Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 377
  • 432
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Вярвам в силата на любовта, вярвам и в любовта. Моята лична любовна история продължава вече 27 години, бях само на 16 Blue Heart Revolving Hearts И точно тази моя/ наша любов ме усмихва всеки ден, не се нуждая от друго вдъхновение.

# 136
Любим цитат:

"Ако доживееш до сто години, аз искам да живея сто без един ден, така че никога да не трябва да живея без теб."
 A. Милн
 "Мечо Пух"

# 137
Вярвам в силата на любовта, защото това е смисълът на живота. Без нея е просто съществуване. Любимата история ми е от филма "Тетрадката", но има и много вдъхновяващи двойки около мен. Аз все още търся своята половинка.

# 138
  • Бургас
"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."
Блага Димитрова, „Лавина“

# 139
''Не можеш да обвиняваш гравитацията за това, че си се влюбил." - Алберт Айнщайн

# 140
Вярвам, защото я изживявам в момента и в последните 15 години с всичките й възходи и падения, проблеми, удоволствия, компромиси и незабравими моменти Heart

# 141
  • В Космоса
Не бих могла да живея без любов! Влюбвам се отново и отново, и с времето все по-силно и горещо, и най-хубавото е, че е в един и същи обект вече 22 години.

# 142
Вярвам в истинската любовта. Вярвам дори в любовта от пръв поглед. Харесва ми текста на песента на Стефан Вълдобрев  " Тази песен не е за любов" :
Добър вечер...Хей!
Кои ме търси?
Ти ли си това?
Ти ли си това...
По-добре недей.
Не се ли свърши старата игра…
Старата игра.

Стана време да се разделим – би ли ме прегърнала?
Би ли помълчала с мен?
Би ли се засмяла както правеше преди?
А когато тръгна, би ли се обърнала?
Би ли се затичала, би ли ме последвала?
И до мене остани............

# 143
  • Варна
Моята любов е тази, която ме вдъхновява. С мъжа ми се запознахме преди 23 години в една бургаска дискотека, на другия ден си уговорихме среща и оттогава не сме се разделяли. Дано е все така още поне 100 години!

П. п. На 4 януари имам рожден ден, така че си стискам палци и много се надявам да съм от късметлиите и да получа това ароматно бижу като подарък за празника Simple Smile

# 144
Книгата "Мостовете над Медисън" , любовта им е прекрасна, романтична и вдъхновяваща!

# 145
Всяка любов заслужава да бъде описана, особено ако се докаже във времето ❤️

# 146
Вярвам в силата на любовта. Постоянно чета книги, които ме вдъхновяват да продължа да вярвам, дори понякога да чувствам съмнения.
Мъжът ми ме спаси от предишната ми връзка, за която мислех, че е най-голямата ми любов, а се оказа най-голямото падение и болка. И сега благодарение на него в живота ни е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ- сина ни, нашето малко коледно чудо, за което винаги ще съм му благодарна и ще го обичам.

# 147
Да. Моите родители са най-истинския пример за мен - заедно са вече повече от 50 години!

# 148
С него се запознахме преди 10 години. В началото не се случи нищо особено - чувахме се от време навреме, виждахме се пнякога. Но после нещата се развиха по метода на лавината и сега си живеем заедно и се обичаме все така силно. Станно ми е, когато кажат, че любовта угасва след две-три години - това не е вярно !

# 149
  • София
Вярвам в силата на любовта, както и че любовта може да преодолее всичко. Правим го с половинката ми вече четвърт век. Не мога да си представя живота без него.
Любима литературна любовна история ми е тази между Скарлет О'Хара и Рет Бътлър в "Отнесени от вихъра".

Общи условия

Активация на акаунт