Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 357
  • 432
  •   1
Отговори
# 345
Вярвам в любовта, защото е до мен всеки ден вече 30 години и защото в най-мрачните ми дни ми държи ръката.

# 346
https://www.vbox7.com/play:b8248953
Песен за любовта на най-великите група за всички времена! Любовта е велика сила. Всичко е по-лесно и всичко има смисъл, когато има любов!

# 347
Това щеше да е една най обикновена вселена ако хората, които обичаме не са в нея.

# 348
Всяка любовна история, преминала през вековете до наши дни, е достойна за възхищение.
Искам да науча повече за любовта между Ботев и Венета, имам и книга, предстои за четене.

# 349
Да, вярвам в любовта.

# 350
Вярвам в силата на любовта. Дори в любовта от пръв поглед, която дойде, опустоши ме и си тръгна.

# 351
  • There I was on a July morning
Вярвам в любовта.
Най-красивите стихове за любовта, които съм чела са на Пушкин.
.......................................
Обичах ви безмълвно, безнадеждно,
изгарях и от ревност, и от страст;
обичах ви тъй искрено, тъй нежно
дано ви друг обикне както аз.

# 352
Когато си помисля за любов, се сещам за стиховете на Пейо Яворов.

# 353
Любовта е навсякъде, стига да имаме очи да я видим.

# 354
Любима любовна история (макар и тъжна, и обречена) е от "Птиците умират сами".

# 355
  • София
Точно този парфюм за мен се превърна в олицетворение на безусловната, майчина любов.
Притежавам аромата и моя колежка много го хареса. Предстоеше ѝ тежка операция, а у дома я чакаше 7-годишната ѝ дъщеричка. Възхищавах се на силата и несломимия дух на тази на външен вид крехка жена и след като премеждията отминаха, подарих ѝ този аромат. Малката ѝ дъщеричка вечерта възкликнала: "Мамо, толкова сладко ухаеш, искам все да те гушкам!"

# 356
  • София
Вярвам в любовта, срещанах я преди почти 20 години и всеки ден е все по- истинска и силна. Моля се да остареем на една възглавница ❤

# 357
Любовта, любовта е радост.
Любовта е смях.
Любовта, любовта е мълчание
под звездите.

Лили Иванова - из песента "Реквием"

# 358
  • там край морето...
[quote
💗 Вярвате ли в силата на любовта? Споделете с нас частичка от своята лична любовна история, любим цитат или легендарна любов, която ви вдъхновява и усмихва всеки ден!
[/quote]

Вярвам и имах щастието да я срещна преди 26 години, любов издържала на времето , на проблемите, и всеки ден става по- силна, поглеждаме се в очите и осъзнаваме, че се обичаме повече, че държим един на друг повече, и дори и да се караме, да спорим, го правим със страст, и никой не може да се сърди дълго на другия, защото се обичаме и си липсваме, а най- сладкото на скарването, е сдобряването:heart:
Любима наша песен е на Михаил Белчев - "Не остарявай любов, чуваш ли, много те моля..."

# 359
"Винаги има лудост в любовта. Но винаги има и смисъл в лудостта!" - Фридрих Ницше.

Общи условия

Активация на акаунт