Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 373
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
Любовната история от "Тетрадката", ме трогва всеки път.

# 256
"Любовта е по- силна от всичко!" Колко просто и колко вярно...В сърцето си всички се стремим към обич, а когато подарим от нея на  някого тя се връща към нас многократно. Вярвам в любовта, онова чудо, което ни е дар и ни прави човеци!

# 257
  • Sofia
Най-нежната любов е тази на Ромео и Жулиета. Вярвам в любовта и силно се надявам моята приказка да продължи още дълго💓

# 258
Вярвам в силата на любовта. Любовта, която ме вдъхновява, е любовта между моите баба и дядо.

# 259
Да, вярвам в любовта, смятам че истинската такава се среща веднъж в живота.
Аз също се сещам за любовната история в Титаник.

# 260
Има вдъхновяващи любовни истории в много филми и книги, които са ми влияли по различен начин спрямо възрастта. От всяка взимам част и я редя в моята си история.

# 261
.не се отмиват
от очите ми - очите ти,
от устните ми - устните ти,
от дланите ми - дланите ти,
от сърцето ми - сърцето ти.

За тази болка
извор изцелител
няма.

Елисавета Багряна

# 262
Вярвате ли в силата на любовта? Споделете с нас частичка от своята лична любовна история, любим цитат или легендарна любов, която ви вдъхновява и усмихва всеки ден!

Любима история ми е тази от "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин. Великолепен роман, силни образи, истински чувства, превъзмогващи и гордостта, и предразсъдъците на своята епоха.

# 263
Вярвам в любовта ❣
Вдъхновява ме любовта,която е в дребните жестове и ежедневието. ❤
"Любовта е по-силна от всичко и всички "

# 264
  • Пловдив
Вярвате ли в силата на любовта?
* Вярвам в силата на любовта и нейнатя магия.

Споделете с нас частичка от своята лична любовна история, любим цитат или легендарна любов, която ви вдъхновява и усмихва всеки ден!
Легендарна любов за времето си е между Александра Лисовска /Хюррем Султан/ и Сюлейман Великолепни.

"...красотата е в очите на онзи, който обича. " - Павло Загребелни "Роксолана

# 265
  • София
Че пътища,които се пресичат,
когато някога се разделят,
като ранени змии криволичат,
но никога от тях не става път.
Д. Дамянов
Любимият ми подари стихосбирката му преди 20 год. Вярвам в любовта и сродните души. Благодаря на Господ,че ни събра.

# 266
  • Стара Загора
Вярвате ли в силата на любовта?
Вярвам в любовта, срещала съм я, но в момента тя не е до мен. Затова в този ред на мисли ви споделям мое любимо произведение на Никола Вапцаров :
Heart Eyes
На жена ми

Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.

# 267
Ние се запознахме през 2012г., но се разделихме, защото живеехме в различни градове. След това през късното лято на 2013г. се събрахме отново и през 2020г. се роди нашият прекрасен син. 💙

# 268
Вярвам в силата на любовта!
Един цитат от любима книга
“Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали сме същите, значи не сме обичали достатъчно.”
Елиф Шафак

# 269
Вярвам, имам я!
Благодаря на Господ, че ме срещна с мъжът ми - имаме и две прекрасни деца!
На времето, преди доста години, моята баба и вуйчо му (на свекъра ми, де) са имали връзка, но в последствие са се оженили за други хора. Добре, че на нас ни се получиха нещата и се моля само да сме живи и здрави и да сме заедно!

Общи условия

Активация на акаунт