасния за мен мъж. Най-милият и най-обичливият. Ще споделя частичка от нашата любовна история. Преди година и нещо, на моя имен ден, той дойде до моята квартира, в която живеех по онова време. Изненада ме изключително много! Носеше две саксии с цветя, по саксия във всяка ръка, а в устата си държеше цигара. 😁 Запомнил, миличкият, че не обичам откъснати цветя.😉 От там нататък окончателно ме спечели и започна нашата любовна история. Сега сме женени, с дете. 💜

# 126
  • София
"Той е повече от мен. От какво са направени нашите души. Неговите и моите са еднакви." - Емили Бронте, "Брулени хълмове"

# 127
Вярвам в любовта, тя прави цветен и колоритен животно ни.

# 128
  • Once there was a Hushpuppy...
Вярвам в силата на любовта по много причини.
Моята лична история е доказателството ми, защото виждам отражението си в очите на съпруга ми. Не е някой романтичен мъж в онзи смисъл от романите и филмите, но с жестовете му на внимание е доказал любовта си. Вече малко над 20 години, бяхме съвсем млади, когато се оженихме и минахме праз най-различни неща в съвместния ни живот. Обичахме се и в добро, и когато дойде лошо... Трудно ни е било през годините, но и много хубаво с прекрасни моменти. Ето защо за мен е любов, тогава когато могат да останат двама души заедно независимо от обстоятелствата, въпреки че е по-лесно да се спасиш и да избягаш ако е трудно
Продължаваме заедно, с трудностите и щастието в живота.

А, за големите любовни истории може много да се говори. Във всяка книга или филм човек ги среща,едни устояват,а други не. Може би тази на Скарлет и Рет е една от най-силните и известни.
Също и тази на Кати и Хийтклиф.

# 129
О, разбира се, че вярвам в любовта.
Първите такива любовни трепети прочетох в Тютюн на Димитър Димов.

# 130
  • плевен
             Най-великата любовна история на всички времена между кокетната красавица  Скарлет О'Хара и чаровният негодник  Рет Бътлър в "Отнесени от вихъра"

# 131
  • Пловдив
Не спирам да вярвам в любовта, въпреки отрезвяващата сила на годините. Любими са ми романтичните филми, особено "Наистина любов", който не пропускам да гледам всяка година по това време.

# 132
Вярвам в любовта и това, че може да промени и извиси човек. Любовните истории, които ме вдъхновяват не са една и две, като пример ще споделя : филмът "Месец Ноември" , книгите " Брулени хълмове" и "Тетрадката".

# 133
💗 Вярвате ли в силата на любовта? Споделете с нас частичка от своята лична любовна история, любим цитат или легендарна любов, която ви вдъхновява и усмихва всеки ден!

О, да, вярвам напълно! Дори съм го играла този филм, в три серии.
Моите три любови са толкова уникални, всяка по своему, че съвсем сериозно са за книга/филм. Все се каня да я напиша тази книга, но все нямам време. Може би като се пенсионирам...
Чувствам се обичана и желана всеки ден и това е нещото, което ме прави по-добра, стимулира ме да продължавам напред и ми носи много добро настроение. Какво да кажа - имам късмет с мъжете...

# 134
Вярвам в любовта и нейната сила. Тя има много лица. Любима фраза: "Любовта ще спаси света!"

Общи условия

Активация на акаунт