Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 371
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
Вярвам в силата на любовта Heart
Когато животът ти е поднесъл безброй изпитания, когато си се чувствал безпътен и тъжен и любимият човек протегне ръка, да те изправи и подкрепи, това е безценно!

# 271
  • София-Младост
По-добре да обичате и да загубите, отколкото никога да не сте обичали - Хемингуей

# 272
  • Далечният изток
"- Дори любовта минава с времето...
- Не минава, а преминава от душа в душа. Тя е вечна." М. Хелприн

# 273
  • Русе
Вървят ли двама на дълъг път
и път да няма, не ще се спрат.
Ще бродят близки по таз земя,
ах, как не искам да съм сама.
Решат ли двама да дирят брод,
в тях грейва пламък за цял живот.
Той пръска искри в скръб и тъма,
Делят ли двама една съдба,
допрат ли рамо в една борба,
ще легнат чисти във таз земя,
ах, как не искам да съм сама,

Мария Нейкова

# 274
Да, вярвам в любовта.

"Има само едно-единствено щастие в живота - да обичаш и да бъдеш обичан."
Жорж Санд

# 275
Вярвам, разбира се.
Най-вече вярвам в чистата любов на майка към дете. Най-прекрасното и истинско чувство.
Иначе, филмът "Тетрадката" е изключително вдъхновяващ за мен и аз наистина вярвам, че такава силна любов, която успява да се пребори дори с болестта, съществува.

# 276
В момента ми липсва любов, но не се отказвам.

# 277
  • Пловдив
Вярвам в любовта. Ако няма любов, за какво изобщо живеем. И не само между партньори, а и в чистата любов на родител към дете или на стопанин към домашен любимец.
Това хубаво чувство е навсякъде около нас. Стига само да имаме очи да го видим.

# 278
  • София
Вярвам в любовта. Тя има много измерения.

# 279
  • Matera Italy
"Без любов животът е скучен."
Запомняща и поучителна любовна история има в книгата "Крадецът на целувки".

# 280
  • Не съм от тук и съм за малко
"Тогава нищо не разбирах! Би трябвало да го преценявам не по думите, а по делата. То ме изпълваше с благоухание и светлина. Изобщо не биваше да бягам! Зад дребните му хитрости трябваше да доловя неговата нежност. Цветята са толкова противоречиви! Но бях прекалено млад, за да зная как да го обичам!"
...
"Хубави сте, но сте празни - продължи малкият принц. - За вас не може да се умре. Разбира се, случаен минувач би помислил, че моята роза прилича на вас. Но тя сама е много по-важна от вас всичките, защото тъкмо нея поливах. Защото тъкмо нея поставях под стъклен похлупак. Защото тъкмо нея пазех с параван. Защото тъкмо върху нея убих гъсениците (освен две-три, за пеперуди). Защото тъкмо нея слушах да се оплаква, да се хвали и дори понякога да мълчи. Защото е моята роза."

# 281
Не съм спирала да вярвам в любовта дори когато е имало разочарования. Имам чудесен пример и вдъхновение - мои близки до последния си ден бяха влюбени един в друг, след 40 години заедно. Тя си отиде, той я последва след месеци, не му се живееше без нея.

# 282
"Обичам те без да знам защо, кога и от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост. Обичам те по този начин, защото не познавам друг начин, при който няма аз и ти, толкова интимен, че когато сложиш ръката си на гърдите ми, сякаш е моята ръка, толкова интимен, че когато заспивам, твоите очи се затварят!"

Пабло Неруда.

# 283
Аз няма да цитирам,а ще кажа,че рискувах много с една любов която сега е нищо много красиво макар  и всички трудности.
Успехи на вас и участниците. Късмет на мен. Бъдете здрави.

# 284
  • някъде
Разбира се, че вярвам в любовта. Най-вече в любовта към детето.
Искам любовта към мен да се изразява с малки ежедневни жестове, топлина и спокойствие, а не с празни приказки.

Общи условия

Активация на акаунт