Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 367
  • 432
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."   Джордж Оруел

# 286
" Любовта, която раздаваме, е единствената любов, която запазваме."

Вярвам в силата ѝ, защото доказателствата са навсякъде около нас!

# 287
  • Бургас
Ерих Мария Ремарк, „Трима другари“

"То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може."

Вярвам в любовта и нейната сила, изгубени сме без нея!❤️

# 288
За мен много трогващ е филма"Водно конче" с Ричар Гиар .Героят му водейки се от любовта си намира детето си,което съпругата му ражда ,докато е командировка и при катастрофа мислят че всички са загинали.

# 289
  • София
"Любовта не е емоция, а самото ти съществуване."
 Руми

# 290
Романтична натура съм, вярвам в любовта. 

# 291
Чудих се, чудих се кой любим цитат да споделя... после се чудих за любима романтична сцена от филм, но не мога да се огранича с една... в момента нямам и човек до мен, та не мога да споделя и личен момент...

Та след толкова чудене, реших просто да кажа това... Преди не оценявах нещата, които мога да дам на друг човек, но днес вече, след много разочарования, мога да кажа едно - моята любов е ценна. Знам, че това е най-големият подарък, който мога да дам на някой. Научих се да я ценя и пазя, а не захвърлям, като ненужна вещ, дори в трудните моменти, когато някой не я е искал. Научих, че съм ценен човек, който също е достоен да получава любов, и вече не се самонаказвам, заради това, че някой ме е отхвърлил. Научих колко ценни са всички малки жестове, които някой прави за теб, както и колко е ценно всичко, което аз правя, когато обичам някой. Вярвам, че скоро ще срещна човек, който иска да бъде обичан Simple Smile

# 292
„-Баща ми казваше, че този живот е само подготовка за следващия.Единственото за което трябва да живеем е да обичаме и да бъдем обичани. – той
-Ще те търся в хиляди светове и в десет хиляди животи.Докато те намеря. – тя
-А аз ще те чакам във всеки един от тях.“
47 ронини

# 293
  • София
Стопля ми сърцето и душата, когато видя много възрастни хора, които едва вървят, но се държат за ръце. Толкова мило ми става Heart
Ако се спрете в това забързано ежедневие и ги видите, как само се гледат в очите, бихте си пожелали и Вие такава любов - предполагам претърпяла много, но въпреки това устояла във времето!

# 294
Любовта е да сме глупави заедно. - Пол Валери

# 295
Когато мисля за Любов, мисля за един мъж. За кожата му, за амбициите му, за решителността му, за ума му,за любовта му,за грешките му, за смеха му, за свяна му,за вкуса му, за бъдещето му. Да, той е Любов. Защото е топлината между ръцете ми. Мисля,че такава топлина излъчва и Бог. Казвала съм на този мъж, че той е Любов. С него по-лесно се говори за Любов..Той...той е всичко за мен...той е целият ми свят!

# 296
С мъжа ми сме израснали заедно от деца, бебета. В един вход. Цял живот  ..... На 18 г решихме ,че много се обичаме и вече 14- та година сме заедно и си имаме детенце 🥰

# 297
„Напразно се възпирах. Всичко е безполезно. Не мога да се овладея. Позволете ми да ви кажа — безкрайно ви се възхищавам, обичам ви.“ - Дарси в “Гордост и предразсъдъци”.

# 298
Безусловна и отвъд всякакво съмнение е майчината любов

Katie Melua - I Will Be There Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=7IRIP-hSfJ0

# 299
  • Вестерос
Вярвам и ме вдъхновяват малките неща, жестове, нямам любима екранна история, книжни имам много.

Общи условия

Активация на акаунт