Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 352
  • 432
  •   1
Отговори
# 375
Определено вярвам в любовта и в нейната сила Two Hearts „Да обичаш е нищо, да си обичан е нещо, но да обичаш и да бъдеш обичан, това е всичко“. – Т. Толис

# 376
Вярвам в любовта, защото е до мен всеки ден

# 377
Вярвам в любовта и нейната неизмерима сила.
"Любов - да сведеш Вселената до едно едничко същество, да възвеличиш, едно-едничко същество до божество!" Виктор Юго.
Любима любовна история във филмът Нотинг Хил. ❤️

# 378
Легендарната вдъхновяваща любов на Давор и Айда от романът "Аз още броя дните".
“ Нямаха пари –  имаха мечти.  Тогава дори не подозираха,  че това ще е най-хубавото им време.“

# 379
Вдъхновява ме чистата любов показана в "Титаник", изключително истинска, чиста и неподправена. Често гледам филма и винаги се сещам за една фраза- "По - добре да си обичал и да си губил, отколкото никога да не си обичал". ❤️

# 380
Вярвам в любовта и нейната неизмерима сила.

# 381
  • Варна

Моята любима любовна история.

# 382
Вярвам в любовта,моята половинка срещах преди 25 години и се обичаме все така силно.

# 383
Вярвам в любовта. Вярвам в нейната животворна и пречистваща сила. Знам, че при едни може да бъде стихия, а при други като галещ утринен бриз, като нежно докосване, което ти напомня, че във всичко има смисъл.
Ако има нещо за което си струва да се бори човек, то това е любовта във всички нейни проявления - любовта към спътника в живота ни, любовта към децата и близките ни, любовта към самия живот.

# 384
  • София
Абсолютно вярвам в любовта. Нещо повече => за мен е единствен и основен пътеводител Revolving Hearts .

“Всичко е любов…всичко е любов. С любовта идва разбирането. С разбирането идва търпението. А след това времето спира. И всичко е сега.”
Д-р Браян Уайс из "Само любовта е истинска"

# 385
Разбира се, че вярвам в любовта. Дори и да не е с мен, аз не спорам да вярвам, че ще я получа.
Любимия ми цитат е
Само влюбените живеят, опстаналите просто съществуват.

# 386
Разбира се, че вярвам. Даже не мога да си представя живота си без любовта! Срещнахме се като на шега в интерент и почти 9 години по-късно любовта расте всеки ден!
Пожелавам на всички такава истинска любов!

# 387
  • Варна
Лична любовна история:
Почерпили съпругът ми с 3 смокини, последните останали.
Той изял само една, останалите две запазил за мен, защото аз много обичам.

# 388
Вдъхновяват ме дребните жестове в ежедневието доказващи обичта и уважението един към друг.

# 389
Любовта, която откриваме в книгите ми вдъхва надежда, че и в реалния свят би могла да съществува подобна обич. Историята на Аелин и Роуан от поредицата Стъкленият трон винаги ме разчуства.

Общи условия

Активация на акаунт