Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 964
  • 741
  •   1
Отговори
# 720

Момичета хормоните ми излязоха днес. Някой има ли опит с Андростендиона? Назначен е заради висок тсх, док каза че имат връзка и за това и го назначават.

# 721
Привет Момичета Simple Smile
Днес бях на лекар , заради гъбички на пръста на едната ръка , той ми изписа прием на Итраконазол Фунгизол 100 mg  за 7 дни след това правя почивка 3 седмици и пак го пия 7 дни .Естествено казах му,че работим за бебе и се притеснявам да пия антибиотици , но той някак неглижирано се отнесе към това ...каза '' нямало проблем '' . Въпроса ми е ако е станало чудото този месец ,може ли по някакъв начин да се навреди на бебето с това лекарство или е прекалено рано ? Чакам да ми дойде към 13-14.01

Вече са ти показали какво пише в листовката, както и ти може да видиш, но реших да се включа, защото имах казус със същия препарат.
Преди да започна бебеправене, при рутинни изследвания излезе кандида албиканс (във влагалището, не че има значение). Тогава док изрично ме попита дали има шанс да съм бременна, защото лекарствата, които ще ми изпише за през уста не са съвместими изобщо с бременност. Иначе ми изписа същият препарат в същата схема (+локални).
Това се случва малко след овулация и се чудех, дали да не пропуснем и следващия месец, за всеки случай. Даже бях писала из темите във форума тогава. Grinning Не пропуснахме в крайна сметка и тогава забременях.
Твоят лекар вероятно е дерматолог, а не АГ и за това може да не е много наясно.

Ще използвам възможността да честитя на Парушева и Дарлинг Heart Нека всичко бъде наред с вас и малките точки, които си имате!

Успех на всички останали последователи на темата! Нека 2022 г. ви донесе много положителни емоции и тестове за бременност! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 722
Raqq, AA много ви благодаря ❤️ Задължително ще си запиша час за ендокринолог надявам се да успея след седмица-две.

# 723
АА, метилирана фолиева киселина приемам. И гинеколожката такава ми изписа, но по 2.
За гъбичките взехме МБ, но каза, че ще лекуваме след 12 г.с. (не си спомням дали точно 12 каза).

# 724
Момичета, изследвах отново ЧХГ и е мнооого повишено в сравнение на онзи ден. Защо е така… това нормално ли е? Много повече от двойно е нарастнало Cry
От 04.01.

От 06.01.

# 725
Дарлинг, удвояване на около 22 часа. Пишат, че показва вероятност за многоплодна или моларна бременност. При мен също се удвояваше по-бързо, но не чак толкова. Ако не се лъжа беше на 36 часа и си е едно бебето. То няма как да ти кажа да не се притесняваш, но айде дано са близнета 🙏

# 726
Дарлинг, щом се покачва, всичко би трябвало да е наред. То границите са доста обширни Grinning

Аз да оспамя и в тази тема, защото в другата не получавам отговор. От тези изследвания има ли нещо притеснително освен витамин D?

# 727
Момичета свързах се док, няма нищо притеснително, чакаме НК клетките и тромбофилията.. Стискайте палци да няма тромбофилия, днес по новините казаха че лекарствата са изчерпани.... 😒

# 728
Притеснявам се да не е моларна… има ли как да се разбере по скоро?

# 729
Darling, аз си мисля, че е нормално съвсем в началото по-бързо да расте ЧХГ, а ти го хвана още преди да е 25.
За момента не мисля, че има защо да се притесняваш.
Гледай да си по-спокойна и само хубави новини ти желая на прегледите! Heart
Имаш ли вече записан първи час?

# 730
  • Замък сред облаците
Дарлинг, с тия стойности нямаш място за притеснения. Нама конкретни мерки, това за 48 часа е ориентировъчен стандарт, за да се индикира забавеното увеличаване. Не си вкарвай глупости в главата.

# 731
Благодаря! Дано сте прави, че доста се филмирах. Още нямам записан час, защото чаках днешният резултат да видя как върви. Ще запиша тези дни, но не знам за кога точно трябва да е, а искам възможно най-скоро, за да ми изчезнат лошите мисли, нооо е твърде рано…

# 732
  • Замък сред облаците
Към 14 внуари трябва ЧХГ да е над 1000 и да се види сак, а някъде към 18 януари да е над 2000 и да е възможно да се чуе пулс.

# 733
Честито, Дарлиг! Ще те чакаме в септеврийската група.
Sivi чакаме новини от теб, не пускаме палците.

# 734
Дарлинг и Парушева , супер новини!
Само положителни мисли , всичко ще бъде наред ❤
Сиви и за теб се отнася 🍀

Общи условия

Активация на акаунт