Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Шопски, да, благодаря ви.
Някои още преди да са си отворили устата и знам, че няма да ги изтърпя.
Да, Дидо е с перфектната визия, хубав мъж и още като го видях знаех, че ще е на финал. Не ме питайте как, знаех.
И заложи на ИВ тогава.
За Веселка нищо няма да кажа.
А Шопски ми е фалшив герой. Пак не ме питайте защо.
Колкото Ванчето е хепи...
Та като започне ще реша кои по малко ме дразнят и това ще гледам. 🤣

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 17:33 от *Биле омайно

# 406
  • Великобритания
Днес Красимира отговаря на въпроси в Инстаграм , каза че са я поканили , но нещо не са се разбрали , и че не можела да остави семейството си за 3 месеца .

# 407
Абе за да канят наред старите участници или са нямали много кандидати или явилите се на кастинг нещо не са ги харесали.
То както изглежда старите ще са повече

# 408
  • Варна
За мен стари са само Хепи Ванче и Ангел. Другите не съм ги гледала нямам впечатления.
Интересно ми дали ХВ и Ачо ще си продължат конфликта.

# 409
  • Великобритания
канили са всички наред , който се е съгласил на условията и е поискал най нисък хонорар е подписал хах

# 410
Абе за да канят наред старите участници или са нямали много кандидати или явилите се на кастинг нещо не са ги харесали.

Ами, не. Такава е темата на сезона "мостът на времето", всяка година има тема и участниците се избират според нея - за да провокират, най-вече. Или мислите, че участието примерно от миналият сезон на онзи с криминалното минало ( забравих му името) е случайно, има и много други де, просто на прима виста за него се сетих.
Участниците се избират според темата, а не обратното.

П.П.: кандидати е имало страшно много

# 411
Понеже Иван чете тук все си мисля, че ние тук с писаниците си, "" Ех, какви сезони имаше", като не изключвам и себе си, ги провокирахме да направят такъв с бивши участници.

# 412

Ами, не. Такава е темата на сезона "мостът на времето", всяка година има тема и участниците се избират според нея - за да провокират, най-вече. Или мислите, че участието примерно от миналият сезон на онзи с криминалното минало ( забравих му името) е случайно, има и много други де, просто на прима виста за него се сетих.
Участниците се избират според темата, а не обратното.

П.П.: кандидати е имало страшно много

Не е точно така, понеже щеше да бъде последен сезон се поканиха 1во всички победители, но доста отказаха и се тръгна да се търси кои ще се съгласи. Новите кандидати не бяха повече от преди, но не бяха и критично малко. Лошото е,че кастинга протече мн бързо и ще видим колко ще са качествени.

# 413
  • Sofia
Попаднах на клюки за Игрите.
Дали са верни...,не е ясно Mr. Green Ще видим във времето.Smile
На който му е интересно:
/предупреждавам,че има доста информация и подробности/
https://www.tiktok.com/@igrinavolqta.__?_t=8UrMG3iJAbV&_r=1

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 22:09 от avi10

# 414
Това нали е тема за спойлери, дайте да прехвърлим дискусиите към основните теми, иначе се разводнява всичко Simple Smile

Засега знаем 7 от 12 стари участници във Фермата
Потвърдени от БТВ:
1. Гуспата
2. Хепи Ванче
3. Веселка
4. Яни
5. Дидо

От @Ковид:
6. Геле
7. Ачката

# 415
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Попаднах на клюки за Игрите.
Дали са верни...,не е ясно Mr. Green Ще видим във времето.Smile
На който му е интересно:
https://www.tiktok.com/@igrinavolqta.__?_t=8UrMG3iJAbV&_r=1

БРУТАЛЕН спойлер. То цялото предаване синтезирано в няколко клипчета и дори името на победителя е ясен.
Дали е вярно?!На мен спойлери не ми пречат обаче пък толкова много на куп събрани не ми се искаше да знам.

# 416
  • Варна
Подскажете с две думи, не мога да го отворя.

# 417
Не ти и трябва.Наистина много глупаво всичко на куп,жена е победителката уж.

# 418
  • Sofia
На мен не ми се вярва абсолютно всичко да е вярно.
Но,за всеки случай,ще редактирам поста и ще допълня,че информацията е много и доста подробна.Може наистина някой да не иска да знае чак толкова.
Adoralova,извинявай,ако ти е дошла в повече!

# 419
  • Другата България
Добре, че не го отворих.....Joy

Общи условия

Активация на акаунт