Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Виктор най-добре да се скрива в миша дупка, ако не заеме някаква мъжка позиция.
Няма да му хареса това, което ще види като "обществена любов и харесване".

Сега разбирам защо беше с толкова потънали гемии в Търси се. Вижда отношението към рускинята и му е светнала лампичката "Опаааа". Simple Smile

# 271
  • София
За какви снимки става дума?
Скрит текст:
Това значи, че Александра не си тръгва след изливането на виното от страна на Виктория, което според инфото предстои утре явно. Сигурни ли сте, че утре си тръгва Деница?
Александра остава вечерта след като Виктория ѝ плисва виното,но видимо е обидена понеже Виктор дава роза на Виктория. За Деница е сигурно Wink
Тогава спрямо снимките на Александра с Деница от 07.11 в Инстаграм те се засичат след това. Значи Александра излиза трета. Значи все пак остават злобилите на финал.

ВиктАр трябва да е най-големият балък, ако избере Виктория!!! Scream

# 272
Виктория-ТА трябваше да бъде дисквалифицирана директно още след развързването на банския. Сега за втори път ще й се размине. Продукцията е за съд.

# 273
Наистина, ако избере Виктория, няма си и на идея какъв хейт ще отнесе. По-добре от сега да се скрие на самотен остров за няколко месеца, докато забравим тази пародия на любовно и романтично предаване.

# 274
Виктор най-добре да се скрива в миша дупка, ако не заеме някаква мъжка позиция.
Няма да му хареса това, което ще види като "обществена любов и харесване".

Сега разбирам защо беше с толкова потънали гемии в Търси се. Вижда отношението към рускинята и му е светнала лампичката "Опаааа". Simple Smile
Няма никакво значение какви са обществените нагласи спрямо Виктория.
Това, което има значение е неговата реакция в конкретна ситуация. Това говори за него.
В началото, той нямаше идея какъв е конфликта, не знаеше причините на всяка от страните, случката не се е развила пред очите му и е трудно да бъде обективен, не искаше да накланя везните към никоя със своето покровителство, защото имаше още много време до края. И можеше да бъде разбран в тази му позиция.
Сега обаче той е на финала и може съвсем спокойно да заеме позиция - била тя и чисто субективна и да защити човекът, когото харесва или просто да бъде справедлив спрямо собствения си мироглед.

Невземането на позиция на този етап говори за него. И не говори добри неща.

И това няма нищо общо със зрителската любов или недолюбване към Виктория.

Дано все пак греша и заеме някаква по-сериозна позиция.

И това го казвам като човек, който като цяло го харесва Виктор. Не съм имала прекомерно високи очаквания за него и може би затова. Виждам позитивите му и негативите му. Но критика ще си отнесе и от мен яко, ако се държи като безгръбначно.

# 275
Ох, аз мисля, че той просто си е такъв. Не му се забърква в махленски свади, дори и да касаят човек, когото харесва. ММ е малко такъв. И една приятелка също - изключително трудно е да я накараш да вземе позиция в някакъв спор, който не я касае пряко. Нищо, че примерно ти си й най-добрата приятелка, няма да се намеси и да заеме страна. Просто защото по принцип си е неутрална. Това за мен винаги е било много трудно за проумяване - как може да нямаш изобщо мнение по даден казус, но явно че може. Като гледам Александра как се застъпваше за неблагодарната Блага, ако Виктор види някой да я напада и не я защити, сигурно няма да може да му го прости. Ще видим, де...

# 276
На такива хора им се вика конформисти и аз не ги понасям. Не може все да си удобно неутрален в тоя живот и да не заемаш страна, та да си обичан от всички. Просто не е морално да си вечно мекотело, дори при очевидни неправди. Просто не може!

# 277
  • София
Много съм съгласна, може би, защото аз съм от другата страна - пълна противоположност на конфромист. Определям се като правдива и просто не мога да си мълча, когато нападат друг човек пред мен и той страда. Без значение дали си го е заслужил или не, не подкрепям агресията, било то вербална или физическа. Виктория, Дениз и Людмила много прекалиха в отношението си към Александра според мен и им се размина. Много грозно, ако Виктор не се намеси след лисването на чашата с вино. Без значение какво са си казали, това Виктория да излее чаша с вино в лицето на Александра и Виктор да й даде роза след това, си е чисто поощрение към Виктория и подигравка към Александра. Не знам как не са я дисквалифицирали (Капитонова) след това изпълнение. Много ще се изкефя, ако Алекс ги съди всичките за психически тормоз. Заслужават го!
На такива хора им се вика конформисти и аз не ги понасям. Не може все да си удобно неутрален в тоя живот и да не заемаш страна, та да си обичан от всички. Просто не е морално да си вечно мекотело, дори при очевидни неправди. Просто не може!

# 278
Айде още един спойлер от мен надявам се не е верен разбира се.

# 279
Безименния не е ли с бял лак Grinning

# 280
А това какъв спойлер е? Първата снимка е от предаването предполагам. Втората снимка е от скоро, защото сега е с тази прическа. Маникюра й едва ли е един и същ по цяла година Grinning

# 281
Ръчичките изглеждат същите...
Знаем ли кой е отворил ресторантче ( ...и хотелче? ) на Дениз?

# 282
А това какъв спойлер е? Първата снимка е от предаването предполагам. Втората снимка е от скоро, защото сега е с тази прическа. Маникюра й едва ли е един и същ по цяла година Grinning

Първата снимка е от стори на Виктор докато беше в Нидерландия (май там беше) на гости при приятели. Другата снимка е на Дениз отскоро.
Ама мисля, че не съвпадат периодите. Мисля, че по времето, когато Виктор беше в чужбина, Дениз празнуваше Байрям тук. Може и да бъркам датите, но май не.

# 283
  • Разпиляна във въображението
Голям майтап ще е да се спре на Дениз с профил в OnlyFans Simple Smile Абсурдно е. И цялата информация, която излиза за връзки на жените с други мъже-спонсори. Цялата просташка излагация по клубове. Просто е абсурдно.

# 284
Голям майтап ще е да се спре на Дениз с профил в OnlyFans Simple Smile Абсурдно е. И цялата информация, която излиза за връзки на жените с други мъже-спонсори. Цялата просташка излагация по клубове. Просто е абсурдно.
То за майтапа иди-дойди. Както и да е. И по-големи куриози сме виждали.
Обаче ревнивата натура на Виктор как може да го приеме, ей това не и се вписва в картинката.

Общи условия

Активация на акаунт