Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 355
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
Ето една любима любовна песен:

Heart

# 361
Винаги ме е вдъхновявала любовната история на Орфей и Евридика!

# 362
Много вълнуващи са любовните истории на големите творци. Тези, които са вдъхновили създаването на велики произведения, в които поколения наред откриват своите чувства и своите любови.

* * *
Човек се нуждае от една голяма любов. За целия си живот само от една. Аз обичам истински само Яворов.
Тези думи са на Дора Габе. Жената, на която Яворов е посветил повече стихове, отколкото на Мина и Лора.
Дора Габе и нейните многобройни любовни истории са широко обсъждани от съвременниците ѝ. Тя също не ги крие. Любовта с Яворов обаче запазва за себе си. До последно твърди, че отношенията им са били само платонични и той дори не я е целунал.

Но едно стихотворение Дора Габе не публикува никога. Завещава то да бъде издадено след смъртта ѝ. Единственото, открито посветено на Яворов, с което поетесата казва всичко и остава докрай искрена с читателите си.

Женска кръв
на Пейо К. Яворов

Женска кръв...
Кръвта, която съзидава
светове от нежност,
скръб и слава,
мисли за нощта,
болката от всичко,
ревността до смърт,
любовта езическа.
Езически да вярваш
и да криеш по езически
от всичко,
че обичаш...

А твойта сянка
идва и ме пита
нося ли от „болката”
в очите си.
Нали ти
на нея ме разпъна пръв!

Свещена и греховна
женска кръв.

# 363
  • на село
Абсолютно вярвам в любовта .От двадесет години сме с моя съпруг и само любовта ни даде сили да преминем през всички изпитания досега. Любовта ни стана пълна с двамата ни прекрасни сина ,след много години борба и загуби. Но протегнатите малки ръчички и светещите детски очи ни показаха ,какво е пълнота и безкрайно щастие ! Любовта е единственото нещо ,което е истинско в днешния материален свят!

# 364
Вярвам в силата на любовта, макар понякога да е трудно човек да я запази. Моят любим цитат е: "Живеят само влюбените, останалите просто съществуват."
Уилям Шекспир "Ромео и Жулиета"

# 365
Вярвам в любовта, защото е до мен всеки ден

# 366
Вярвам в силата на любовта!
Вярвам, че без любов, животът е скучен, сив и празен!
Любовната история между Невена Коканова и Раде Маркович винаги ме е натъжавала , но и вдъхновявала!
Откакто прочетох  за тях , за тяхната  невъзможна любов, която изпепелява,  често мисля , че е по-добре да се изживее такава любов, дори и за кратно, отколкото човек никога да не я срещне.

# 367
  • София
''Ако доживееш до сто години, искам да живея на сто минус един ден, така че никога да не трябва да живея без теб." - A.A. Милн, „Мечо Пух“

# 368
Да, вярвам в силата на любовта! "Легендата за Икар (първият летец) разказва, е той се издигнал високо - чак до слънцето и крилете му се разтопили от топлината... И в любовта е така! Simple Smile

# 369
 "Какво е любовта? Срещнах на улицата много беден млад мъж, който беше влюбен. Шапката му беше стара. Палтото извехтяло. Водата преминаваше през обувките му, а звездите през душата му." - Виктор Юго

# 370
Любовта на семейството е най-важна.Любовта към живота също, да се събудиш сутрин с усмивка и да се радваш на живота.

# 371
Да, вярвам в любовта!
"И ледът се топи, когато блестим, и сърцата се отварят, когато обичаме, и хората се променят, когато сме искрени, а чудесата се случват, когато вярваме!"
Галя Кутулева

# 372
Вярвам в силата на любовта, да. Винаги в трудни моменти именно любовта ни повдига духа и ни прави по-силни и ни помага по-леко да преминаваме през препядствията в живота. Когато човек е обичан и подкрепян е мотивиран и не се предава, каквото и да се случва. Любовта отваря врати. Любовта е грижа, състрадание, помощ, мотивация. Любовта окрилява, прощава, дава сили. Любовта се проявява и затвърждава в най-трудните моменти.
Иначе, когато всичко ти е ок в живота, всеки може да "обича".

Вида Пиронкова - Гълъбо

Очите ти гълъбо, очите ти
малки вселени са очите ти.
Очите ми гълъбо, очите ми
пълни със тебе са, очите ми.

Ръцете ти гълъбо, ръцете ти
мека постеля са, ръцете ти.
Ръцете ми гълъбо, ръцете ми
спрели са времето, ръцете ми.

Душата ти гълъбо, душата ти
лека и волна е, душата ти.
Душата ми гълъбо, душата ми
твоя е, морна е, душата ми.

Устата ти гълъбо, устата ти
извор планински е, устата ти.
Устата ми гълъбо, устата ми
огнена лава е, устата ми.

Душата ти гълъбо, душата ти
лека и волна е, душата ти
Душата ми гълъбо, душата ми
твоя е и морна е.

Сърцето ти гълъбо, сърцето ти
песен любовна е, сърцето ти.
Сърцето ми гълъбо, сърцето ми
пролет зелена е,
огнено лято е,
есен дъждовна е,
ледена зима е...

# 373
Вярвам в любовта,тя е покрай мен. Любовта е разбирателство,грижа ,помощ ,мили жестове.

# 374
Вярвам в любовта! Любов, която ме вдъхновява е тази между Данте и Беатриче! Любов, която се предава през вековете и остава все така истинска и красива! Любов, която все трябва да има в своя живот!

Общи условия

Активация на акаунт