Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Хаха, Лютиче, от нашите теми ще да е това. Grinning

# 61
Съжалявам, но при 2 седмици закъснение отрицателен тест си е отрицателен и няма как да греши. Потърси причината

# 62
Sun29, имам много много тъп въпрос - до сега не са ли ти казвали за това? Не че няма абсолютни олигофрени и сред тях, все пак са хора, ама това до сега някой да не го види... Така де, ако си ходила до сега на АГ Simple Smile

А за бисера - из форума съм се натъквала на дооооста по-фрапиращи неща от едни памперси. Пускам в скритичко едно от любимите ми (сори за спама)
Скрит текст:

# 63
Привет и от мен. Rave Благодаря за прекрасната тема Heart Хера, благодаря и на теб за орисването.

Пожелавам на всички много хубави две чертички за Коледа.

При мен О май мина и Калчев не знам какво точно ще гледа, като отида на преглед след няколко дни.

Скрит текст:
Откриха, че имам периартрит на ставата на челюстта и не ми дадоха големи надежди. Всяка година се сдобивам с ново заболяване и почвам да се замислям въобще ще мога ли да гледам дете, ако случайно взема да забременея

# 64
Inferiya, от фирмата имам включен уж преглед всяка година, но там ми правят само цитонамазка. Иначе преди няколко години ходих отделно на преглед на който доктора каза всичко ти е наред, матка, яйчници всичко си е на мястото, а днес разбирам че това е вродена малформация и съм била така винаги

# 65
Sun, аз съм ходила 100 пъти на лекар, колпоскопия правих миналата година, 2 аборта , цитонамазки и тем подобни и чак сега след поредния аборт Стаменов видя на 3Д ехограф, че имам Т-образна матка и че така съм се родила. Не е като твоята малформация, но на мен ми каза, че се оправя с оперативна хистероскопия.

П.п При мен:

Скрит текст:
Чакам да ми дойде и да звъня за час за хистеро, борих май едни гъби и мисля да отида на преглед при АГ дето ми прави аборта . Тя ми назначи изследванията за тромбофилии , кариотип, спермограма и инфекции. Искам да ми пусне микробилогия и да ги погледне. Но пък от друга страна се чудя дали да й казвам за хистероскопията, защото не знам как ще реагира и какво ще ме посъветва. От друга страна пък Стаменов е репро, а тя е обикновено АГ ( въпреки, че май и тя прави хистеро). Абе общо взето пълна каша ми е в главата. Опитвам се да мисля 3 хода напред, но хич не ми се получава. Честно казано..

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 23:05 от Infinity7

# 66
#Rave Благодаря за прекрасната тема. 🌸🌸🌸 Тези дни трябва да съм в овулация и си меря БТ, но нещо не ми мърда. На 36.8 от седмица, явно нещо се прецаква 😁 Този месец последно пия утрогестан по 3 на ден от 16ден до 26ден от началото на цикъла ( поради нисък прогестерон). Тааа, продължаваме бебеправенето. ММ има рожден ден на 30-ти декември и съм си наумила да му подаря положителен тест за подарък, затова не се отказвам и работя усилено по въпроса 😁. Макар, че започнахме преди месец и половина опитите, много се вълнувам и чак сънувам, че съм бременна. Оле колко дълъг пост... И заключението ми е: " Пожелавам на всички ++++++ и една прекрасна и незабравима Коледа! 🎄

# 67
  • На изток от Ада
Лисичке , засичала ли си О с тестове ? Аз забременях предният път благодарение на тях .

# 68
Току що ми излезе и амх 0.68 при референтни 0.58 - 8.13 от 30г до 34г. Не очаквах да е толкова нисък

# 69
Лисичке , засичала ли си О с тестове ? Аз забременях предният път благодарение на тях .
Не,никога досега.

# 70
Честита темичка, момичета, благодарности на Рейв за постоянното ѝ старание да ни е уютно.

Пожелавам ви повече надежда и добри новини до края на годината!

Сън29, аз ходя на гинеколог от 16 годишна - т.е. 10 години, всеки път са ме гледали с ехограф и чак това лято ми казаха, че имам двурога матка... Твоето е по-сериозно, но не знам как пропускат такова инфо наистина.

# 71
Sun29, мисля, че Inferiya визираше специално коментара ти "ляв яйчник не видя изобщо", това наистина всеки АГ трябва да може да го види. Dizzy Face
Аз също предимно ходя само на профилактичните от работа, но освен цитонамазката, минимумът е преглеждане на яйчниците, проверка за кисти или други образования, на мен единият път ми гледаха и броя на антралните фоликули дали е добре.

Иначе не съм запозната с еднорогата и двурогата матка, сега се поразрових малко из нета преди да напиша този коментар, но за това по-съм склонна да вярвам, че един обикновен АГ може да го пропусне (макар че не мисля, че и това е редно да се получава)..

# 72
Sun29,за амх провери и витамин д,аз се оказах с тежък дефицит,направо липса. Моят амх излезе 0.54 на фона на другите хормони в норма,изследвах втори път само след 18 дни беше 0.44,та сега ще чакам да попълня дефицита преди да изследвам. А броят на антралните ми фоликули,с което също се оценява резервът беше много добър-18. Затова преброй и тях на 2-3 от месечния цикъл.

Стискам палци за много положителни тестове в тази тема! 😚❤️

Лютиче,дано и твоят тест след 2-3  дни стане положителен! 😚

# 73
Аз се чудя да записвам ли час за преглед.
Лелката я няма още.

# 74
Fayona, до вчера и аз не бях запозната и не мога да кажа че съм очарована от информацията която прочетох. Надявам се цветната снимка да покаже, че поне едната тръба която имам пропуска.
Irnata, предполагам че изследване на витамините ще е следващото което доктора ще иска да изследвам (ако пък не иска ще си ги пусна сама) , надявам се резултата на амх да е поправим.
Иначе иска да изследвам хормони на 3-ти ден, до тогава ще е готова и спермограмата, пусна ми изследване за хламидия дано поне с тези неща резултатите да са добри

Общи условия

Активация на акаунт